tazakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλησπερα σας εχω εισητηρια κοινωνιου τουρισμου αλλα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω λογω οτι η γυναικα μου γενναει τον επομενο μηνα,μηπως ξερετε να μου πειτε αν μπορει να τα χρησιμοποιησει καποιος αλλος στην θεση μου?η να τα πουλησω σε καποιον η αν τα εξαργυρωνουν στα ξενοδοχεια με λεφτα στο χερι??
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τουλάχιστον ασε την δικαιολογία περί γέννας και πες απλά ότι θες να βγάλεις λεφτά. Κανονικά δεν γίνεται αλλά στη χώρα μας πολύ πιθανό να το καταφέρεις.
tazakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τουλάχιστον ασε την δικαιολογία περί γέννας και πες απλά ότι θες να βγάλεις λεφτά. Κανονικά δεν γίνεται αλλά στη χώρα μας πολύ πιθανό να το καταφέρεις. χαχαχα οχι ρε φιλε σοβαρα γενναμε.......
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ενας λόγος παραπάνω να πάτε τότε γιατί θα είναι οι τελευταίες ήρεμες διακοπές που θα έχετε για αρκετό καιρό. 1
tazakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ενας λόγος παραπάνω να πάτε τότε γιατί θα είναι οι τελευταίες ήρεμες διακοπές που θα έχετε για αρκετό καιρό. το θεμα ειναι οτι εχουμε ηδη ενα 2,5 ετων σκεψου κουραση για ολους...επισης δεν εχω και μεταφορικο μεσο...
haris_216 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να τα χρησιμοποιήσει άλλος, ναι γίνεται. Πάντα γινόταν. Εννοείται ανεπίσημα βέβαια. Και σε συνεννόηση πάντα με τον ξενοδόχο ("μαζί τα φάγατε" φάση) ο οποίος είναι αυτός που θα "βεβαιώσει" την παρουσία σου. Συνήθως βέβαια κάτι τέτοιες μαμουνιές γίνονται off season και όχι μέσα στο κατακαλόκαιρο αφού οι ξενοδόχοι είναι πιο "ευέλικτοι" όταν δεν έχουν δουλειά (ακόμα και ίδιος να είσαι χωρίς καμία παρατυπία, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κατάλυμα καλοκαίρι). 1
tazakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να τα χρησιμοποιήσει άλλος, ναι γίνεται. Πάντα γινόταν. Εννοείται ανεπίσημα βέβαια. Και σε συνεννόηση πάντα με τον ξενοδόχο ("μαζί τα φάγατε" φάση) ο οποίος είναι αυτός που θα "βεβαιώσει" την παρουσία σου. Συνήθως βέβαια κάτι τέτοιες μαμουνιές γίνονται off season και όχι μέσα στο κατακαλόκαιρο αφού οι ξενοδόχοι είναι πιο "ευέλικτοι" όταν δεν έχουν δουλειά (ακόμα και ίδιος να είσαι χωρίς καμία παρατυπία, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κατάλυμα καλοκαίρι). ευχαριστω Χαρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα