Tigran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Είναι "unisex" και υπάρχει και μόνο γυναικείο που έχει ροζ αυτοκόλλητο. 1
randomcat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα τύπου roll-on κανονικά θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί από την κυκλοφορία, γιατί ο τρόπος λειτουργίας τους είναι να κλείνουν τους πόρους, με το τρόπο αυτό προκαλούνται ερεθισμοί και αλλεργικές αντιδράσεις Ναι... αυτό πάντα με προβλημάτιζε. Καμιά homemade λύση παίζει άραγε;
dimitris21gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Nivea Dry impact εδώ και αρκετά χρόνια. Ωραίο και διακριτικό άρωμα. Spray δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.
fotaras13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν βάζω αποσμητικό. Δεν έχω πολύ τρίχα στα μάσχαλα και κάνω ντους κάθε μέρα το καλοκαίρι. Επίσης είμαι στο ιδανικό μου βάρος οπότε ούτε μυρωδιές ούτε "νερά"
alex2539 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Με διαφορά το καλύτερο για μένα, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά. Αυτό αφηνει σταμπες στα ρουχα?
titanforce Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα! Επαναφερω το θεμα επειδη ειμαι σε αναζητηση ενος καλου, φθηνου ανδρικου αποσμητικου. Δοκιμασα προσφατα το old spice (το κλασσικο) και μου αρεσει αρκετα, αλλα ενας φιλος λεει οτι μυριζει γεροντιλα Σας αρεσει το old spice? ποιο αλλο αποσμητικο θα προτεινατε; 1
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αμα θες φθηνο αποσμητικο, τραβα σε ενα σουπερμαρκετ, παρε στη σειρα τα axe/nivea/dove και μυριζε, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη η επιλογη. Αν ζοριζεσαι στην επιλογη πχ αναμεσα σε 3 αγοραζεις και τα 3 και τα φορας απο 1 μερα, κι επειτα πετας αυτα που δε σου κανουν (συνηθως ετσι επιλεγω κολωνιες και πραγματικα βοηθαει) Η σε πιο συντηριτικη φαση, ψεκαζεις διαφορετικο σημειο του σωματος σου με το καθε ενα (πχ χερι-χερι-λαιμο) και καταληγεις ποιο κολαει καλυτερα πανω σου και πας και το αγοραζεις την επομενη μερα. Το old spice καλο ειναι, οχι κατι ιδιαιτερο ή ουαου, αλλα η μυρωδια του ειναι πιο συνηθισμενη κι απο του καυσαεριου στο κεντρο της Αθηνας. Και οντως, η μυρωδια του παραπεμπει σε μεσηλικα με γκριζαρισμενους κροταφους και ελαφρια φαλακρα
titanforce Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αμα θες φθηνο αποσμητικο, τραβα σε ενα σουπερμαρκετ, παρε στη σειρα τα axe/nivea/dove και μυριζε, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη η επιλογη. Αν ζοριζεσαι στην επιλογη πχ αναμεσα σε 3 αγοραζεις και τα 3 και τα φορας απο 1 μερα, κι επειτα πετας αυτα που δε σου κανουν (συνηθως ετσι επιλεγω κολωνιες και πραγματικα βοηθαει) Η σε πιο συντηριτικη φαση, ψεκαζεις διαφορετικο σημειο του σωματος σου με το καθε ενα (πχ χερι-χερι-λαιμο) και καταληγεις ποιο κολαει καλυτερα πανω σου και πας και το αγοραζεις την επομενη μερα. Το old spice καλο ειναι, οχι κατι ιδιαιτερο ή ουαου, αλλα η μυρωδια του ειναι πιο συνηθισμενη κι απο του καυσαεριου στο κεντρο της Αθηνας. Και οντως, η μυρωδια του παραπεμπει σε μεσηλικα με γκριζαρισμενους κροταφους και ελαφρια φαλακρα Xαχαχαχ εκλαψα με το τελευταιο μου εχουν προτεινει το str8 rebel, το ξερεις; αν ναι, αξιζει;
l337 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 μου εχουν προτεινει το str8 rebel, το ξερεις; αν ναι, αξιζει; Όχι, είναι απλά χάλια.
Hellaslover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Aντρικο dove κανει δουλεια. Τα dove γενικα κανουν δουλεια
manousos82003 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα! Επαναφερω το θεμα επειδη ειμαι σε αναζητηση ενος καλου, φθηνου ανδρικου αποσμητικου. Δοκιμασα προσφατα το old spice (το κλασσικο) και μου αρεσει αρκετα, αλλα ενας φιλος λεει οτι μυριζει γεροντιλα Σας αρεσει το old spice? ποιο αλλο αποσμητικο θα προτεινατε; Αμαν αυτα τα στερεοτυπα......Δηλαδη σε μερικα χρονια η Coolwater θα ειναι γεροντιστικη? Προτιμω το διαχρονικη Χρονια χρησιμοποιω Old Spice και ως κολωνια και ως after shave και ως αποσμητικο.... Εχω δοκιμασει Axe, Straight και Nivea.....Δεν με ικανοποιησαν..... Σου προτεινω να συνεχισεις με old spice και να δοκιμασεις και τα υπολοιπα.....Τωρα χρησιμοποιω το whitewater (αν και θεωρειται πιο...καλοκαιρινο) και μου αρεσει εξισου..... Αν θες περισσοτερη ποικιλια old spice, δοκιμασε το ebay, καποια δεν τα εισαγουν Ελλαδα.... Θες οπωσδηποτε κατι εναλλακτικο? Δοκιμασε Brut αποσμητικο (το original για αρχη)
mylo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Xαχαχαχ εκλαψα με το τελευταιο μου εχουν προτεινει το str8 rebel, το ξερεις; αν ναι, αξιζει; Όχι, είναι απλά χάλια. Ενταξει, δε νομιζω να το δοκιμασω τοτεΕγώ γενικά χρησιμοποιώ str8 άρα και το rebel. Μια χαρά είναι. Ωραιότατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα