invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1. Πισίνα από jumbo (1.80cm και πάνω) 2. Νερό από το σωλήνα του μπαλκονιού 3. Παπακια, ψαράκια (επίσης από jumbo) 4. Win 2
Laurelien Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 oloi/ολες με τα παπακια και δεν ξερω τι αλλο.και 10 κιλα αφρολουτρο να κανει αφρο. Εγω επνιγα τις κουκλες μου. 2
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εγω επνιγα τις κουκλες μου.ολοι μας ειμαστε καταστροφικοι κατα βαθος.χεχε.ακομα και σε αυτην την ηλικιακαι πώς καταλάβαινες ότι πνίγηκαν;δεν κουνιοντουσαν μετα 2
Laurelien Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 και πώς καταλάβαινες ότι πνίγηκαν; Δεν ξανα ακουσα ψιθυρους... ολοι μας ειμαστε καταστροφικοι κατα βαθος.χεχε.ακομα και σε αυτην την ηλικια Ναι. Ενιωθα μια διεστραμμενη ικανοποιηση. 3
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν ξανα ακουσα ψιθυρους... Ναι. Ενιωθα μια διεστραμμενη ικανοποιηση. ποσα αρκουδακια/κουκλες και δεν ξερω τι αλλο εχει ξεψυχησει σε χερια παιδιου.ειναι πραγματι μια ικανοποιηση η καταστροφη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα