Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπλα θα ηθελα μια γνωμη γτ δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποιον να αγορασω απο ιδιωτη κατι μεσω paypal goods services...μου ζητανε καποιοι σε αγγελιες με μικρο feedback σχεδον 1 θετικη αξιολογηση να στειλω λεφτα μεσω paypal good services μετα να μ στειλει το δεμα μαζι με το tracking id και μετα οταν παραλαβω και ειναι ολα καλα να στειλω αυτο το tracking id που εστειλε στην  paypal  για να συνεχιστει το ξεπαγωμα των λεφτων που του εστειλα και να τα παρει (γτ τα λεφτα ηταν hold μεχρι να μ στειλει το δεμα μαζι το tracking id)...

Μ λεει οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για να ειμαι καλυμενος και εγω και αυτος γτ εχω goods-servicew protection δλδ σε περιπτωση που δεν μ εχει ερθει ή ειναι κατι χαλασμενο παταω open dispute και μ στελενει η paypal τα λεφτα μ πισω...

Αν το χρησιμοποιει κανεις να μ πει αν ειναι εγγυημενο γτ ειναι κριμα να την παταμε απο καθε απατεωνα!!!

Δημοσ.

Προσωπικά με άτομο με 1 μόνο αξιολόγηση δεν θα το επιχειρούσα... Εξαρτάται βέβαια και τι αγοράζεις.... Είναι μπέρδεμα οι συναλλαγές και αν μιλάς για insomnia τώρα τελευταία υπάρχει θέμα.... Αν είναι iphone στα 300€ βρωμάει πχ  :P

Αν όμως προχωρήσεις πες του να σου δώσει τo track με το που το στείλει και φωτογραφία του κουτιού με τον αριθμό απάνω και όταν σου φτάσει τράβα βίντεο το άνοιγμα του πακέτου. (προσοχή να είναι το ίδιο πακέτο που σου έστειλε στην φωτογραφία αλλιώς μην παραλάβεις).

Αυτό γιατί πες οτι σου στέλνει πέτρες και εσύ πας να πάρεις τα χρήματα σου πίσω απο το paypal, πρέπει στο βίντεο σου να έχεις το κουτί που σου έστειλε αυτός στην φωτογραφία και να φαίνεται οτι ανοίγεται πρώτη φορά εκεί στο βίντεο. Μετά το τσεκάρεις λίγο στο βίντεο και αν είναι οκ είσαι κομπλέ, αν έχει θέμα πας paypal και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω...

ps αυτό με τον κωδικό δεν το κατάλαβα πάντως, απο όσο θυμάμαι δεν δουλεύει ακριβώς έτσι το paypal. Δεν χρειάζεται δηλαδή ο πωλητής να βάλει κανένα κωδικό, τα χρήματα τα παίρνει, απλά μετά αν πας να κάνεις claim / dispute του τα δεσμεύει μέχρι να δείτε τι θα γίνει...

Δημοσ.

εγω παντως δεν εχω γνωση πανω στο paypal ετσι του ζητησα να μ κανει μια αναλυτικη διαδικασια πως θα γινοταν και μ ειπε οτι τα βαζω τα λεφτα και ειναι hold μεχρι εγω να παραλαβω το πακετο μαζι με το tracking id κωδικο και αν ειναι ολα καλα να του το στειλω το κωδικο για να προχωρησει η διαδικασια..παντως του ελεγα να φτιαξει και σκαιπ στο κινητο του γτ δεν ειχε καν και μιλαγαμε καποιος μερες pm και μ ειπε οτι θα φτιαξει και για καπιο λογο μετα αποχωρησε απο την συζητηση τωρα δεν ξερω τι να κανω να τον αποφυγω ή να του στειλω καινουριο pm αλλα μ φaiνοταν οτι ηξερε απο paypal

παντως η αγορα μ θα ηταν μια καρτα γραφικων και ειναι πολυ ρισκο να εδινα 400-500 ευρω....και δεν ξερω ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος για να αγορασεις εκτος σε επαρχια με μεταφορικα χωρις να χασω τα λεφτα μ....

Δημοσ.

Η δική μου άποψη για αυτόν είναι μακρυά...

Ειδικά κάρτα γραφικών άστο για κανένα μήνα αν μπορείς, θα πέσουν. Και για ποσά τέτοια πρόσεχε, καλύτερα καινούργια και με εγγύηση απο μαγαζί αλλιώς απο άτομο με αξιολογήσεις, μην βάλεις σε καμιά τράπεζα κανενός που γράφτηκε χθες με μια αξιολόγηση κτλπ τα χρήματα και μετά τρέχεις...

Δημοσ.

ναι αυτο κανω περιμενω και τσεκαρω για κανα μεταχειρισμενο σε πιο χαμιλη τιμη!!!!

εσυ νικο εχεις να προτεινεις κανα safe τροπο για αγορα εκτος επαρχιας??? με παυπαλ αξιζει αυτο που με ελεγε ο τυπος???

ή κανα αλλο τροπο???

Δημοσ.

Δεν έχουν αρχίσει να πέφτουν ακόμα οι μεταχειρισμένες, περίμενε λίγο ακόμα.

Για σιγουριά 99% (γιατί 100% δύσκολο...) πες βρίσκεις μια κάρτα, έρχεται ο άλλος σπίτι σου, την βάζει απάνω στο pc σου και της τρέχεις furmark, αν αντέξει τότε οκ.

Πάντως για τόσο ακριβή κάρτα κοίτα να πάρεις καμιά να έχει εγγύηση ακόμα απο μαγαζί (εκτός του χαρτιού της εγγύησης δες μην έχει φύγει απο κάτω απο την κάρτα το αυτοκόλλητο warranty void).

Αξιολογήσεις χρηστών αν πάρεις απο το insomnia παίζουν ρόλο, αλλά μην κρατιέσαι απο αυτές, για 400€ δεν θα μου φανεί παράξενο ο άλλος με τις 100 θετικές να σου δώσει λιωμένη κάρτα και να σουτάρει τον λογαριασμό μετά....

Το καλύτερο δηλαδή για μένα είναι, χέρι χέρι,δοκιμή στο pc σου, κάρτα με εγγύηση και χρήστης με παρουσία στο φόρουμ και καλές θετικές στις αγγελίες. (Ξέρω, δύσκολο άρα πάντα γίνονται εκπτώσεις στα προηγούμενα... ).

Όσο για το paypal ασφαλές είναι αλλά θέλει προσοχή, κρατάς αντίγραφα συνομιλιών, του λες να στείλει το αντικείμενο φωτογραφισμένο μπρος πίσω (να φαίνονται οι σειριακοί), και μετά την κούτα με τον κωδικό αποστολής όταν πάει ταχυδρομείο, μετά όταν φτάσει τραβάς βίντεο  αν κάτι στραβώσει ανοίγεις case και παραθέτεις συνομιλίες - φωτογραφίες - βίντεο και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. Το θέμα είναι όμως γιατί να μπλέξεις... Χέρι χέρι δεν σε βολεύει;

Δημοσ.

οταν λες warranty void κατω απο την καρτα τι εννοεις??? κατω απο το κουτι της καρτας??? 

τωρα για το χερι χερι δεν ξερω αν βολευει για καποιους που ειναι μακρυα πχ ο αλλος εινα απο πελλοπονησο και αγοραζει απο αθηνα ή θεσσαλονικη..και εγω ειμαι απο πελλοπονησο θα με φανε τα μεταφορικα τσαμπα...

Δημοσ.

Aπλα θα ηθελα μια γνωμη γτ δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποιον να αγορασω απο ιδιωτη κατι μεσω paypal goods services...μου ζητανε καποιοι σε αγγελιες με μικρο feedback σχεδον 1 θετικη αξιολογηση να στειλω λεφτα μεσω paypal good services μετα να μ στειλει το δεμα μαζι με το tracking id και μετα οταν παραλαβω και ειναι ολα καλα να στειλω αυτο το tracking id που εστειλε στην  paypal  για να συνεχιστει το ξεπαγωμα των λεφτων που του εστειλα και να τα παρει (γτ τα λεφτα ηταν hold μεχρι να μ στειλει το δεμα μαζι το tracking id)...

Μ λεει οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για να ειμαι καλυμενος και εγω και αυτος γτ εχω goods-servicew protection δλδ σε περιπτωση που δεν μ εχει ερθει ή ειναι κατι χαλασμενο παταω open dispute και μ στελενει η paypal τα λεφτα μ πισω...

Αν το χρησιμοποιει κανεις να μ πει αν ειναι εγγυημενο γτ ειναι κριμα να την παταμε απο καθε απατεωνα!!!

Αν καλύπτει 100% η Paypal δεν έχεις να φοβάσαι τιποτα (εκτός τις περίπτωσης του να χάσεις τον χρόνο σου αν τελικά για κάποιο λόγο δεν σου στείλει τιποτα και αναγκαστείς να μπείς στην διαδικασία του να ανοίξεις petition -δεν είναι κάτι δύσκολο αλλα φυσικά κανείς δεν θα ήθελε να το περάσει- και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου που θα τα πάρεις )

στείλε link με την αγγελία να δούμε αν υποστηρίζει 100% επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

ναι δεν διάβασα καλά το ποστ νόμιζα από ebay θα έπαιρνες και εδώ πάλη καλυμμένος είσαι* αλλά γιατί δεν θέλει αντικαταβολή; 

*αλλά δεν θα του στείλεις εσύ λεφτά αυτός θα σου στείλει link να αγοράσεις την κάρτα !!! εκεί είναι η λεπτομέρεια αν δεν ξέρει πως πες του να ανοίξει τοπικ εδώ και θα του πω. 

• Like 1
Δημοσ.

οταν λες warranty void κατω απο την καρτα τι εννοεις??? κατω απο το κουτι της καρτας??? 

τωρα για το χερι χερι δεν ξερω αν βολευει για καποιους που ειναι μακρυα πχ ο αλλος εινα απο πελλοπονησο και αγοραζει απο αθηνα ή θεσσαλονικη..και εγω ειμαι απο πελλοπονησο θα με φανε τα μεταφορικα τσαμπα...

To χέρι χέρι πάει πιο πολύ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις υπόλοιπες περιοχές όντως δεν παίζουν πολλές πιθανότητες να βρεις κάτι.

Το αυτοκόλλητο το έχει η κάρτα απο την κάτω μεριά απάνω σε μια απο τις βίδες που κρατάνε την ψήκτρα, αμα σκιστεί ή βγει δεν έχει εγγύηση η κάρτα. Για αυτό πριν την αγορά σιγούρεψε οτι υπάρχει το αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

ναι δεν διάβασα καλά το ποστ νόμιζα από ebay θα έπαιρνες και εδώ πάλη καλυμμένος είσαι* αλλά γιατί δεν θέλει αντικαταβολή; 

*αλλά δεν θα του στείλεις εσύ λεφτά αυτός θα σου στείλει link να αγοράσεις την κάρτα !!! εκεί είναι η λεπτομέρεια αν δεν ξέρει πως πες του να ανοίξει τοπικ εδώ και θα του πω.

τι εννοεις οτι θα μ στειλει λινκ απο που??? μ λεει οτι μονο good -services στελνει γιαν αειναι καλλυμενος και αυτος και δειχνει οτι το ξερει καλα και ξερει τι κανει αλλα το περιεργο οτι αποχωρησε απο  την συζητηση που ειχαμεμε

Δημοσ.

τι εννοεις οτι θα μ στειλει λινκ απο που??? μ λεει οτι μονο good -services στελνει γιαν αειναι καλλυμενος και αυτος και δειχνει οτι το ξερει καλα και ξερει τι κανει αλλα το περιεργο οτι αποχωρησε απο  την συζητηση που ειχαμεμε

απου που; απο το αccount που έχει στην paypal και θα πάνε τα λεφτά σου

προς που; προς κάποιο δικό σου mail ας πούμε ή με PM εδώ στο Insomnia 

σημαντικό ειναι να φαίνεται δηλαδή ότι αγοράζεις κάτι απο αυτόν όχι αυθαίρετα να του στείλεις λεφτά (που ειναι σαν να τον χαρτζιλικώνεις ας πούμε) 

Θα σου στείλει είτε απλό Link σαν αυτό https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7MJLXQL52SGDA (αυτό το έκανα εγώ ενδεικτικά για να δείς πως θα ειναι) 

η αν είναι πιο μερακλής (που δεν πιστεύεω) θα κάνει ενα κουμπάκι σαν αυτό:

x-click-but5.gif

που μπορείς  να το πατήσεις και να σε πληρώσει ο άλλος απευθείας (είχα τέτοιο με παλιότερο account όταν έκανα αγγελίες πριν χρόνια ήμουν πιονέρος ο π#@$#@στης :P )

Δημοσ.

απου που; απο το αccount που έχει στην paypal και θα πάνε τα λεφτά σου

προς που; προς κάποιο δικό σου mail ας πούμε ή με PM εδώ στο Insomnia 

σημαντικό ειναι να φαίνεται δηλαδή ότι αγοράζεις κάτι απο αυτόν όχι αυθαίρετα να του στείλεις λεφτά (που ειναι σαν να τον χαρτζιλικώνεις ας πούμε) 

Θα σου στείλει είτε απλό Link σαν αυτό https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7MJLXQL52SGDA (αυτό το έκανα εγώ ενδεικτικά για να δείς πως θα ειναι) 

η αν είναι πιο μερακλής (που δεν πιστεύεω) θα κάνει ενα κουμπάκι σαν αυτό:

x-click-but5.gif

που μπορείς  να το πατήσεις και να σε πληρώσει ο άλλος απευθείας (είχα τέτοιο με παλιότερο account όταν έκανα αγγελίες πριν χρόνια ήμουν πιονέρος ο π#@$#@στης :P )

ναι θα μπορουσε δεν ξερω αν συνεχιζοταν και ενδιαφεροταν ή λογικα θα τα εστελνα εγω send αιτημα μεσω goods....να σ πω εσυ που ειχες account αξιζει να στειλεις σε καποιον μακρυα που θελει να αγορασει μεσω good services paypal να κανει ελεγχο κατα την  παραδοση me tracking id και μετα να ξεδεσμευσω (hold) τα λεφτα που εχω στελει και να τα παρει ο πωλητης και να κανω dispute αν δεν πανε καλα στην παραδοση??? αμα δεν καταλαβες κοιτα το 1# μνμ

(γτ εγω σε μια αγορα απο μακρυα θα ηθελα  να τσεκαρω αν λειτουργει σε εμενα στο δικο μ pc πχ αν επαιρνα καρτα γραφικων και μετα να στειλω λεφτα ειτε με καταθεση ειτε με paypal)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...