Vapir Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 για κάποιο λόγο το καλοκαίρι όποτε πετυχαίνω πολύ παχύ άνθρωπο στο λεωφορείο θα μυρίζει υπερβολικά και το κακό είναι πως δεν νομίζω πως όλοι είναι βρωμιάριδες αλλα πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιαυτό. Προσωπικά νιώθω άσχημα όταν ακούω σχόλια γι'αυτούς. Πριν λίγο καιρό δεν πίστευα στα αφτιά μου τέτοιο χειμαδιό που έτυχε ,να είναι μια κωλόγρια και να φωνάζει σε έναν πιτσιρικά βρωμιάρη χοντρέ η μάνα σου δεν σου έχει πει να κάνεις μπάνιο? θα πεθάνουμε δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Να είναι 60+ και καλά σινιέ κυριούλα . Τρελή δεν ξέρω αν ήταν γιατι και οι διπλανές της καρακάξες έδειχναν να συμφωνούν, μάλλον βλαμμένη ήταν. Το λεωφορείο full πιτσιρικάδες και να αρχίζουν τα γελάκια. Είχα κλείσει τη μουσική και άκουγα τι έλεγε ΄τοση ώρα , γενικά δεν ακούω ποτέ τη βαβούρα στα λεωφορεία. Βγάζω τα ακουστικά της λέω αν δε σκάσεις σε λίγο αυτό που θα βρωμάει θα είναι το πτώμα σου .. με κοιτάει λες κ το πίστεψε και έσκασε. Συνέχισε όμως να κοιτάζει τον πιτσιρικά λες κ της είχε γ@μήσει τη μάνα.ok και εμένα με ενοχλεί η μυρωδιά αλλα κάποιοι "βρωμάνε" χειρότερα απο αυτούς που κράζουν σχετικά με το θέμα , μπάνιο 2-3 φορές τη μέρα, τριμαρισμένη μασχάλη + roll on και ΠΟΤΕ δεν μυρίζω μασχαλίλες , ακόμα και μετά απο έντονη προπόνηση . Στο θέμα μυρωδιά παίζουν πολλά ρόλο πέρα απο την καθαριότητα και το αποσμητικό , μπορεί κάποιος να ζέχνει και λόγο διατροφής. 13
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σπάνια θα μπω σε ΜΜΜ, αλλά όταν θα τύχει, η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνδρες. Μυρωδια στα όρια λιποθυμίας. Ντροπή για το φύλο μας. ... παρά οι άλλοι που πάνε να καλύψουν την μπόχα με κατσαριδοκτόνο (Axe κλπ). Αυτό να διαδοθεί παντου μπας και προχωρήσει η κοινωνία
Big Boss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 οτι αποσμητικό και να βάλεις ο ανδρικός ιδρώτας μυρίζει λόγω ορμονών,δεν μπορείς να κάνεις για αυτό.Έτσι είναι η φύση.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εμένα εχτές μου μύριζε μια γυναίκα που ήταν μπροστά μου. Σήμερα πήρα τον ηλεκτρικό και κάθισα στην 5αδα στο τέλος του βαγονιού, 2 φορές μου ήρθε μυρωδιά από κλανιά. 2
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν έχετε μπει καλοκαίρι σε λεωφορειό που κάνει στάση σε κεντρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική κλινική και ΟΚΑΝΑ...
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα axe κλπ δεν κανουν δουλεια. Θελει κανονικο αποσμητικο.. Ποια είναι τα κανονικά αποσμητικά;
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πολύ ευαίσθητοι είσαστε. Στρατό δεν έχετε πάει; 3
mylo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πολύ ευαίσθητοι είσαστε. Στρατό δεν έχετε πάει; του βρώμιλου ο στρατός το καλοκαίρι
Tenshi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πολύ ευαίσθητοι είσαστε. Στρατό δεν έχετε πάει; Έχουμε.Και μάθαμε να εκτιμάμε τρία πράγματα: Τον ύπνο Το ζεστό νερό Και το καθαρό εσώρουχο 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σωστός, αλλά τα παλικάρια δεν χαλάνε τον κόσμο επειδή κάτι τους μυρίζει . Αντέχουν 1
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σωστός, αλλά τα παλικάρια δεν χαλάνε τον κόσμο επειδή κάτι τους μυρίζει . Αντέχουν Πάντως χειρότερη είναι η μπόχα του τσιγάρου, που μυρίζουν αρκετοί, ιδίως γυναίκες. 4
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω για την κατάσταση αφού έφυγα όσο ήμουν Αθήνα πάντως η μπλε γραμμή ήταν μια χαρά όλα τα καλοκαίρια η κόκκινη είχε κάποια θεματάκια ανάλογα τις στάσεις... και το τρένο ήταν GTP ανεξαρτήτως στάσης.... η μάλλον όχι σε κάποιες στάσεις (μετά τον ταύρο και προς Πειραιά ή απο την άλλη μεριά προς αχαρνές κτλ ) ή κατάσταση γινεται GTP^2 με τους ζητιάνους πρεζάκια με τα κομμένα πόδια να σέρνονται ανάμεσα στο πυκνοφορτωμένο τραίνο και γενικά μεγάλο χάλι... Τα λεωφορεία να λέμε την αλήθεια οι καφέ περίπου άστεγοι άνθρωποι χαλάνε την φάση ανεξαρτήτως εθνικότητας όσο αφορά την καθαριότητα και την μυρωδιά... σε λεωφορεία που έχουν δρομολόγια που δεν αφορούν τις μετακινήσεις τέτοιων ομάδων τα πράματα ειναι αρκετά καλύτερα... Το τράμ είναι αρκετά αξιοπρεπές συγκριτικά. Ως εκ τούτου το συμπέρασμα μου είναι ότι η βρωμιά και μυρωδιά στα ΜΜΜ είναι ανάλογη του μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου της πλειοψηφίας των μονίμων κατοίκων της εκάστοτε περιοχής που εξυπηρετούν ξέρω ακούγεται ρατσιστικό αλλά πραγματικά αυτό παρατήρησα στα χρόνια που ήμουν εκει... και στην μπλε γραμμή ακόμη τα πράματα γινόταν λίγο περίεργα όσο πλησιάζαμε το Αιγάλεω ας πούμε και παρακάτω στάσεις.
Mohamed_Ali Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπλιαξ μασχαλιλες μεσα στο λεωφορειο πετάξτε τους εξω στη πρωτη στάση τους τυροβρωμίκουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα