Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 6 του μήνα ζήτησα και έλαβα refund από το Steam. Το ποσό δεν είναι τραγικά μεγάλο, 13.99, από τα οποία τα 0.29 έγιναν refund στο Paypal (wait, what?) και τα 13.70 στην κάρτα μου, χρεωστική AMEX της ALPHA.

Μέχρι τώρα τα χρήματα δεν έχουν εμφανιστεί στον λογαριασμό. Είναι φυσιολογικό να παίρνει τόσες μέρες;

Δημοσ.

Where's my refund? My refund was approved, but it's been more than 7 days.

Approved refunds can take up to 7 days to appear in your account – however, refunds to international payment methods may take longer. If your refund hasn’t appeared after 7 days, please contact your bank directly and ask about pending refunds on your account.

Please note: When a refund request is approved within 24 hours of the purchase, the original transaction is cancelled and the charge drops off your bank statement. In this case, you will not see a credit on your account. This process can take up to 10 days – wait time for international payment methods may vary.

Still can’t find your refund? Please review your recent purchase history; you may have used the funds to make another purchase!

Από το Steam Support, πράξε αναλόγως. Πάντως εγώ ένα refund που είχα κάνει (με prepaid) μέσα σε 2-3 μέρες τα λεφτά μου είχαν επιστραφεί.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο αγοράζετε από το Steam και μετά κλαιτε για επιστροφή? Τόσα βίντεο, τόσα reviews υπάρχουν, και εσείς εκεί?

Δημοσ.

Για ποιο λόγο αγοράζετε από το Steam και μετά κλαιτε για επιστροφή? Τόσα βίντεο, τόσα reviews υπάρχουν, και εσείς εκεί?

Δεν νομίζω να κλαίγεται κάποιος. Δεν υποχρεώνουμε την Valve να μας κάνει refund. Μόνη της προσφέρει την υπηρεσία.

Αυτό για τα βίντεο και τα reviews είναι εκτός πραγματικότητας. Το δικό μου refund ήταν το Deus Ex: Human Revolution. Ναι ξέρω, έπρεπε να κοιτάξω το metacritic πριν το αγοράσω. Oooh wait...

Δημοσ.

Ε ναι, ούτε κλάφτηκα ούτε γκρίνιαξα βρε συ Πελλέα! Απλά μου φάνηκε περίεργη η καθυστέρηση, κάτι παίζει και καθυστερεί από την ALPHA λογικά (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που πέρασε τα cc χωρίς το κολπάκι του request), οπότε από βδομάδα αν δεν μπουν θα το κοιτάξω.

Οφτόπικ, είχα αγοράσει το Zomboid αλλά τελικά δεν τα βρήκαμε, οπότε το έστειλα πίσω :D

Δημοσ.

Σορρυ που φάνηκα επιθετικός. Δεν εννοούσα συγκεκριμένα τον OP. Γενικά μίλησα για όλη την κατάσταση. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν όντως αξίζει το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ που φάνηκα επιθετικός. Δεν εννοούσα συγκεκριμένα τον OP. Γενικά μίλησα για όλη την κατάσταση. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν όντως αξίζει το παιχνίδι.

Αν δεν το παίξεις τότε πως θα αποφασίσεις; Από τα reviews; Από την στιγμή που δεν δίνεται demo του παιχνιδιού (φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του Steam), καλά κάνουν και δέχονται να γίνει refund.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικώς καταλαβαίνω τι λες, δεν φάνηκες επιθετικός, no worries :) Απλά έκανα μια αγορά επάνω στο hype και ευτυχώς μπόρεσα να την ακυρώσω :D

Φορ δι ρέκορντ, μίλησα μόλις με την τράπεζα και μου είπανε πως επειδή «η επιστροφή δεν έγινε με τον συντομότερο διαθέσιμο τρόπο» (lolwut?) τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα σε 15 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή από αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...