Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το εχω κανει μερικες φορες μικρη και προσπαθουσα να μου αρεσει και να μην βαριεμαι. Μετα δοκιμασα και με γκομενο αλλα ηταν αβολο, καμια σχεση με ταινιες. Για να χωρέσεις με δεύτερο άτομο μέσα και να καθίσετε στον πάτο της μπανιέρας πρέπει να έχετε φαρδιά και μεγάλη μπανιέρα σε μήκος....
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το εχω κανει μερικες φορες μικρη και προσπαθουσα να μου αρεσει και να μην βαριεμαι. Μετα δοκιμασα και με γκομενο αλλα ηταν αβολο, καμια σχεση με ταινιες. Ο καθενας στην μερια του.... 5
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Η εχω μικρη μπανιερα ή είμαι τιτανοτεραστιος. Ως εκ τουτου νομίζω πως σταματησα να χωραω στη μπανιέρα (σε φαση το νερο να καλυπτει και τιποτα) καπου στα 14 ξερωγω.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ο καθενας στην μερια του.... αν ειναι να ειμαι με την αλλη σε ξεχωριστη μπανιερα τοτε δεν βρισκω καν νοημα να παρω αυτο το πραγμα στην φωτογραφια απο πανω.αν ηταν ενιαια ναι αλλα ξεχωριστα αστα να πανε. 2
redhotstef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εχω και μια δευτερη προαιρετικη ερωτηση: Οσοι κανουν αφρολουτρο, κατουρανε κιολας μεσα οπως κανουν στις πισινες η την θαλασσα; 1
Vapir Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εχω και μια δευτερη προαιρετικη ερωτηση: Οσοι κανουν αφρολουτρο, κατουρανε κιολας μεσα οπως κανουν στις πισινες η την θαλασσα; Μονο κατουρανε ? Τα πινουν κιολας
*nenya* Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Και βέβαια την γεμίζω την μπανιέρα! Αφού η ΕΥΔΑΠ μου έρχεται το πολύ 10 γιουροζ. Μακάρι να είχα χρόνο να την γέμιζα πιο συχνά...αχ τόσο χαλαρωτικό.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Και βέβαια την γεμίζω την μπανιέρα! Αφού η ΕΥΔΑΠ μου έρχεται το πολύ 10 γιουροζ. Μακάρι να είχα χρόνο να την γέμιζα πιο συχνά...αχ τόσο χαλαρωτικό. πιο φτηνο ειναι το νεορ της μπανιερας παρα το ρευμα του θερμοσιφωνα για να ζεστανεις το νερο
*nenya* Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το ζεστό νερό του θερμοσίφωνα μου φτάνει ευτυχώς για 2-3 μέρες οπότε κομπλέ!
fotaras13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Κανετε καθολου αφρολουτρα; Αυτο που την γεμιζεις με νερο τη μπανιερα, βαζεις αρωματικη σαπουναδα ελαια και τετοια, και βυθιζεσαι αφηνοντας το κεφαλακι απ εξω, για κανα 20λεπτο περιπου. Δεν εχει τυχει να κανω ποτε, ουτε η οικογενεια δεν κανει. Ο μονος λογος που γεμιζουμε τη μπανιερα ειναι για να πλυνουμε χαλια ή κουβερτες. Παντα ντουζ κανα 10λεπτο βαλε βγαλε στα ορθια. Σκεφτομαι να δοκιμασω. Αλλα δεν ξερω τη διαδικασια. Μενω ακινητος ή κανω οτι κανω και στο ντουζ με σφουγγαρι και σαπουνι, τριψιμο, παλινδρομικες κινησεις κτλ; Ποτέ. Με τόσο ιδρώτα/σκόνη που μαζεύω τώρα το καλοκαίρι αηδιάζω και μόνο στην ιδέα ότι όλη η βρωμιά θα παραμείνει πάνω μου μέσα στο νερό. Σφουγγαράκι, σαπουνάκι, τρίψιμο, ξέβγαλμα και γεια σας.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ποτέ. Με τόσο ιδρώτα/σκόνη που μαζεύω τώρα το καλοκαίρι αηδιάζω και μόνο στην ιδέα ότι όλη η βρωμιά θα παραμείνει πάνω μου μέσα στο νερό. Σφουγγαράκι, σαπουνάκι, τρίψιμο, ξέβγαλμα και γεια σας. οπως ειπαν και πιο πανω δεν γεμιζεις την μπανιερα για να βγαλεις την σκονη.κανεις ντους μπανιο οπως θες πεστο και μετα την γεμιζεις .
theoritikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είχα δοκιμάσει αρκετές φορές να γεμισω την μπανιέρα. Στα μισά της διαδικασίας τα παρατουσα και έκανα μπάνιο με το νερό που είχε μαζευτεί. Επίσης, ο τίτλος του thread γιατί μου φέρνει περιεργα υπονοούμενα ?(if you know what I mean :-P)
astrosunnefo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Για τις ημέρες που είναι γεμάτες κούραση και στρες, είναι φάρμακο. Το καλύτερό μου είναι σε τίποτα βραδινές ώρες. Να κάτσεις μέσα και να χαλαρώσεις υπό το φως κεριών, με απαλή μουσικούλα και κάνα κρασάκι από δίπλα. Πού και πού, βέβαια, γιατί είναι και σπατάλη νερού. Το μόνο σπάσιμο είναι στην προετοιμασία (aka καθαριότητα) τής μπανιέρας. 1
deesnider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το μόνο σπάσιμο είναι στην προετοιμασία (aka καθαριότητα) τής μπανιέρας. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...τι προετοιμασία χρειάζεται; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα