gr1goris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Με το που τελειωσε η δικη επρεπε να πας στο αρμοδιο γραφειο να δηλωσεις οτι θες να κανεις εφεση κατα της αποφασης Δεν παμε σε δικαστήριο χωρις δικηγόρο
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 όντως τώρα ρε παιδια πιστευετε πως οι δικηγοροι ειναι αναγκεοι; μονο οι ιδιοι το λενε - αν και κατι μου λεει πως το υποστηριζουν και οι προεδροι για καποιο αγνωστο λογο το να παω να τον πιασω μετα (και 4 περίπου ωρες μετά γιατί τότε αφέθηκα αφού τσεκάρανε το αφμ μου), με το να παω τωρα να βρω το προεδρο απο δευτέρα το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται, δεν είναι;
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Φυσικά και είναι αναγκαίοι, εκτός κι αν ξέρεις τόσο καλά τον νόμο που δεν τους χρειάζεσαι. Αφού δεν ξέρεις ούτε ποιά είναι η διαδικασία, ούτε τι θα μπορούσες να κάνεις για την υπεράσπισή σου, ούτε τίποτα, στην ουσία πήγες και είπες "σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω χωρίς να πληρώσω". Και να πας να βρεις τον πρόεδρο μόνος σου, έχεις κάτι άλλο να πεις? Γνωρίζεις πιθανά παραθυράκια ή πιθανές νομικές διαδικασίες που μπορούν να σε ευνοήσουν? 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αυτο που μετανιώνω είναι πως δεν μπορεσα να προλαβω να πω ουτε αυτο. Με διεκοψαν, και μου ειπαν δεν χρειαζεται κατι αλλο στα 16s ομιλιας. Το εχω ηχογραφημενο αλλωστε. ειχα παει με ενα μπαραζ αρα παρεξηγησαν πως τα επομενα που θα τους εδειχνα θα ηταν τα ιδια με του ιντρο μου. Αρα οι δικηγοροι εχουν καλυτερους χρονους ομιλιας (bonus ~53s). για 400€.
mclein Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 αδερφε, πληρωνε και μη λες πολλά τώρα που δεν εκανες τα προβλεπομενα. την επομενη φορα, να παρεις δικηγορο γιατι ειναι δεδομενο πως στο αυτοφωρο & στα δικαστηρια μονο αυτοι μπορουν να σε κανουν να περασεις καλα !
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλά λοιπόν. Τώρα παίζει και δήλωση. Πότε είπαμε να κάνουν τα 900€ συγχωρδία με επιστροφή εισοδήματως; Επίσης, εάν έχω πιάσει δεύτερη δουλειά οπου ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ εκεί, θα πληρώνω 30-33% από το 1ο € ΚΑΙ για τα δυο εισοδήματα; Έχω ΟΑΕΕ και ΙΚΑ δηλαδή. "Προσοχή: Το εισόδημα από μπλοκάκι δεν μπορεί να φορολογηθεί με την κλίμακα των μισθωτών, εφόσον ο φορολογούμενος έχει ταυτόχρονα εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και εισόδημα από μπλοκάκι. Στην περίπτωση αυτή, τα μεν έσοδα από μπλοκάκι φορολογούνται με την κλίμακα ελευθέρων επαγγελματιών, οι δε αμοιβές από μισθωτές υπηρεσίες με την κλίμακα των μισθωτών.Εάν ο φορολογούμενος έχει μόνο εισόδημα από μπλοκάκι και καλύπτει τις προϋποθέσεις του αριθμού των εργοδοτών, τότε το εισόδημα φορολογείται ως εισόδημα από μισθωτή εργασία." είμαι χωρις μπλοκακι ε.ε. και ικα, αρα οντως υπαρχει θεος; θα επιστρεψω εισοδημα μονο για το ε.ε.;
Getta Robo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 απαγορευεται να εχεις το ροπαλο στο αμαξι. μονο αν εχεις μαζι την εγγραφη στην ομαδα. Παλι καλα που δεν με πιασανε να με βαλουνε στην απομονωση, οταν πηγα να παιξω baseball για πλακα, ουτε χαρτια εχω ουτε τιποτα. Μαχαίρια όμως, δεν. Άκουσα πως σεφ 10 ετών επαγγελματικής ζωής, πήγαινε με ένα case από μαγειρικά μαχαίρια σε δηλωμένο και καλά chef-event. Του βγήκε χειρότερα απ' ότι μου είπαν αστυνομικοί. Από απόφαση μονομελούς αυτά. Τα πραγματα δυστυχως ειναι τραγικα και εχουν συμβει πολυ σοβαρα περιστατικα. Ξερω πολυ καλα για περιπτωση ορειβατων, οπου τους κανανε ελεγχο ενω πηγαιναν σε συναντηση με αλλους οργανωμενους, και τους ειχανε παει μεσα γιατι ο εξοπλισμος τους εν δυναμη θα μπορουσε να ειναι οπλα, και χαρτια ειχαν πανω τους, και μαρτυρες απο την ομαδα τους και μηδεν ποινικο μητρωο. Απλα το ολο συστημα εχει σχεδον καταρευσει και κρεμεται απο μια πολυ μικρη και λεπτη κλωστη. Προφανως αποτελει εργο για την αστυνομια να πιανει ορειβατες και μαγειρες, αντι για μαχαιροβγαλτες που βρισκεις παντου. 1
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εισαι σιγουρος πως εκαναν δικογραφια για ορειβατικο τσεκουρι?
