Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σκύλος φάση μολοσσός σε διαστάσεις πολύ άγριο να πηδάει πάνω στα κάγκελα και να τα ταράζει κτλ κτλ σπάει  την πόρτα απο το βάρος του έτσι όπως πηδούσε λυσσασμένα  για να γαβγίσει και ειναι 1 vs 1 με παιδί 6ης δημοτικού...

του ορμάει και το παιδί προσπαθεί να αμυνθεί... είχε απλά ενα εξωτερικό τραύμα στο ένα κωλομάγουλο ....

https://www.google.gr/search?q=ροτβαιλερ#q=%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%81&tbm=nws

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βy the way μολοσσος είναι από τα πιο ήρεμα σκυλιά παρά το μέγεθος τους. Αυτα για vs με λύκους ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μη μιλάς σοβαρά...

Δημοσ.

Βy the way μολοσσος είναι από τα πιο ήρεμα σκυλιά παρά το μέγεθος τους. Αυτα για vs με λύκους ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μη μιλάς σοβαρά...

σε διαστάσεις ο σκύλος δεν ήταν καμιά ράτσα απλά σε διαστάσεις ήταν περίπου σαν μολοσσός. 

όσο για τον λύκο όχι δεν κάνω πλάκα εξ αρχαιοτάτων χρόνων τους είχαμε γιαυτό και τους κάναμε και οικόσιτους και εξελύχτηκαν σε σκυλιά :P

Δημοσ.

Καθε φορα που διασχιζω ενα δρομο για την παραλια υπαρχει ενα επικίνδυνο σκυλι σε αυλή που γαυγιζει λυσσασμένο μολις δει περαστικο. Το σκυλι αυτο δεν ειναι δεμενο και ο φρακτης δεν ξεπερνα το ενα μετρο. Εαν βγει μπορει να σκοτωσει ανθρωπο σε 1 λεπτο.

Καθε φορα νιωθω οτι απειλειται η ζωη μου. Το ιδιο ειναι να σε σημαδευει καποιος με καραμπινα. Ξερει κανεις αν καλεσω την αστυνομια τι κατηγοριες θα απαγγείλουν στον ιδιοκτητη; Επισης χρειαζονται μαρτυρες, βιντεο;

Μην το σκεφτεσαι καθολου, πας στην αστυνομοια, πας οπου χρειαζεται μεχρι να γινει κατι. Αυτα τα σκυλια ειναι δημοσιος κινδυνος. Τελευταια γινονται πολλα σκηνικα με σκυλια να ορμανε σε μεγαλους και παιδια. Δεν ξερω τι τα ταϊζουν, δεν ξερω αν τα δινουν στεροειδη, δεν ξερω αν τα δερνουν και δεν ειναι δουλεια μου να το ψαξω. Οταν βλεπεις επικυνδυνα σκυλια αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να λαβεις μετρα. Σιγα μην κλειδωθουμε και στα σπιτια γιατι εξω εχει βρομοσκυλα με ψυχολογικα, μην τρελαθουμε, συνελθετε. Ο κοσμος εχει ειδη πολλα προβληματα δεν θα ασχολειτε και με σκυλια.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ :

https://www.youtube.com/watch?v=WbxE-oC6nN0

Ημίαιμοι σκύλοι: Ήταν οι καλύτεροί μας φίλοι κι εμείς τους κάναμε εχθρούς μας. Αυτό είναι το θέμα της νέας ταινίας του σημαντικού Ούγγρου σκηνοθέτη Κόρνελ Μούντρουτσο «Λευκός Θεός».

Δημοσ.

1. Περπατάω στο δρόμο.

2. Μέσα σε μια αυλή, γαυγίζει ένας σκύλος.

3. Ο σκύλος μπορεί να βγει, δεν βγαίνει, αλλά μπορεί.

4. Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σκύλο.

1. Μπαίνω σε εστιατόριο.

2. Μέσα στην κουζίνα βλέπω μαχαίρια.

3. Ο σερβιτόρος μπορεί να με σκοτώσει, δε με σκοτώνει, αλλά μπορεί.

4. Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σερβιτόρο.

Που να δείτε και κάναν αλλοδαπό στη γειτονιά σας ε, πογκρόμ και φόλες και πάνες βρακάκια.

• Like 14
Δημοσ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ :

https://www.youtube.com/watch?v=WbxE-oC6nN0

Ημίαιμοι σκύλοι: Ήταν οι καλύτεροί μας φίλοι κι εμείς τους κάναμε εχθρούς μας. Αυτό είναι το θέμα της νέας ταινίας του σημαντικού Ούγγρου σκηνοθέτη Κόρνελ Μούντρουτσο «Λευκός Θεός».

ναι τι ωραία ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να σκοτώνουν σκυλιά με τα όπλα τους :P

Δημοσ.

Η ταινία δείχνει πως ένας σκύλος μετατρέπεται σε δολοφόνο υπό τον ανθρώπινο παράγοντα ,δυσττυχώς το τρειλερ είναι ατυχες :P

http://tvxs.gr/news/sinema/mia-symboliki-tainia-gia-ton-ratsismo-leykos-theos

«Μέσα από αυτό το μελόδραμα ή από αυτήν την ιστορία του πώς ένα μικρό κορίτσι προσπαθεί να βρει το σκύλο της, αντιλαμβάνεσαι μια μεταφορά για όλες τις μειονότητες ή όλους τους φτωχούς ανθρώπους που υποφέρουν κάτω από ζυγούς.» - Κόρνελ Μούντρουτσο

Δημοσ.

1. Περπατάω στο δρόμο.

2. Μέσα σε μια αυλή, γαυγίζει ένας σκύλος.

3. Ο σκύλος μπορεί να βγει, δεν βγαίνει, αλλά μπορεί.

4. Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σκύλο.

1. Μπαίνω σε εστιατόριο.

2. Μέσα στην κουζίνα βλέπω μαχαίρια.

3. Ο σερβιτόρος μπορεί να με σκοτώσει, δε με σκοτώνει, αλλά μπορεί.

4. Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σερβιτόρο.

Που να δείτε και κάναν αλλοδαπό στη γειτονιά σας ε, πογκρόμ και φόλες και πάνες βρακάκια.

Κάτσε ρε συ λούση και αν πηδήξει την μάντρα τι κάνουμε??

Κλαίω από τα γέλια με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, για κορόμηλο το δάκρυ μιλάμε όχι αστεία ,

να είστε καλά ρε παίδες βραδιάτικα..

Δημοσ.

Η ταινία δείχνει πως ένας σκύλος μετατρέπεται σε δολοφόνο υπό τον ανθρώπινο παράγοντα

Ναι, ενώ όταν κάνει τη δουλειά του ακριβώς όπως πρέπει, εμφανίζεται ο TS απαιτώντας να νομοθετήσουμε βάσει των συναισθημάτων του.

Κάτσε ρε συ λούση και αν πηδήξει την μάντρα τι κάνουμε??

Κλαίω από τα γέλια με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, για κορόμηλο το δάκρυ μιλάμε όχι αστεία ,

να είστε καλά ρε παίδες βραδιάτικα..

Εγώ τον παραδέχομαι τον σκύλο, ούτε πόντο έξω από την περιοχή του και περνάει ακριβώς το μήνυμα του φύλακα.

Άσε που υποψιάζομαι ότι έχει και καταπληκτικό ένστικτο.

• Like 6
Δημοσ.

Σιγα μην κλειδωθουμε και στα σπιτια γιατι εξω εχει βρομοσκυλα με ψυχολογικα

Είσαι ψυχολόγος ειδικευμένος σε σκυλοψυχιατρική; 

Δημοσ.

Ναι, ενώ όταν κάνει τη δουλειά του ακριβώς όπως πρέπει, εμφανίζεται ο TS απαιτώντας να νομοθετήσουμε βάσει των συναισθημάτων του.

Εγώ τον παραδέχομαι τον σκύλο, ούτε πόντο έξω από την περιοχή του και περνάει ακριβώς το μήνυμα του φύλακα.

Άσε που υποψιάζομαι ότι έχει και καταπληκτικό ένστικτο.

Αν έχει λέει? Αν περάσουμε εμείς ας έξω θα κουνάει την ουρά του, τον ts και αυτούς εδώ θέλει να τους κατασπαράξει!
  • Like 2
Δημοσ.

Εδω ο φιλος τα λεει απλα και ξεκαθαρα.

Για ολους εσας που κυκλοφορειτε μονο με αμαξι μην εχετε το θρασος να κανετε σχόλια. Εγω ο ιδιος εχω ζησει επιθεση σκυλου εκει που δεν το περιμενα γιατι ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τα ζωντανα. Αλλα δεν θα κατσω να θυσιαστω για τιποτα και κανεναν. Η ζωη μου ειναι οτι πιο σημαντικο. Τελος.

Φωτια στις σαπιο-φιλοζωικες οργανωσεις που προωθουν την παθητικη ανεκτικοτητα και περιοριζουν τις ελευθεριες μας.

Είσαι ψυχολόγος ειδικευμένος σε σκυλοψυχιατρική; 

ειμαι τοσο οσα εσυ μαλλον δεν θα καταλαβεις ποτε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...