Προς το περιεχόμενο

Darth Vader: Eπιστρέφει και επίσημα στο Rogue One


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησε ως φήμη αλλά το περιοδικό Entertainment Weekly το επιβεβαίωσε: ο Darth Vader επιστρέφει στον κόσμο του Star Wars και θα εμφανιστεί στο Rogue One: A Star Wars Story, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο ρόλος του Σκοτεινού Άρχοντα των Σιθ παραμένει άγνωστος αλλά το σίγουρο είναι οτι η παρουσία του - δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νέα ταινία διαδραματίζεται την χρονική περίοδο που Vader βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεων του και έτοιμος να καταστρέψει οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της Αυτοκρατορίας - είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της πλοκής.

Το περιοδικό Entertainment Weekly, το οποίο υπόσχεται ότι θα μεταφέρει λεπτομέρειες από τα γυρίσματα και το ρόλο του Darth Vader στο Rogue One, κυκλοφορεί με εξώφυλλο και περιεχόμενο αφιερωμένο στην ταινία, η οποία χρονικά θα μας μεταφέρει πριν από το Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977), όπου η ομάδα της Jyn Erso επιχειρεί να κλέψει τα σχέδια του Death Star.

 

 

Link.png Site: TheVerge


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η disney ειναι καλη με τον mickey,mini,donald και την παρεα τους, με τα Star Wars οχι.Παμε γερα ακομα για ενα αδιαφορο Star Wars

 

I was watching Star Wars before it was cool! 

 

Ο ίδιος ο Lucas δεν ήταν καλός με τα Star Wars.. Μία χαρά δουλειά έκανε η Disney, και το 7 είναι καλύτερο απο κάποια που είχαν βγεί πρίν... Οπότε μην θεοποιούμε τον Lucas με όλα τα παλιά star wars χωρίς λόγο. 

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Το ξέρεις πως όλες οι ταινίες Marvel είναι Disney έτσι...? Όσο έχει βάλει το χεράκι της στους υπερήρωες και τους "χάλασε" (μιάς και είναι καλή μόνο για τον Mickey) έβαλε και στο Star Wars. 

 

Edit: Πάλι καλά που η Disney δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτές τις ταινίες γιατι θα τις κατέστρεφε...

Alice in Wonderland

The Prestige

Armageddon

Και προφανώς το Pirates of the Caribbean 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η disney ειναι καλη με τον mickey,mini,donald και την παρεα τους, με τα Star Wars οχι.Παμε γερα ακομα για ενα αδιαφορο Star Wars

 

Σε σχέση με τα prequels-σκουπίδια του Lucas μια χαρά ήταν το επεισόδιο 7.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα το τελευταιο Star Wars ηταν οτι χειροτερο εχω δει και απογοητευτικα πληρως .Αν ειναι παραγωγη Marvel δεν το ξερω αλλα το τελευταιο Xmen το καταευχαριστηθηκα και μου αρεσε πολυ .Ισως να εφταιγε η επιλογη των ηθοποιων που τους βρηκα κακιστους και πολυ νεους για υπερπαραγωγη,ιδιως ο αρχικακος - αυτιας - γαλατακιας δεν εκανε ακομα και εμφανησιακα για αυτον τον ρολο .Επισης το γεγονος που γινεσαι jedi μεσα σε 1 μερα και νικας τον υπερκακο ηταν πολυ ξενερα για μενα και αλλα πολλα βεβαια.Μονο το ρομποτακι μου αρεσε αλλα μεχρι εκει.

 

Οσο αφορα την disney το εχω ξαναγραψει.Πηρε την κοτα με το χρυσο αυγο ονοματι Star Wars και κανει παραγωγη 1000000 αυγα την μερα μεχρι ο κω... της κοτας να γινει αεροδρομιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...