lary7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 όντως τώρα ρε παιδια πιστευετε πως οι δικηγοροι ειναι αναγκεοι; μονο οι ιδιοι το λενε - αν και κατι μου λεει πως το υποστηριζουν και οι προεδροι για καποιο αγνωστο λογο το να παω να τον πιασω μετα (και 4 περίπου ωρες μετά γιατί τότε αφέθηκα αφού τσεκάρανε το αφμ μου), με το να παω τωρα να βρω το προεδρο απο δευτέρα το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται, δεν είναι; Οι δικηγοροι ειναι συναδελφοι των δικαστων, τι περιμενες; Η τακτικη των δικαστων ειναι αμα δεν δουνε δικηγορο πετανε μια μικροποινη και μετα ο επομενος. Δεν ειναι μονο θεμα ουσιας, ειναι και συντεχνιας.... 2
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 όντως τώρα ρε παιδια πιστευετε πως οι δικηγοροι ειναι αναγκεοι; μονο οι ιδιοι το λενε - αν και κατι μου λεει πως το υποστηριζουν και οι προεδροι για καποιο αγνωστο λογο το να παω να τον πιασω μετα (και 4 περίπου ωρες μετά γιατί τότε αφέθηκα αφού τσεκάρανε το αφμ μου), με το να παω τωρα να βρω το προεδρο απο δευτέρα το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται, δεν είναι; Εννοείται πως είναι χρησιμοι. Τις προαλλες ηταν να υπογράψω για κάτι στη δουλειά και φυσικα συμβουλευτηκα όχι έναν αλλα δυο δικηγόρους πριν το κάνω διοτι κάτι δεν μου κολλουσε και δεν το καταλαβαινα όταν κατέβασα την νομοθεσια. Επισης όταν σε κατηγορουν για κάτι και πέσει η ποινη αμαυρωνεται το ποινικο σου μητρωο. Πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτο σου αν δεν φταις. Εγω δεν θα δεχομουν σε καμια περιπτωση ποινη που δεν μου αξιζει. Οποτε όπως καταλαβαίνεις θα είχαμε πολεμο με δικηγόρους κτλπ. και οπου βγει. Ούτως ή αλλως στη ζωη θα έχεις εχθρούς που θα θέλουν το κακο σου οποτε καλο είναι να έχεις και την ομάδα σου από πισω με δικηγόρους και επιστήμονες ανα πασα στιγμη διαθεσιμους για να μπορέσεις να ανακοψεις τις επιθεσεις των εχθρων. Φαινεται ότι σε απασχολουν τα λεφτά παντως ενώ δεν θα έπρεπε διοτι πιο σημαντικο είναι να μην φτιαχτει τσάμπα και βερεσε αρχειο από την αστυνομια για σενα .... γιατι ότι γινεται μετα μπορει να εισαι στο στοχαστρο. Δεν έβαλες δικηγορο και στο μηνυμα σου αναλώνεσαι πιο πολύ στο ότι σου έκατσαν προστιμο. Λυπήθηκες τα λεφτα?
Getta Robo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εισαι σιγουρος πως εκαναν δικογραφια για ορειβατικο τσεκουρι? Δεν ξερω αν εγινε δικογραφια, αλλα ειχαν παραμεινει στο τμημα για πολλες ωρες, νομιζω ολο το βραδυ. Και ολα αυτα για το πιολε και το σχοινι τους, ουτε καν για τσεκουρια και ιστοριες.
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω αν εγινε δικογραφια, αλλα ειχαν παραμεινει στο τμημα για πολλες ωρες, νομιζω ολο το βραδυ. Και ολα αυτα για το πιολε και το σχοινι τους, ουτε καν για τσεκουρια και ιστοριες. Ουτε αυτοι θα ηξεραν αν πρεπει να κάνουν φιλε ή θα έψαχναν αποδειξεις για αυτό τους καθυστερησαν μάλλον αν ο άλλος είναι σιγουρος δεν σε καθυστερεί.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ΡΕ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΩ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ. 30 ΗΜΕΡΕΣ - 900€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΣΟΔΟ - ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ + ΑΔΕΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ (όντας ημερομίσθιος ή όπως αλλιώς λέγεται). Τσιμπάω 10 βιβλία, θα κάνω και κάνα δυνατό γνωστό εκεί μέσα. 30 ημέρες μετά φεύγω, 900+, εμπειρία+ (καλύτερα απ' την επαναλητπική εργασία μου), και θα αισθάνομαι και πιο ξεκούραστος από ένα τέλος Αυγούστου. ΝΑΙ, μόνο τα λεφτά με νοιάζουν. Ναι. 2
Getta Robo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ουτε αυτοι θα ηξεραν αν πρεπει να κάνουν φιλε ή θα έψαχναν αποδειξεις για αυτό τους καθυστερησαν μάλλον αν ο άλλος είναι σιγουρος δεν σε καθυστερεί. Μα το προβλημα ειναι πως οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι πρεπει να κανουν. Γιατι το να πιανουν ορειβατες με αποδειξεις πως ειναι ορειβατες, εγγραφα, αιτιολογηση του εξοπλισμου τους, και του προορισμου τους, τοτε υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα. Γιατι ενταξει, προφανως η αστυνομια προσφερει εργο συλαμβανοντας μαγειρες και ορειβατες, οι μαχαιροβγαλτες και οι βιαστες ειναι μικρης σημασια κακοποια στοιχεια.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πιο φλώρος πεθαίνω. Μιλάμε σταματάω το αμάξι για να ρωτήσω γιαγιούλα αν θέλει να τη βοηθήσω με τις σακούλες. Στο παρελθόν έχω προσφέρει 50€ για εγγύηση - δε κάνω πλάκα. Πέρνω το μυρμίγκι απ' τη κουζίνα και το Quest είναι να φτάσει στη Γη. Πάλι καλά που δε ζω στην εξοχή - θα ήταν μεγάλη η ευθύνη. Δείχνω κιόλλας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα