idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 'Αλλη βλακεία τα υδρομασαζ που σε μονοψήφιο αριθμό φορων τα έχεις βαρεθεί. 1
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 μπορει να γεμισω την μπανιερα 1-2 φορες το χρονο σε περιπτωση τρομερης κουρασης. αλλα η μπανιερα πρεπει να ειναι πεντακαθαρη κι εγω να εχω κανει ντους κανονικα ωστε να εχουν φυγει οι μπιχλες.
keravnos21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εκτος από σπαταλη στο νερο , ναι ξερω είναι φθηνο αλλα όταν μας λειψει θα το πληρωνουμε χρυσαφι, είναι και χρονοβορο.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Και ομως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτή, βέβαια για να το κάνεις πρέπει το μπάνιο σου να έχει προδιαγραφές, να μην είναι δηλαδή μέσα στην μπιχλα και την ανακατωσούρα, να μην υπαρχουν στο σπιτι παρίσακτοι, παιδιά, παππούδες με ακράτεια κλπ, να έχει κατάλληλο φωτισμό και να σε προδιαθέτει 1
Highlander Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το εχω κανει μερικες φορες μικρη και προσπαθουσα να μου αρεσει και να μην βαριεμαι. Μετα δοκιμασα και με γκομενο αλλα ηταν αβολο, καμια σχεση με ταινιες. Να βάλεις μεγαλύτερη μπανιέρα ή να βρεις μικρότερο γκόμενο Σπάνια μπαίνω στη μπανιέρα για χαλάρωση, χειμώνα πάντα, με έξω να κάνει ψοφόκρυο. Είναι απόλαυση, σε σημείο που με πιάνει ύπνος. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθώ και εκεί ξενερώνω. 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ελάχιστους ανθρώπους ξέρω που το κάνουν αυτό...γενικά ψιλοάχρηστη είναι η μπανιέρα, εκτός αν τη χρησιμοποιείς σαν μεγάλη λεκάνη για πλύσιμο κλπ όπως γράφτηκε.
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 'Η για να πλένεις κώλο στη διάρκεια γαστρεντερίτιδας. 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το εχω κανει μερικες φορες μικρη και προσπαθουσα να μου αρεσει και να μην βαριεμαι. Μετα δοκιμασα και με γκομενο αλλα ηταν αβολο, καμια σχεση με ταινιες. το θεμα μπανιερας ειναι μεγαλη ιστορια. ο καθε ενας μπορει να γεμιζει την μπανιερα και για διαφορετικο λογο.εξαρτατε καταρχην αμα σου αρεσει σαν διαδικασια. αλλοι γεμιζουν την μπανιερα για να ηρεμησουν υπο την αισθηση του νερου οποτε δεν κανουν τιποτα παρα μονο αραλικι.αλλοι μπαινουν και παιζουν με το κινητο ή δεν ξερω τι αλλο για να περασει η ωρα.αλλοι απλα για να δροσιστουν το καλοκαιρι ή να ζεσταθουν το χειμωνα.τωρα για το θεμα ζευγαρι στην μπανιερα εξαρτατε το μεγεθος της μπανιερας.αν ειναι μικρη τοτε το σχετικα ευκολο για να πεις οτι ειναι ωραια ειναι ο ενας μπροστα απο τον αλλον.σε πιο μεγαλες μπανιερες ή για ζευγαρια που εχουν μαλωσει μπορει να κατσουν αντικριστα.το τι θα κανουν για να μην βαρεθουν παλι ειναι στο χερι του καθενος και στην φαντασια του.
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως ειδικά αυτό το καλοκαίρι που μάλλον δεν θα δω καθόλου θάλασσα θα γεμίζω που και που την μπανέρια και θα γουστάρω για τα καλά. Ειδικά αν έχει και τρελή ζέστη θα πετάω μέσα και μια σακούλα πάγο από το βενζινάδικο και είμαι άρχοντας. 1
thant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως ειδικά αυτό το καλοκαίρι που μάλλον δεν θα δω καθόλου θάλασσα θα γεμίζω που και που την μπανέρια και θα γουστάρω για τα καλά. Ειδικά αν έχει και τρελή ζέστη θα πετάω μέσα και μια σακούλα πάγο από το βενζινάδικο και είμαι άρχοντας. Μιλαμε για τέτοια καλοπέραση!!! Σε ζηλεύω.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν εχεις μπανιερα ? Δεν έχει κοντά βενζινάδικο! 8
Haldol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το 'χω κάνει 2-3 φορές. Χαλαρωτικότατο είναι. Αλλά βαριέμαι τη διαδικασία να γεμίζω τη μπανιέρα, παίρνει πόση ώρα.
deesnider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Με το που διάβασα τον τίτλο, το πρώτο που μού ήρθε είναι ότι πρόκειται για άλλον ένα, ανάμεσα στους πολλούς, τρόπο να πεις κάτι τού στυλ: «Το κανελλώνετε το ρυζόγαλο;» Έκανα λάθος...ευτυχώς! 16
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Κι εγω αυτο φαντάστηκα, ότι θα είναι συλλογή με εκφράσεις τύπου "τον τινάζετε τον κουραμπιέ", "τον απλώνετε τον τραχανα" κλπ. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα