dimitris_ts1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Εχω στην κατοχη μου το logitech g710+. προσφατα παρατηρησα οτι οταν παταω το γραμμα ρ κανει ενα θορυβο.αυτος μοιαζει σαν να ακουγεται ελλατηριο. Απο οτι εψαξα αυτο αναφερεται σαν ping. τι θα μπορουσα να κανω γιατι οταν το χρησιμοποιω το βραδυ ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Να σημειωσω οτι το πληκτρολογιο εχει ακομα εγγυηση.Θα το καλυψει η εγγυηση?
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 αν δεν ξέρεις να το τσεκάρεις αν θέλει καθάρισμα πάρε την logitech , πιστεύω θα σε καλύψει. κατα την άποψη μου δεν πρώτα αν έχει κανένα σκουπιδάκι
dimitris_ts1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα προσφατα το ειχα καθαρισει. προσπαθησα και τωρα μπας και γινει τιποτα αλλα δεν εγινε.Ο θορυβος εξακολουθει να υπαρχει
dimitris_ts1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ευχαριστω φιλε. Να απευθυνθω κατευθειαν στη logitech η να παω στο καταστημα ?
johninio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χτυπα πρωτα ενα τηλεφωνακι στην logitech και θα σου πει αυτη. Υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια
dimitris_ts1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Οκ αυτα θα κανω. Να ρωτησω και κατι ακομα. Το πληκτρολογιο το πηρα απο μελος του forum. Θα πρεπει να το δηλωσω πρωτ?Δεν ξερω αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης το εχει κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα