Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τρελή κονσόλα αν βγει στα 400 ευρώ... Ελπίζω να μην βάλουν καθόλου optical disc και να την έχουν μικρή σε μέγεθος.
Lied Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εχουν τυπωθει τοσοι Zen ηδη που με τα yields εχουν φτασει ηδη στο σημειο να τους κολανε σε interposer? Γιατι μου φαινεται λιγο απίθανο για το αμεσο μελλον?
makis269 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 λογικά κάπου εκεί άντε στα 499 ( μάλλον στα 400 ) για αρχή ,τα hardware κάθε χρόνο χάνουν το 30-50 % στην αξία τους (περίπου) , ειναι λογικό μετά απο 3 χρονια να ειναι πιο δυνατή απο το one με πιο νεο και καλύτερο hardware σχεδόν στην ιδια τιμή. 1
katerinapn85 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αντε μπας και δουμε καμια εξελιξη στα γραφικα διοτι οι κονσολες παιρνουν στο λαιμο τους και τα PC... 2
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 λογικά κάπου εκεί άντε στα 499 ( μάλλον στα 400 ) για αρχή ,τα hardware κάθε χρόνο χάνουν το 30-50 % στην αξία τους (περίπου) , ειναι λογικό μετά απο 3 χρονια να ειναι πιο δυνατή απο το one με πιο νεο και καλύτερο hardware σχεδόν στην ιδια τιμή. Πρωτη φορα στην ιστορια των συγχρονων κονσολων γινεται αυτο και εσυ μαρεσει που το βγαζεις και ''λογικο'' οτι ειναι.... 3
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 12gb θα εχει στα 320GB/s με 384 bit και GDDR5 Με νεο Jaguar για cpu και Vega (και οχι polaris) μου μυριζει η δουλεια. Το πιο πιθανό καθώς DDR4 και 320GB/s δεν κολλάνε.
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εχουν τυπωθει τοσοι Zen ηδη που με τα yields εχουν φτασει ηδη στο σημειο να τους κολανε σε interposer? Γιατι μου φαινεται λιγο απίθανο για το αμεσο μελλον? Τέλος του 2017 είναι να βγει το scorpio... και λογικά θα έχει ένα Module zen,αν θα έχει zen,οπότε 8 πυρήνες μαζί με το smt τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τρελή κονσόλα αν βγει στα 400 ευρώ... Ελπίζω να μην βάλουν καθόλου optical disc και να την έχουν μικρή σε μέγεθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 4 πράσινα αυτό το πράγμα, 6 ναι. 5
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Amd θα φοραει σιγουρα λογω μικροτερου κοστους κατασκευης(οχι κοστους αγορας για μας χεστηκανε αυτοι). Επισης οι παραπανω που περιμενουν τιμες 400ευρω ας κουνησουν λιγακι το κεφαλι τους μην τους το δωσουν και δωρεαν.... 400ευρω ειχε το ''σαπιο'' XboxOne(κονσολα του 900p μεσου ορου).... 1
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δυνατό PC.. Για το 2016, όχι για τέλη του 2017. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 4 πράσινα αυτό το πράγμα, 6 ναι. Αν είχε πράσινη μέσα θα συμφωνούσα, αλλά η AMD είναι πιο διαπραγματεύσιμη σε bulk pricing. Κατά την γνώμη μου 499$ θα κάνει. 1
Helly Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παλι οταν βγει θα ναι outdated οπως αυτη η γενια.Πρεπει οπωσδηποτε να χει Vega πανω και 32GB για να την παλεψει με 8core CPU που αμφιβαλλω σε αυτο το price range Αυτη η AMD καλη στη θεωρια και στη τεχνολογια στο timing,marketing και στην πραξη ομως για τα πανηγυρια.Δε ειναι τυχαιο οτι σε αυτη τη γενια σχεδον ολοι οι console gamers βλεπαν μεταβαση προς PC για πρωτη φορα.Φανταστειτε να χε το pc περισσοτερα exclusives τυπου witcher 3 τι θα ειχε γινει.
makis269 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πρωτη φορα στην ιστορια των συγχρονων κονσολων γινεται αυτο και εσυ μαρεσει που το βγαζεις και ''λογικο'' οτι ειναι.... μην ξεχνάς οτι οσο καλυτερευει η τεχνόλογία ανεβαίνεις πιο γρήγορα τα σκαλιά προς τα πάνω, σαφώς και εγώ έχω ξενερώσει που ακόμα και οι κονσόλες ps4 & xbox one μείωσαν τον χρονο ζωης τους κατα πολύ.και σίγουρα θα το βρουν μπροστά τους αυτό που κάνουν,για μένα αφού ήθελαν να τις αναβαθμίσουν στα 3 χρόνια θα έπρεπε να μπορείς να αλλάξεις μόνο το hardware και οχι να αντικαταστήσεις ολη την κονσόλα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το γάντι έπεσε παιδιά, από εδώ και έπειτα αυτό που λέγαμε. Steam machines η δουλειά και στις συμβατικες κονσόλες. Διαβαθμισεις τύπου κάρτες γραφικών στο pc μόνο που θα παίρνεις ολόκληρο μηχάνημα που θα τρέχει στα Χ settings τα παιχνίδια ενώ το αναβαθμισμενο σύστημα θα τρέχει το καλύτερο με όλα τα καλούδια. Πρέπει να πω ότι εν μέρη ήταν αναμενόμενο κυρίως από φταιξιμο των console gamers.
music_lover Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τελη του 2017 αυτα τα specs θα ειναι εφικτα για ολους και με καλες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα