SIP1995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Θα είσαι καλυμμένος με τις αναβαθμίσεις. Εν' ολίγοις, εξαρτάται από τον τρόπο που το χρησιμοποιείς. Απλά, λόγω ARM64 έχεις αναγκαστικά overhead. Η μόνη χρήση που κάνω είναι, Social Networks, YouTube και κάνα game τύπου CandyCrash....εκεί που το ξεφτιλίζω είναι σε φώτο και βίντεο(πολλά βίντεο) και μουσική. Το overheat δε μου είναι θέμα, ειδικά όταν έχει περάσει από Lumia 920, LG G2/G3 και τώρα Lumia 930.....το έχω συνηθίσει.
AlexKane Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Η μόνη χρήση που κάνω είναι, Social Networks, YouTube και κάνα game τύπου CandyCrash....εκεί που το ξεφτιλίζω είναι σε φώτο και βίντεο(πολλά βίντεο) και μουσική. Το overheat δε μου είναι θέμα, ειδικά όταν έχει περάσει από Lumia 920, LG G2/G3 και τώρα Lumia 930.....το έχω συνηθίσει. Super. Τότε είσαι μια χαρά.
Eragon1996 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 θυμάμαι Όταν ειχα πάρει μεταχειρισμένο το nexus 5 τι όμορφο τηλέφωνο που ήταν στα μάτια μ όλα θετικά τα είχε εκτός απο τη μπαταρία που ήταν απαίσια δεν ξέρω επειδή ήταν μεταχειρισμένο ίσως μέχρι και το 4σ που ειχα κάποτε μαραθώνιο έκανε αν έπαιρνε αναβαθμίσεις ακόμα θα ήταν ότι πιο value υπάρχει
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αυτη την τρελλα με τις αναβαθμισεις δεν την καταλαβαινω. Καταρχην ο πίνακας λέει οτι για κάποιο διάστημα ΣΙΓΟΥΡΑ θα αναβαθμιζει τις συσκευες και μετα ΔΕΝ σας το εγγυατε. Δεν λεει οτι σας τις κοβει μαχαιρι. Ποιο τηλεφωνο ειναι τοσο καλο σαν hardware που δεν αξιζει να το αλλαξεις στην 3ετια ουτως η αλλως και τι περιεχει η εκαστωτε αναβαθμιση που σας λειπει τοσο?! 2
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αυτη την τρελλα με τις αναβαθμισεις δεν την καταλαβαινω. Είναι απλό. Αν έχει πάρει ο άλλος τηλεφωνο που δε το σηκώνει η τσέπη του, (τη βγάζει με παξιμάδια και ντομάτες, για να μοστραρει κινηταρα) είναι λογικό να τον νοιάζει. Για τους υπόλοιπους είναι πολυτέλεια. Δεν έγινε και τίποτα. Και είναι όπως τα λες. Παίρνει συσκευή κάθε χρόνο/2–3 χρόνια. 1
iosifp86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σύμφωνα με τον πίνακα το Nexus 5 που έχω δεν είναι εγγυημένο ότι θα πάρει αναβαθμίσεις. Εμένα μια χαρά μου ήρθε αναβάθμιση πριν 2 βδομάδες περίπου και δουλεύει άψογα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι στη περίπτωσή που έχουν πρόβλημα με κάποιο update και δεν κάθεται καλά στην εκάστοτε συσκευή δεν θα κάτσουν να σκάσουν μετά τις ημερομηνίες αυτές, απλά δεν θα το περάσουν. Αν όμως τρέχει καλά ποιός ο λόγος να μην το δώσουν;
windshear Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Google you are doing it wrong! 4s από το 2011 και ακόμα παίρνω updates και η συσκευή ακόμα πηγαίνει γρήγορα με 512 ram... 1
JimakiMBG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ που σκοπεύω να πάρω το Nexus 5X, να ανησυχώ ή όχι ? Αυτη τη στιγμη με 250 ευρω ειναι μια παρα πολυ καλη αγορα κατα τη γνωμη μου, παρτο χωρις πολυ σκεψη, εγω εχω το 5 και ακομα ειναι πιστολι. 1
kallair Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Google you are doing it wrong! 4s από το 2011 και ακόμα παίρνω updates και η συσκευή ακόμα πηγαίνει γρήγορα με 512 ram... To πρόβλημα της google δεν είναι το οτι δεν δινει για πολλά χρόνια αναβαθμισεις αλλά ο κατακερματισμος και οτι λογω παροχων και συμφεροντων, πολλές εκδοσεις δεν φτανουν ποτέ στους καταναλωτές. Η Αpple ειναι win/win συνδιασμος. Εχει την κεντρική διαχειριση των συσκευων της οποτε αυτη ειναι υπευθυνη για το τί θα μπει σε κάθε κινητο και επειδή ειναι λιγα τα κινητά, το iOS ειναι fully optimised για το συγκεκριμενο hardware. Για να καταλαβει κανεις την συγκριση, ειναι κατι αντιστοιχο με τις παιχνιδομηχανες Vs pc gaming. Στους υπολογιστες εχεις περισσοτερη υποδυναμη αλλά στις κονσόλες (και ας φοράνε υποδεεστερο hardware) τρεχουν καλά τα παιχνιδια επειδη ειναι optimised για το hardware.. Σε ένα σονυ αν θυμαμαι καλά, δεν ειχε πάρει την επομενη έκδοση επειδή δεν χωρουσε η ρομ, με τόσο bloatware που ειχαν προεγκατεστημένο οι παροχοι/σονυ.. Ενω ειχε βγει κανονικά η preview που ηταν vanilla android.
Dionisis89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Η μόνη χρήση που κάνω είναι, Social Networks, YouTube και κάνα game τύπου CandyCrash....εκεί που το ξεφτιλίζω είναι σε φώτο και βίντεο(πολλά βίντεο) και μουσική. Το overheat δε μου είναι θέμα, ειδικά όταν έχει περάσει από Lumia 920, LG G2/G3 και τώρα Lumia 930.....το έχω συνηθίσει. Συγγνώμη για την παρέμβαση. Νομίζω ο AlexKane σου είπε ότι θα έχεις overhead, όχι overheat. Overhead είναι ουσιαστικά η "σαβούρα" που υπάρχει στο ΛΣ για να το κάνει να "τρέξει" και καταναλώνει πόρους από το σύστημα (π.χ. CPU, RAM), καθιστώντας το πιο αργό. Στη περίπτωση εδώ, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η RAM. Το σύστημα θα τρώει παραπάνω RAM και συνεπώς θα έχεις λιγότερη usable μνήμη. Στο θέμα, νομίζω αυτό που γράφει για το Nexus 5 είναι λάθος. https://developers.google.com/android/nexus/images Παίρνει το 6.0.1.
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Για σχεδον 3 χρονια εχεις δηλαδη την τελευταια εκδοση λειτουργικου. Πχ το nexus 5 του 2013 των σχεδον 3 ετων τρεχει την τελευταια εκδοση. Μετα τα 3 χρονια δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεις την τελευταια εκδοση λειτουργικου(θα παιρνεις ομως security updates μεχρι τοτε), αλλα τουλαχιστον εχεις την τελευταια εκδοση των βασικων 1st party εφαρμογων(πχ browser, maps, email client κλπ), λογω της δυνατοτητας να αναβαθμιζονται ανεξαρτητα. Μακαρι να ακολουθησει και η MS με παρομοιο προγραμμα. Πχ το nexus 4 του 2012 τρεχει πιο προσφατο λογισμικο(lollipop 5.1 του Μαρτιου 2015) απο το αντιστοιχης χρονολογιας lumia 920(παρολο την αισθητα ακριβοτερη τιμη του). Τελος, λογω της δυνατοτητας να αναβαθμιζονται ξεχωριστα οι 1st party εφαρμογες(browser, maps, email client κλπ), το nexus 4 τρεχει την τελευταια εκδοση τυς σε αντιθεση με το lumia 920 που δεν τρεχει τις τελευταιες εκδοσεις.
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κάτσε ρε συ, πόσο είχε το nexus 4, γιατί το Lumia πουλιόταν από 240-280 το μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης το lumia 920 παίρνει windows 10, όχι όμως την redstone.
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μακαρι να ακολουθησει και η MS με παρομοιο προγραμμα. Πχ το nexus 4 του 2012 τρεχει πιο προσφατο λογισμικο(lollipop 5.1 του Μαρτιου 2015) απο το αντιστοιχης χρονολογιας lumia 920(παρολο την αισθητα ακριβοτερη τιμη του). Τελος, λογω της δυνατοτητας να αναβαθμιζονται ξεχωριστα οι 1st party εφαρμογες(browser, maps, email client κλπ), το nexus 4 τρεχει την τελευταια εκδοση τυς σε αντιθεση με το lumia 920 που δεν τρεχει τις τελευταιες εκδοσεις. Ολες οι UWP εφαρμογες,που ειναι οι τελευταίες αναβαθμίσεις, τρεχουν ΜΟΝΟ στα windows 10,ειτε ειναι 1st,ειτε ειναι 3rd party εφαρμογες και εκει ειναι το μεγαλο θεμα με τις εφαρμογες στην windows πλατφορμα,οτι στις μεγαλες αναβαθμισεις(WP7.x-->WP8.x-->WM10.x) επιρεαζονται ολες οι εφαρμογες και οχι μονο αυτες της MS. Αν θεωρισουμε οτι θα ισχυσει αυτο που δηλωσε η MS,οτι τα windows 10 θα ειναι η τελευταια εκδοση των windows(mobile&desktop),λογικα θα παψει ολο αυτο το μπ....λο με τις αναβαθμισεις των εφαρμογων.Οι 1st party στα 10αρια μπορουν να αναβαθμιστουν αυτονομα,αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την ιδια την MS,αν θα θελήσει να δωσει τις αναβαθμισεις των 1st party apps και σε πιο παλιες εκδοσεις των windows 10 ή οχι.
AggelosTz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Γελοιοι! Μεχρι και η xiaomi περισσοτερα χρονια υποστηριζει της συσκευες της. μας κάνει πλάκα? η sony και samsung δεν δίνουν στο 80% των συσκευών τους αναβαθμίσεις και οι ναυαρχίδες τους παίρνουν την τελευταία έκδοση αντρόιντ μήνες μετά από τα moto g....πάρε εσύ xiaomi Και περίμενε "επίσημη" αναβάθμιση από το ελλ. φόρουμ!!! άντε ρουράρετε κανα κινητό να δείτε τι υπάρχει μετά το κιτ κατ. 1
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κάτσε ρε συ, πόσο είχε το nexus 4, γιατί το Lumia πουλιόταν από 240-280 το μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης το lumia 920 παίρνει windows 10, όχι όμως την redstone. Nexus 4 ειχε τιμη τον Νοεμβρη του 2012 που βγηκε στα 300-350€ στην Ευρωπη. Lumia 920 ειχε τιμη τον Οκτωβη του 2012 που βγηκε στα 650€ στην Ευρωπη. Το nexus 4 τρεχει πιο προσφατο λογισμικο, το lollipop 5.1 του Μαρτιου 2015 και τρεχει τις τελευταιες εκδοσεις των βασικων 1st party εφαρμογων(browser, maps, email client) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα