Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελή κονσόλα αν βγει στα 400 ευρώ...

Ελπίζω να μην βάλουν καθόλου optical disc και να την έχουν μικρή σε μέγεθος.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν τυπωθει τοσοι Zen ηδη που με τα yields εχουν φτασει ηδη στο σημειο να τους κολανε σε interposer? Γιατι μου φαινεται λιγο απίθανο για το αμεσο μελλον? 

Δημοσ.

λογικά κάπου εκεί άντε στα 499 ( μάλλον στα 400 )  για αρχή ,τα hardware κάθε χρόνο χάνουν το 30-50 % στην αξία τους (περίπου) , ειναι λογικό μετά απο 3 χρονια να ειναι πιο δυνατή απο το one με πιο νεο και καλύτερο hardware σχεδόν στην ιδια τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

λογικά κάπου εκεί άντε στα 499 ( μάλλον στα 400 )  για αρχή ,τα hardware κάθε χρόνο χάνουν το 30-50 % στην αξία τους (περίπου) , ειναι λογικό μετά απο 3 χρονια να ειναι πιο δυνατή απο το one με πιο νεο και καλύτερο hardware σχεδόν στην ιδια τιμή.

Πρωτη φορα στην ιστορια των συγχρονων κονσολων γινεται αυτο και εσυ μαρεσει που το βγαζεις και ''λογικο'' οτι ειναι....

• Like 3
Δημοσ.

12gb θα εχει στα 320GB/s με 384 bit και GDDR5

Με νεο Jaguar για cpu και Vega (και οχι polaris) μου μυριζει η δουλεια.

Το πιο πιθανό καθώς DDR4 και 320GB/s δεν κολλάνε.

Δημοσ.

Εχουν τυπωθει τοσοι Zen ηδη που με τα yields εχουν φτασει ηδη στο σημειο να τους κολανε σε interposer? Γιατι μου φαινεται λιγο απίθανο για το αμεσο μελλον? 

Τέλος του 2017 είναι να βγει το scorpio...

και λογικά θα έχει ένα Module zen,αν θα έχει zen,οπότε 8 πυρήνες μαζί με το smt τους. 

Δημοσ.

Τρελή κονσόλα αν βγει στα 400 ευρώ...

Ελπίζω να μην βάλουν καθόλου optical disc και να την έχουν μικρή σε μέγεθος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 4 πράσινα αυτό το πράγμα, 6 ναι.

• Like 5
Δημοσ.

Amd θα φοραει σιγουρα λογω μικροτερου κοστους κατασκευης(οχι κοστους αγορας για μας χεστηκανε αυτοι). Επισης οι παραπανω που περιμενουν τιμες 400ευρω ας κουνησουν λιγακι το κεφαλι τους μην τους το δωσουν και δωρεαν.... 400ευρω ειχε το ''σαπιο'' XboxOne(κονσολα του 900p μεσου ορου)....

• Like 1
Δημοσ.

Δυνατό PC..

Για το 2016, όχι για τέλη του 2017. :P

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο 4 πράσινα αυτό το πράγμα, 6 ναι.

Αν είχε πράσινη μέσα θα συμφωνούσα, αλλά η AMD είναι πιο διαπραγματεύσιμη σε bulk pricing. Κατά την γνώμη μου 499$ θα κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Παλι οταν βγει θα ναι outdated οπως αυτη η γενια.Πρεπει οπωσδηποτε να χει Vega πανω και 32GB για να την παλεψει με 8core CPU που αμφιβαλλω σε αυτο το price range

Αυτη η AMD καλη στη θεωρια και στη τεχνολογια στο timing,marketing και στην πραξη ομως για τα πανηγυρια.Δε ειναι τυχαιο οτι σε αυτη τη γενια σχεδον ολοι οι console gamers βλεπαν μεταβαση προς PC για πρωτη φορα.Φανταστειτε να χε το pc περισσοτερα exclusives τυπου witcher 3 τι θα ειχε γινει.

Δημοσ.

Πρωτη φορα στην ιστορια των συγχρονων κονσολων γινεται αυτο και εσυ μαρεσει που το βγαζεις και ''λογικο'' οτι ειναι....

μην ξεχνάς οτι οσο καλυτερευει η τεχνόλογία ανεβαίνεις πιο γρήγορα τα σκαλιά προς τα πάνω, σαφώς και εγώ έχω ξενερώσει που ακόμα και οι κονσόλες ps4 & xbox one μείωσαν τον χρονο ζωης τους κατα πολύ.και σίγουρα θα το βρουν μπροστά τους αυτό που κάνουν,για μένα αφού ήθελαν να τις αναβαθμίσουν στα 3 χρόνια θα έπρεπε να μπορείς να αλλάξεις μόνο το hardware και οχι να αντικαταστήσεις ολη την κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το γάντι έπεσε παιδιά, από εδώ και έπειτα αυτό που λέγαμε. Steam machines η δουλειά και στις συμβατικες κονσόλες. Διαβαθμισεις τύπου κάρτες γραφικών στο pc μόνο που θα παίρνεις ολόκληρο μηχάνημα που θα τρέχει στα Χ settings τα παιχνίδια ενώ το αναβαθμισμενο σύστημα θα τρέχει το καλύτερο με όλα τα καλούδια.

Πρέπει να πω ότι εν μέρη ήταν αναμενόμενο κυρίως από φταιξιμο των console gamers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...