Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην σας κρατήσω πολύ να κάνω σούμα.

Για ένα γκλοπ δικάστικα των 10ε του πανηγυριού που είχα στο αμαξι μου.

300 ποινή + 110% προσαύξηση (..) + δικαστικά (20s που με άφησαν να μιλήσω χωρίς δικηγόρο = 850€ @eforia

Τα κάνω 12 μήνες δόσεις ή να πουλήσω αμάξι/κώλο κτλπ; αν γίνονται , είναι άτοκες;

δεν έχω οφειλη, τα απο το 1€ τα ξεπλήρωσα πριν 3 μήνες.

έχω 3k ετήσιο εκκαθαριστικό, και λιγο απεχει το πραγματικο μου εισοδημα , άρα προφανως δε βγαίνει εφάπαξ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επρεπε να κανεις εφεση. 

μεχρι να δικαζοταν η ιστορια, θα ειχε παραγραφει κ αν οχι, η δικαιωση ηταν κοντα.

Δημοσ.
mclein, on 23 Jun 2016 - 5:35 PM, said:

επρεπε να κανεις εφεση. 

μεχρι να δικαζοταν η ιστορια, θα ειχε παραγραφει κ αν οχι, η δικαιωση ηταν κοντα.

Χωρις δικηγορο πως θα εκανε εφεση ?

Δημοσ.

Χωρις δικηγορο πως θα εκανε εφεση ?

να οριζε. φθηνοτερα θα του ερχοταν.

η δικαιωση ηταν δεδομενη, τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια.

Δημοσ.

έκανα παιδιά , μετά 3ων ετών πήγα . . 

πριν φτασω σπιτι μου, πηγα απο τον shell και το παλικαρι μου ειπε πως πιαστηκε 2 ψορες με οπλο, τη πρωτη δικο του τη δευτερη φιλου που μπηκε στο αμαξι του

τη πρωτη: δικηγορος των 150ε ειπς πως ειναι να μπει στον ΟΤΕ και πως αν καταδικαζοταν δε θα μλορουσε και θα στραβωνε η ζωη του

τη δευτερη: δεν τον τραβηξαν καν

καταννοω πως ειναι λιγο ραντομ, προσπαθω να μη το σκεφτομαι, η να μη σκεφτομαι γενικοτερα.. τα 900ε ειναι πολλα, αλλα κυριως προδομενος αισθανομαι. τετοιες τρικλοποδιες ανουσιες μου στοιχιζουν κυριως προφορικα και ωρες ωρες σκεφτομαι να φουνταρω πουθενα να τους κανω και χωρο να τελειωνουν τα προβληματα μου αλλα..

πολυ θα ηθελα να μαθω εαν μπορουσα να κανω κατι αλλο, αλλα δε μπορω να παω το χρονο προχθες, αρα θα εκτιμουσα πληροφοριες πανω στην εφορια

Δημοσ.

το σιγουρο ειναι οτι μπορεις να το κανεις 3 δοσεις.

για περισσοτερες δε γνωριζω.

Δημοσ.

Ειναι το γκλοπ οπλο?

Είναι δηλαδη αλλα και τα παλουκια που δεν ειναι μπορούν να χρησομοποιηθουν σαν οπλα.

Αν ειχα ενα ξυλινο παλουκι/ταυλα στο πορτπαγκαζ θα μου την λεγανε;

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται πως θα σε κόψουν ή πως θα δικαιολογήσεις την κατοχή του. 

Το γκλοπ, ναι είναι όπλο, αφού δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό.

Δημοσ.

Τι το ηθελες το γκλομπ, ενα στυλιαρι σκερπανιου βερνικωμενο να ειχες την ιδια δουλεια κανει και δεν μπορουν να σου πουν τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι το γκλοπ οπλο?

Είναι δηλαδη αλλα και τα παλουκια που δεν ειναι μπορούν να χρησομοποιηθουν σαν οπλα.

Αν ειχα ενα ξυλινο παλουκι/ταυλα στο πορτπαγκαζ θα μου την λεγανε;

και το μεσαιο κονταρι της ηλεκτρικης σκουπας να εχεις, παλι προβλημα ειναι.

Τι το ηθελες το γκλομπ, ενα στυλιαρι σκερπανιου βερνικωμενο να ειχες την ιδια δουλεια κανει και δεν μπορουν να σου πουν τιποτα.

νομιζεις.

Δημοσ.

οντως το γκλομπ ειναι ενα αντικειμενο για μια πολυ συγκεκριμενη δουλεια, δεν μπορεις να το δηλωσεις σαν κατι αλλο..

αν για παραδειγμα σου αρεσε το baseball τοτε θα μπορουσε να δικαιολογηθει και η κατοχη του εξοπλισμου

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπορούν να σε τραβήξουν για πράγματα που είναι πιο άσχετα από ένα σπρέυ πιπεριού (καταδικάζονται όλοι και όλες και γι' αυτό). Πιστεύω πως τουλάχιστον πιθανότατα δε θα φτάσεις στο τμήμα με μια απλή δικαιολογία.

Μαχαίρια όμως, δεν. Άκουσα πως σεφ 10 ετών επαγγελματικής ζωής, πήγαινε με ένα case από μαγειρικά μαχαίρια σε δηλωμένο και καλά chef-event. Του βγήκε χειρότερα απ' ότι μου είπαν αστυνομικοί. Από απόφαση μονομελούς αυτά.

Τώρα μονομελές - πολυμελές, είναι ένα αστείο παιχνίδι που συμμετήχα θέλωντας και μη - έπαιξα - έχασα. Δεν γίνεται τίποτα θεωρώ απ' τη στιγμή που έφυγα απ' τη σάλα του τριμελούς (μετά από έφεση) σε αυτήν την υπόθεση.

Ένα πράγμα έχω αδιανόητο: Να μην υπάρχει δυνατότητα 12 δόσεων και να προσθέτωνται ΚΑΙ δεκαεύρα κερατιάτικα. Πόσο κοστίζει να μηνύσεις το κράτος;

Δημοσ.

Μαχαίρια όμως, δεν. Άκουσα πως σεφ 10 ετών επαγγελματικής ζωής, πήγαινε με ένα case από μαγειρικά μαχαίρια σε δηλωμένο και καλά chef-event. Του βγήκε χειρότερα απ' ότι μου είπαν αστυνομικοί. Από απόφαση μονομελούς αυτά.

αυτό, δεν παίζει. Είδαν τα μαχαίρια μου στη βαλίτσα όταν πήγα UK στο τελωνίο και δεν ειπαν τπτ και η μεγαλη ΕΑ εκανε τι;

Δημοσ.

αν για παραδειγμα σου αρεσε το baseball τοτε θα μπορουσε να δικαιολογηθει και η κατοχη του εξοπλισμου

απαγορευεται να εχεις το ροπαλο στο αμαξι. μονο αν εχεις μαζι την εγγραφη στην ομαδα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...