Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Λαπτοπ παντα παιρνω, παλια επαιρνα και psp αλλα τωρα εχω emulator στο κινητο
Pokemon640 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εξαρτάται. Αν είμαι με κοπέλα δεν παίρνω τίποτα γιατί παίζω με άλλα πράγματα ;) ;) ;) Αλλά νταξ, αν είμαι με παρέα έχω το 3DS μου. 3Ds πάντα και παντού ☺ Τα friendcodes πείτε μου να σας κάνω add 3265-5130-8774 nickname αυτό που έχω αναρώτιέμαι πρώτον απο τι κάνουν διακοπές οι περισσότεροι αφού δεν έχω έναν γνωστό-φίλο που να εργάζεται πλέον και δεύτερων διακοπες με τι λεφτά για τον ίδιο λόγο. Προφανώς τους περισσότερους εδώ τους πιάνει αυπνία απο τη πολλή δουλειά το παθαίνω και εγώ! Εγώ εργάζωμαι, και σπαταλάω σίγουρα 1000-2000Ευρώ όποτε παω διακοπές (το χρόνο), είναι δεδομένο. Το κινητό σε flight mode, 3DS όποτε είμαι χαλαρός και μπορώ, ε και την φωτογραφική να αποθανατίζω τα αξιοθέατα στης εκάστοτε χώρας/τόπου, συν τα άλλα "αξιοθέατα" . 1
overpower Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ναι παιρνω τον σταθερο μου. Λιγακι κουραση, αλλα το κανω μονο τον αρχες Ιουλιου και αρχες Οκτωβριου οπου επιστρεφω. Ερχομαι και καποια στιγμη Σεπτεμβριο για εξεταστικη, αλλα κουβαλαω λαπτοπ. Εχω καλο μηχανημα και το χρειαζομαι αν θελω να εξασκηθω σε καποιο προγραμμα (ps, illustrator, creo, rhino, axure κτλ....) Δεν κουβαλαω ομως περιφερειακα.
efo355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Διακοπές μόνο smartphone και φωτογραφική τίποτα άλλο από τεχνολογία
Edel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αχ κάτι καλοκαίρια στο χωριό που με στέλνανε για κανα μήνα να κάτσω. Κουβάλαγα πάντα το ps1 και μετέπειτα ps2 μαζί μου. Μέχρι το απόγευμα με το ξάδερφο μου gaming (crash team racing το είχαμε πεθάνει), απόγευμα στο σχολείο για μπάλα και το βράδυ συνέχεια στη κονσόλα. Αυτές ήταν διακοπές. Πλέον, προφανώς και δε πάω στο χωριό, προφανώς δεν έχω άδεια 3 μήνες και όπου πάω μέχρι τάμπλετ κουβαλάω για κανα σπορφμ ενημέρωση και να διαβάσω κανά manga.
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παίρνω το macbooki και το ipad....περισσότερο για ασφάλεια απέναντι σε επίδοξους εισβολείς στην κύρια κατοικία. Η κονσόλα και το desktop θεωρώ πως δεν έχουν κίνδυνο κλοπής....αν αλλάξω γνώμη μάλλον θα τα φορτώνω και αυτά Τα χρησιμοποιώ ελάχιστα έως καθόλου στις διακοπές.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κι εμείς μικρα ξαδερφάκια στο χωριό είχαμε Playstation και λιώναμε εκεί όλη μέρα με Crash Bandicoot, Ratchet and Clank, GTA, Tekken, WRC, κλπ. 'Επαιζε ένας και οι άλλοι έβλεπαν, μετά άλλος και κάποια στιγμη σταματάγαμε για να φάμε, να πάμε στη θάλασσα ή να κατέβουμε στην πλατεία για παγωτο και να παίξουμε με τα άλλα παιδιά. Εγώ δεν ήθελα να παίζω με τα άλλα παιδιά οπότε ήταν ευκαιρία να έχω το PS δικό μου. Τώρα παίρνω το ταμπλετ. 3
Soulseeker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Διακοπες σε χωριο δεν υπαρχουν. Οπου παω διακοπες λοιπον(της βδομαδας συνηθως) εχω μονο το κινητο και καμια φορα το tablet για καμια σειρα. Την εποχη που πηγαινα με τους γονεις μου επαιρνα το Game Boy (το κανονικο ε, οχι το color ). Με ψησατε ομως για το 3ds φετος με το καλο
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν ήθελα να παίζω με τα άλλα παιδιά δεν το περίμενα .. 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αχ κάτι καλοκαίρια στο χωριό που με στέλνανε για κανα μήνα να κάτσω. Κουβάλαγα πάντα το ps1 και μετέπειτα ps2 μαζί μου. Μέχρι το απόγευμα με το ξάδερφο μου gaming (crash team racing το είχαμε πεθάνει), απόγευμα στο σχολείο για μπάλα και το βράδυ συνέχεια στη κονσόλα. Αυτές ήταν διακοπές. Πλέον, προφανώς και δε πάω στο χωριό, προφανώς δεν έχω άδεια 3 μήνες και όπου πάω μέχρι τάμπλετ κουβαλάω για κανα σπορφμ ενημέρωση και να διαβάσω κανά manga. Ας γινόσουν δάσκαλος! 1
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγώ ήθελα στην παραλία να μπορώ να παίζω λίγο με το 3DS μου, αλλά δυστυχώς οι οθόνες του είναι πολύ αδύναμες και δεν βλέπεις τίποτα ακόμα και κάτω από την ομπρέλα. Οπότε η φορητή με εξυπηρετεί στις διακοπές μόνο στο αεροπλάνο και στα μικρά κενά μεταξύ των εξορμήσεων/κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγώ ήθελα στην παραλία να μπορώ να παίζω λίγο με το 3DS μου, αλλά δυστυχώς οι οθόνες του είναι πολύ αδύναμες και δεν βλέπεις τίποτα ακόμα και κάτω από την ομπρέλα. Οπότε η φορητή με εξυπηρετεί στις διακοπές μόνο στο αεροπλάνο και στα μικρά κενά μεταξύ των εξορμήσεων/κλπ. Σε μεγάλες πτήσεις πάντως είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά τα φορητά.
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και όχι μόνο. Με το 3DS κατάφερα και ξεπέρασα σταδιακά την φοβία που είχα αναπτύξει με τα αεροπλάνα, η οποία ξεκίνησε από ένα απίστευτα άσχημο ταξίδι Γερμανία-Κύπρο. Με τα ακουστικά στα αυτιά και προσηλωμένος στο παιχνίδι, απομόνωνα το μυαλό μου από τις σκέψεις για το αεροπλάνο. Μετά από καμιά 10-αριά ταξίδια παρέα με το 3DS η φοβία έφυγε. Πρίν βρώ τη λύση με τη φορητή, κατέβαζα μονοκοπανιά διπλό ουίσκι πρίν μπώ στο αεροπλάνο, ανεξαρτήτως ώρας πτήσης..... 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και όχι μόνο. Με το 3DS κατάφερα και ξεπέρασα σταδιακά την φοβία που είχα αναπτύξει με τα αεροπλάνα, η οποία ξεκίνησε από ένα απίστευτα άσχημο ταξίδι Γερμανία-Κύπρο. Με τα ακουστικά στα αυτιά και προσηλωμένος στο παιχνίδι, απομόνωνα το μυαλό μου από τις σκέψεις για το αεροπλάνο. Μετά από καμιά 10-αριά ταξίδια παρέα με το 3DS η φοβία έφυγε. Πρίν βρώ τη λύση με τη φορητή, κατέβαζα μονοκοπανιά διπλό ουίσκι πρίν μπώ στο αεροπλάνο, ανεξαρτήτως ώρας πτήσης..... Θα μπορούσες να τα συνδυάσεις! 1
Haldol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κάποτε έπαιρνα μαζί μου τον iMac. Από ένα σημείο και μετά μου φάνηκε κουραστικό και ανούσιο, οπότε πλέον παίρνω μόνο το laptop. Παίζει αν είχα και tablet να έπαιρνα μόνο αυτό. Κάπου διάβασα κι ένα post που έλεγε κάποιος ότι παίρνει το desktop μαζί του (!). Ε αυτό θα το 'κανα μόνο υπό την απειλή όπλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα