NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Εγω δουλευω 7:00-14:30 και μετα παλι 18:00-22:00 κάθε μερα εκτος κυριακης. Σπαστο ωραριο. Που δεν ξερω τι ισχυει. Αυτο δεν λέγετε δουλειά αλλα δουλεμπόριο, εκτός να παίρνεις 3,5 ώρες υπερωρία καθε μέρα 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Οχι δεν παιρνω υπερωρίες... ετσι ειναι καθε μερα. Τα λεφτα 500€.
deesnider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Οχι δεν παιρνω υπερωρίες... ετσι ειναι καθε μερα. Τα λεφτα 500€. €500,00 την ημέρα και παραπονιέσαι; Μια χαρά είσαι! 8
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 11μιση ωρες τη μερα, σπαστο, 500. Θα εψαχνα κατι αλλο, ειτε εκει τριγυρω ειτε οπουδηποτε.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 €500,00 την ημέρα και παραπονιέσαι; Μια χαρά είσαι! Αν ηταν ετσι δεν θα μιλουσα καν. Καταλαβα το αστειάκι αλλα εξηγουμε. Κατι καλυτερο απλα δεν υπάρχει. Κανω υπομονη. Οταν τα έξοδα τρεχουν, κατι πρέπει να βρεις να δουλεψεις
Lanike71 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πολύ ελαφρά τη καρδία τα παίρνουμε όλα. Αν συμβεί κανένα εργατικό ατύχημα και χάσεις κανένα δάχτυλο,χέρι,πόδι ή και τη ζωή σου και αυτό θα είναι συνέπεια της υπερωρίας και της μη ανάπαυσης, αφού σε αναγκάζουν να κοιμάσαι 4-5 ώρες και να ξαναξυπνάς για δουλειά, τότε τι θα γίνει; Αυτός που θέσπισε το 11ωρο "κενό", δεν ήταν βλάκας σαφώς.Τώρα αν ακούγεται ψιλοκομμουνιστικό για την εποχή, ε τι να κάνουμε... 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αυτος δεν ηταν βλακας, αλλα αυτοι που θεσπιζουν ολα τ αλλα σιγουρα ειναι. Βλεπουν την κατασταση εργαζομενων, οτι σε ενα πόστο, εχει μονο ενα ατομο αντι για δυο που πρεπει, αντι να του καψουν το κωλο, ή να πουν αυτος δηλωνει ενα ατομο παμε να δουμε οντως ειναι ενας ή εχει κι αλλους με μαυρα. Φταιει ο καθενας μας που απο αναγκη βιοποριστική, θα παει να δουλεψει. Παλια αν μου ελεγε καποιος θα δουκευεις τοσες ωρες, σπαστο, θα απαντουσα οχι βρες αλλον. Τωρα ομως που ακομα ούτε οικογένεια δεν εχω και αυτα τα 500€ μου χρειάζονται για να μπορω να μαι ενταξει στος υποχρέωσεις μου. 2
xstreamgamer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πάντως στα εργοστάσια που δουλεύουν τρεις βάρδιες η σκάντζα βάρδια που λέμε(π.χ σχόλασες 22.00 το βράδυ και πας για δουλειά πάλι στις 06:00 το πρωί) ήταν κάτι συνηθισμένο και πριν από την κρίση.Βασικά σε όσα εργοστάσια δούλεψα μέχρι τώρα επειδή πάντα ήταν με τριπλή βάρδια αυτό ίσχυε σε όλα. 2
mike299 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω δουλευω 7:00-14:30 και μετα παλι 18:00-22:00 κάθε μερα εκτος κυριακης. Σπαστο ωραριο. Που δεν ξερω τι ισχυει. Άρα δουλεύεις 69 ώρες την βδομάδα και μάλιστα σπαστό. Δεν αξίζει τα 500€ ούτε με σφαίρες. Συγνώμη κιόλας αφού δεν σε ξέρω, αλλά δεν είσαι σκληρά εργαζόμενος, σκλάβος και κορόιδο είσαι! Βρες αλλού δουλειά αν και θα ήταν καλύτερα να του κάνεις καταγγελία για να πληρωθείς τις υπερωρίες που έχεις δουλέψει.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλα τα λεμε. Ολα μελι γαλα. Αλλα ο καθένας εχει τα ζορια του. Αν δεν εβρισκκα δουλειά, θα μουν αλλους τρεις μηνες ταμειο και μετα τιποτα. Οταν βρεθει κατι καλυτερο, θα το σκεφτω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω δουλευω 7:00-14:30 και μετα παλι 18:00-22:00 κάθε μερα εκτος κυριακης. Σπαστο ωραριο. Που δεν ξερω τι ισχυει. Αφου συμπληρώσεις 8ωρο εστω σπαστο η πρωτη ωρα είναι υπερεργασια με προασυξηση 1,2 και οι άλλες υπερωρια με προσαυξηση 1,4 . Μεχρι τις 22:00 είναι ωρες ημερας και από 23:00-06:00 νυχτας Αυτά για καθημερινες . Σαββατοκυριακο δεν υπαρχει υπερεργασια και ότι δουλευεις το Σαββατο είναι σε ισοχρονο ρεπο οι πρωτες 8 ωρες και υπερωρια πληρωμη με 1,4 οι υπολοιπες .. Άλλος είναι ο βασικος μισθος μεχρι τα 25 και άλλος για πανω από 25 . 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αυτος δεν ηταν βλακας, αλλα αυτοι που θεσπιζουν ολα τ αλλα σιγουρα ειναι. Βλεπουν την κατασταση εργαζομενων, οτι σε ενα πόστο, εχει μονο ενα ατομο αντι για δυο που πρεπει, αντι να του καψουν το κωλο, ή να πουν αυτος δηλωνει ενα ατομο παμε να δουμε οντως ειναι ενας ή εχει κι αλλους με μαυρα. Φταιει ο καθενας μας που απο αναγκη βιοποριστική, θα παει να δουλεψει. Παλια αν μου ελεγε καποιος θα δουκευεις τοσες ωρες, σπαστο, θα απαντουσα οχι βρες αλλον. Τωρα ομως που ακομα ούτε οικογένεια δεν εχω και αυτα τα 500€ μου χρειάζονται για να μπορω να μαι ενταξει στος υποχρέωσεις μου. Αυτό κατά τη γνώμη δεν γίνεται να ελεγχθεί. Είχαν πει κάποια στιγμή ότι θα το κάνουν (πχ έχεις εστιατόριο με 40 τραπέζια, πρέπει να έχεις υποχρεωτικά τρεις σερβιτόρους). Αλλά εκτός από ανεφάρμοστο το βρίσκω και χαζό προσωπικά...
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πληρωθηκα. 500€.. για τις ωρες που δουλευω τα θεωρω λιγα. Σημερα μου ειπε μαλλον θα μειωθει γιατι μαζι με τους συνταξιούχους, πιανουν κι εμας φορο αλληλεγγυης κλπ. Αποφασισα αν τελη ιουλιου με δωσει κατω απο 500€,θα φυγω και ας τρεχει.. δεν δουλεύω για να πηγαινω να βγαζω απο την τραπεζα λεφτα και να μην εχω ζωη. Την ημερα ουτε 20€ δεν παιρνω και δουλευω 12ωρες σπαστο... εχει ακομα δυο ατομα ο ενας παιρνει 900€ οδηγος και ο αλλος 800€ πωλητης. Οταν ειχα παει με ρωτησε ποσα επαιρνα σε παρομοια δουλεια, του ειχα πει 450 και μου ειπε τα θεωρω παρα πολυ λιγα και τωρα ο παπαρας μου δινει 500€ για πενηντα ευρω τοσος ντορος μαλλον 1
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ζιο σου ειπα μιλα και λιγο γιατι θα σε πιάσουν κοτσο. Δεν μπορεις να τα εχεις με ολους καλα! 2
bilya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αυτό κατά τη γνώμη δεν γίνεται να ελεγχθεί. Είχαν πει κάποια στιγμή ότι θα το κάνουν (πχ έχεις εστιατόριο με 40 τραπέζια, πρέπει να έχεις υποχρεωτικά τρεις σερβιτόρους). Αλλά εκτός από ανεφάρμοστο το βρίσκω και χαζό προσωπικά...40 τραπεζια θελεις 4 το ελάχιστο με εναν-δυο επιπλεον κουζινα να φέρνουν το φαι στο τραπέζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα