Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο ανσανσερ, το πρόβλημα βρίσκεται στο οτι έχετε εναν ψυχασθενή ανάμεσα σας (Εαν είναι αλήθεια αυτα που περιγράφεις βέβαια) 2
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 σιγα μην φωναξετε και το CSI για αποτυπωματα. απλα αφαιρεις διακοπτη και τελος.... ακου καμερες και ιστοριες... (αν και νομιζω ειναι τρολια παρασκευης) αυτα και καλα μπανια!
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ξέρεις ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικού στην πολυκατοικία είναι το ασανσέρ, σωστά; Και μπορεί όπως λες να πληρώνεις με χιλιοστά, αλλά το να πληρώνεις άσκοπες βόλτες και "παιχνιδάκια" (έστω και σε ποσοστό) σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο μ...κας. εγω που ειμαι στο πρωτο και δεν εχω χρησιμοποιησει ασανσερ 2 χρονια να δεις ποσο μλκς νιωθω και ειδικα οταν στον 4ο ειναι δυο ιατρεια 3
Haldol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εγω που ειμαι στο πρωτο και δεν εχω χρησιμοποιησει ασανσερ 2 χρονια να δεις ποσο μλκς νιωθω και ειδικα οταν στον 4ο ειναι δυο ιατρεια Ζεις μ' αυτό αναγκαστικά. Κι εγώ δε μπαίνω σε ασανσέρ (λόγω του ότι κλείστηκα και μου 'μεινε η φοβία ) αλλά προφανώς πληρώνω κανονικά γι αυτό. Αλλά δε γίνεται οι κανονισμοί / νόμοι να έχουν προβλέψει κάθε πιθανή περίπτωση, οπότε κάνω μόκο.
fotaras13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τους τελευταίους 2 μήνες αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο πρόβλημα με το ασανσέρ της πολυκατοικίας μας και δεν μπορούμε να βρούμε λύση με κανέναν τρόπο. Κάποιος από την πολυκατοικία κατεβάζει συνεχώς έναν διακόπτη που βρίσκεται στην εσωτερική καμπίνα του ασανσέρ πάνω από τα πλήκτρα που πατάς για να πας στον όροφο. Ο διακόπτης βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο off με αποτέλεσμα το ασανσέρ να βρίσκεται ακινητοποιημένο με ανοιχτό το φως της καμπίνας και λέει συνεχώς οτι είναι κατειλημμένο. Η κατάσταση μας έχει σπάσει τα νεύρα, η πολυκατοικία είναι 4όροφη. Αν το ασανσέρ βρίσκεται με τον διακόπτη στο off στο ισόγειο τότε αναγκαζόμαστε να κατέβουμε από την σκάλα να ανεβάσουμε τον διακόπτη στο on. Μετά από γενική συνέλευση της πολυκατοικίας και πολλές γκρίνιες αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια κάμερα στο ισόγειο του κλιμακοστασίου η οποία βλέπει το ασανσέρ, οπότε αν κάποιος κατεβάσει τον διακόπτη θα τον καταλάβουμε γιατί μόλις κλείσει η πόρτα του ασανσέρ το φως της καμπίνας θα έμενε ανοιχτό. Έλα όμως που από τότε που βάλαμε κάμερα, ο πυροβολημένος ένοικος της πολυκατοικίας βγαίνει από το διαμέρισμά του καλεί το ασανσέρ σε άλλον άσχετο όροφο και από εκεί κατεβάζει πάλι τον διακόπτη και μετά επιστρέφει στο διαμέρισμά του από την σκάλα αφήνοντας εμας τους βλάκες να ανεβοκατεβαίνουμε με τα πόδια για να δούμε σε ποιον όροφο πάλι είναι σταματημένο το ασανσέρ για να το βάλουμε στο on και να λειτουργήσει ξανά. Η κατάσταση συνεχίζεται και είναι τραγική, δεν μπορούμε να βρουμε ποιος το κάνει, βγαίνει από το διαμέρισμά του με απόλυτη ησυχία καλεί το ασανσέρ και το θέτει στο off. Άτομα με ψώνια επιστρέφουν στην πολυκατοικία και ανεβαίνουν με τα πόδια από την σκάλα..... παππούδες ταλαιπωρούνται..... Και σίγουρα όποιος το κάνει έχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχουν παιδιά στην πολυκατοικία. Μετά από ΓΣ που έγινε προέκυψαν τα εξής, έπεσε η πρόταση να τοποθετηθεί κάμερα σε κάθε όροφο που θα κοιτάει το ασανσέρ, ο διαχειριστής το αρνήθηκε γιατί όπως είπε θα πρέπει να έχουμε πέντε διαφορετικές οθόνες να κοιτάμε το ασανσέρ σε κάθε όροφο. Αποφασίσαμε να υποβληθεί μήνυση και να εξεταστεί ο διακόπτης για γενετικό υλικό ή αποτυπώματα, αλλά πιστεύω δεν θα γίνει κάτι γιατί ο παρλαπίπας ένοικος θα κάνει την δουλειά με γάντια. Ανέφερα και μια άλλη δική μου πρόταση, αν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί ασύρματη κάμερα εντός της καμπίνας που θα καταγράφει τα πάντα σε μια οθόνη στο διαμέρισμα του διαχειριστή, το αρνήθηκαν όμως γιατί δεν ήθελαν να πληρώνουν και άλλα λεφτά οι υπόλοιποι. Πάντως αν βρούμε ποιος το κάνει, θα τον υποχρεώσουμε να μας πληρώσει όλα τα λεφτά που δώσαμε για κάμερες και κουραφέξαλα, επίσης να ζητήσει συγνώμη μέσω δικηγόρου με επίσημο έγγραφο αλλιώς θα πέσει και άλλη μήνυση. ρε μπας και το κάνεις εσύ και προσπαθείς να τρολλάρεις και εμάς τώρα; 4
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ζεις μ' αυτό αναγκαστικά. Κι εγώ δε μπαίνω σε ασανσέρ (λόγω του ότι κλείστηκα και μου 'μεινε η φοβία ) αλλά προφανώς πληρώνω κανονικά γι αυτό. Αλλά δε γίνεται οι κανονισμοί / νόμοι να έχουν προβλέψει κάθε πιθανή περίπτωση, οπότε κάνω μόκο. ενταξει ειναι λιγο αδικια αλλα οπως λες τι να κανεις , παντως οπου και να εχω μεινει πληρωνα ασανσερ και δεν το χρησιμοποίησα ποτε
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εν το μεταξύ κανένας δεν σχολίασε το όνομα σε συνδυασμό με την εικόνα προσβλητική για την εργατική τάξη. 3
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εγω που ειμαι στο πρωτο και δεν εχω χρησιμοποιησει ασανσερ 2 χρονια να δεις ποσο μλκς νιωθω και ειδικα οταν στον 4ο ειναι δυο ιατρεια Και εγώ τα ίδια φίλε. Τα τακτικά κόστη είναι κάτω από 3 ευρώ το μήνα, αλλά έχω φάει κάτι έκτακτα από επισκευές, γύρω στα 150 με 200 ευρώ δύο χρόνια που μένω εδώ. Μία λύση που έχω δει σε άλλη πολυκατοικία, είναι να ρυθμίσουν το ασανσέρ να μη σταματάει στον πρώτο όροφο και να απαλλαγείτε από τα κοινόχρηστα. Βέβαια το ρεύμα δεν ξέρω αν απομονώνεται σε ασανσέρ ή όχι. Ον Τόπικ: Και τα αποτυπώματα/ dna να πάρετε από το διακόπτη, με τι θα τα συγκρίνετε;
fotaras13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εν το μεταξύ κανένας δεν σχολίασε το όνομα σε συνδυασμό με την εικόνα προσβλητική για την εργατική τάξη. ο τύπος τους "γλεντάει" καλά στην πολυκατοικία και είπε να μοιραστεί και εδώ τα κατορθώματα του να δει αντιδράσεις... Πάντως πετυχημένη η πλάκα του, αλλο αν δεν θα θελαμε να μας τύχει. 1
nikos903 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Αντί διακόπτη βάλτε time lag switch, κάτι τέτοιο: link Ρωτήστε τον ασανσερά για τίποτα αντίστοιχο. Να το κατεβάζει και σε ένα λεπτό να ανεβαίνει αυτόματα χαχαχαχαχα Απλά θα πρέπει να υπάρχει και κλειδί για την συντήρηση όπως είπαν παραπάνω. Και δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτική η παρουσία αυτού του διακόπτη στο ασανσέρ.... Ρώτα τον ασανσερά πάλι...
l337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μία λύση που έχω δει σε άλλη πολυκατοικία, είναι να ρυθμίσουν το ασανσέρ να μη σταματάει στον πρώτο όροφο και να απαλλαγείτε από τα κοινόχρηστα. Βέβαια το ρεύμα δεν ξέρω αν απομονώνεται σε ασανσέρ ή όχι. Απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Ο ανελκυστήρας, οι σκάλες, η ταράτσα όπως και η είσοδος της πολυκατοικίας είναι κοινόχρηστοι χώροι. Απαγορεύεται να σφραγίσεις έναν κοινόχρηστο χώρο. Και πριν πει κάποιος πχ. ότι "στον πρώτο μένω μόνο εγώ", θα πρέπει να καταλάβει ότι ο διάδρομος έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του, δεν του ανήκει και αν κάποιος άλλος , που πχ. μένει στον 4ο, θέλει να κάνει πχ. βόλτα (ή οτιδήποτε που νομιμοποιείται) στον διάδρομο του 1ου, απαγορεύεται να μην μπορεί γίνει χρήση κοινόχρηστου μέσου για να πάει σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας. Επίσης απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας. Ακόμη κι αν υπάρχει κάποια συμφωνία ή κανονισμός, σε καμία περίπτωση δεν υπερισχύει του νόμου.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγώ πιστεύω τρολλιά ειναι δεν παίζει τόσο καιρό να μην έχει περάσει κανενός το μυαλό να αφαιρέσουν τον διακόπτη... Τι να σκεφτούν αφού όλοι 50αρηδες και παπούδια είναι, εγώ είμαι ο μικρότερος εκεί. Η τρολλιά τι είναι; Εγώ μόνο μετρό χρησιμοποιώ για να πάω στην δουλειά μου, σιχαίνομαι τα τρόλευ. ο τύπος τους "γλεντάει" καλά στην πολυκατοικία και είπε να μοιραστεί και εδώ τα κατορθώματα του να δει αντιδράσεις... Πάντως πετυχημένη η πλάκα του, αλλο αν δεν θα θελαμε να μας τύχει. Ανέβα μέχρι τον τελευταίο της πολυκατοικίας σου και ξανακατέβα, θα νιώσεις καλύτερα.
stamatisj1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μία κρυφή κάμερα μέσα στον ανελκυστήρα και εφόσον εντοπίσετε τον ύποπτο τον ............... (βάλτε όποιο ρήμα θέλετε στις τελίτσες)
Ziguala Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μία κρυφή κάμερα μέσα στον ανελκυστήρα και εφόσον εντοπίσετε τον ύποπτο τον ...αγναντεύω... (βάλτε όποιο ρήμα θέλετε στις τελίτσες) Αντεξε αρκετα για Παρασκευή παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις