idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πφφφ, ερασιτέχνες. Τόσα απλά εργαλεία υπάρχουν που μπορείς να δικαιολογήσεις άνετα (κατσαβίδι, σφυρί, κλπ). Αν δεν μπορείς να βάλεις δόσεις που να αντέχεις, πούλα να ξεχρεώσεις τώρα. Κρίμα να πληρώνεις και τόκους.
giwrgos555 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σου έχει έρθει το χαρτί της ΔΟΥ σπίτι σου? Πφφφ, ερασιτέχνες. Τόσα απλά εργαλεία υπάρχουν που μπορείς να δικαιολογήσεις άνετα (κατσαβίδι, σφυρί, κλπ) Οταν θα το χρησιμοποιήσεις εναντίων κάποιου θα φορτωθείς μετά οπλοκατοχή/οπλοχρησία και θα πάρεις και δωράκι σωματική βλάβη (συχνά σου φορτώνουν επικίνδυνη σωματική βλάβη γιατί είναι αυτεπάγγελτη κατηγορία) 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εδω λέμε για κατοχή, όχι χρήση. Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.
Lanike71 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 νομιζεις. Αν είχα την τσάπα στο μπαγκάζ και έλεγα ότι το θέλω για τον κήπο για σκάψιμο, τι θα πουν;
mclein Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν είχα την τσάπα στο μπαγκάζ και έλεγα ότι το θέλω για τον κήπο για σκάψιμο, τι θα πουν; ετσι, για την ιστορια... αν εισαι απο Αττική, μετα τη 1.30 ξημερωμα καθε βραδυ σχεδον εχει αστυνομια επι της Λ.Δημοκρατιας (κερατσινι προς περαμα)... επάνω στο πεζοδρόμιο 2 περιπολικά ή 4 μηχανές, εξαρτάται τι / ποιον περιμενουν... εδώ : screenshot tool αν εισαι τοσο περιεργος για το τι θα σου πουν & τι θα συμβει...περνα μια βολτα
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πφφφ, ερασιτέχνες. Τόσα απλά εργαλεία υπάρχουν που μπορείς να δικαιολογήσεις άνετα (κατσαβίδι, σφυρί, κλπ). Γατάκι. Σάνιτας αλουμινόχαρτο 50μετρο. 11
giwrgos555 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εδω λέμε για κατοχή, όχι χρήση. Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει. Ναι το σφυρί και το κατσαβίδι δεν το έχεις για ομορφιά αλλά για να το χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση π.χ ληστεία.Εαν τύχη και φτάσεις σε μια τέτοια κατάσταση που το χρησιμοποιήσεις δεν σου δίνει νομική κάλυψη η χρήση του και θα έχεις μπλεξίματα.Μην σκέφτεσαι τι θα συμβεί αν το βρούν στην κατοχή σου αλλά το τι επιπτώσεις θα έχεις και κατά την χρήση του
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εγώ που κυκλοφορώ με το karambit επάνω μου μπορεί να μου στοιχίσει 850 ευρώ αν με πιάσουν; Δε πειράζει ας στοιχήσει και 1000 ευρώ, τουλάχιστον αν μου την πέσουν σε κανα φανάρι εμ το μηχανάκι, θα προλάβω να ξεκοιλιάσω κάποιον πριν να με στείλει αυτός στον τάφο. 1
mclein Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εγώ που κυκλοφορώ με το karambit επάνω μου μπορεί να μου στοιχίσει 850 ευρώ αν με πιάσουν; Δε πειράζει ας στοιχήσει και 1000 ευρώ, τουλάχιστον αν μου την πέσουν σε κανα φανάρι εμ το μηχανάκι, θα προλάβω να ξεκοιλιάσω κάποιον πριν να με στείλει αυτός στον τάφο. το χρηματικο δεν ειναι θεμα. το τρεξιμο / μπλεξιμο ειναι το προβλημα. αυτοφωρο, αποτυπωματα, φακελος κ ολα αυτα γιατι ; και μη νομιζεις προστατευεσαι...γιατι αν στην πεσουν με οπλο, τι θα κανεις ;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι το όπλο. Σκέψου λογικά. Είσαι ρομαντικός (πάντοτε υποκειμενικό) Απεχθάνεσαι τα μπαρ Βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο με τη δικιά σου Παπ, σκάνε 2 καυλωμένοι ή 3 μεθυσμένοι - σκέψου τι κάνεις. Αυτό ακριβώς είχα στο νου μου. Θα μπορούσε να μου χρησιμεύσει σε ληστεία επίσης, δείχνω καλός στόχος. Όλα αυτά είναι ανούσια για τη δική μου πάρτη. Δεν ήξερα πως το γκλοπ είναι παράνομο γαμώ το σώσανκ μου.
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ετσι, για την ιστορια... αν εισαι απο Αττική, μετα τη 1.30 ξημερωμα καθε βραδυ σχεδον εχει αστυνομια επι της Λ.Δημοκρατιας (κερατσινι προς περαμα)... επάνω στο πεζοδρόμιο 2 περιπολικά ή 4 μηχανές, εξαρτάται τι / ποιον περιμενουν... εδώ : screenshot tool αν εισαι τοσο περιεργος για το τι θα σου πουν & τι θα συμβει...περνα μια βολτα Έχω περάσει άπειρες φορές, την ώρα που λες, πιο νωρίς, πιο αργά, πολυ πιο αργα, με αυτοκίνητο με πολύ σκούρες μεμβράνες, με αυτοκίνητο με πιο light μεμβράνες....ούτε καν έχουν ασχοληθεί να με σταματήσουν (ούτε καν υπάρχουν εκεί κάθε βράδυ, πιο πιθανό να είναι στο beat για διάλειμμα τα παιδιά, που επίσης έχω σταματήσει από μονος μου για ανεφοδιασμο και φυσικα δεν ασχολήθηκαν όντας εκεί). Με αυτά που διαβάζω εδώ θα χα πρόβλημα, χοντρό...από που να πιάσουν και που να τελειώσουν. xD
mclein Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω περάσει άπειρες φορές, την ώρα που λες, πιο νωρίς, πιο αργά, πολυ πιο αργα, με αυτοκίνητο με πολύ σκούρες μεμβράνες, με αυτοκίνητο με πιο light μεμβράνες....ούτε καν έχουν ασχοληθεί να με σταματήσουν (ούτε καν υπάρχουν εκεί κάθε βράδυ, πιο πιθανό να είναι στο beat για διάλειμμα τα παιδιά, που επίσης έχω σταματήσει από μονος μου για ανεφοδιασμο και φυσικα δεν ασχολήθηκαν όντας εκεί). Με αυτά που διαβάζω εδώ θα χα πρόβλημα, χοντρό...από που να πιάσουν και που να τελειώσουν. xD απλα τυχερος ή εμείς άτυχοι. ειπα, σχεδον καθε βραδυ. όταν πίνουν καφέ ή τρωνε σάντουιτς, δεν εκτελούν έργο. οταν ειχα το 350z, χωρις να εχω μεμβρανες...με σταματουσαν συνεχεια φανταζομαι ο θορυβος ήταν μεγάλος ή τους άρεσε το αμάξι.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Που πας κι εσυ με το καγκουραμαξο? Κι εμενα με σταματαγαν με το Celica, πλέον δεν μπαίνει κανείς στον κόπο με το βαρετό που εχω. Γιώργο, ελπίζω να μην χρειαστώ ποτέ το κατσαβίδι - σφυρί - αλουμινόχαρτο αλλά αν το χρειαστώ, το τελευταίο που θα με ενδιαφέρει είναι πως θα δικαιολογήσω τη χρήση του. 1
mclein Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Που πας κι εσυ με το καγκουραμαξο? Κι εμενα με σταματαγαν με το Celica, πλέον δεν μπαίνει κανείς στον κόπο με το βαρετό που εχω. το κακο ειναι πως αυτος ο δρομος εχει τερμα, οποτε οσο κ να τρεξεις θα σε πιασουν.
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ελεος, δεν υπαρχει λογος να εχεις οπλο! Παρε εργαλεια, δεν απαγορευονται! Εγω εχω απο ολα, μια φορα που με σταματησαν και ειμουν με τη μηχανη με ρωταει "καλα ρε τοσα εργαλεια τι τα εχεις εδω" και του ειπα " η καβασακι λεει οτι ειναι τα στανταρντ εργαλεια της μοτο" ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Και μια πενσα να εχεις τη ζημια τη κανεις αν θελεις, το θεμα ειναι να μη φτασει μεχρι εκει. Επισης στο αμαξι μπορεις να εχεις εναν καλο φακο 2σε1, φακος+ οπλο . Που πας κι εσυ με το καγκουραμαξο? Κι εμενα με σταματαγαν με το Celica, πλέον δεν μπαίνει κανείς στον κόπο με το βαρετό που εχω. Γιώργο, ελπίζω να μην χρειαστώ ποτέ το κατσαβίδι - σφυρί - αλουμινόχαρτο αλλά αν το χρειαστώ, το τελευταίο που θα με ενδιαφέρει είναι πως θα δικαιολογήσω τη χρήση του. Δε με εχουν σταματησει ουτε μια φορα με το celica.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα