Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

μάλλον εννοείς κάτι άλλο ... προφανώς δεν είναι γάτα/ψάρι/κουνουπίδι το νεκρό παιδί σε μια γέννηση.

Νομικώς μάλλον εννοεί, όχι βιολογικώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομικώς μάλλον εννοεί, όχι βιολογικώς.

Νομικώς λέω και εγώ ... βέβαια έτσι όπως το έχει διατυπώσει είναι λίγο μπερδεμένο καθώς σε περίπτωση έκτρωσης (και όχι προφανώς απόβολής όπως λέει) δε λέμε ότι το έμβριο "πεθαίνει" .... για να "πεθάνει" κατι πρέπει να έχει πρώτα "γεννηθεί".

και φυσικά σε μια έκτρωση/αποβολή το έμβρυο δε παίζει να "κλάψει" ... μιλάμε για γέννα τότε.

το χρονικό όριο στο οποίο επιτρέπεται η διακοπή της κύησης είναι σαφώς μικρότερο από το σημείο που "αυτό το όπως θέλεις πεσ' το" μπορει να κλάψει οπότε το να κλάψει η όχι δεν είναι θέμα.

Ο φίλος μάλλον έχει στο μυαλό του κάτι άλλο ... ίσως ένα κριτήριο αν ένα παιδί γεννήθηκε ζωντανό (άρα μιλάμε για περίπτωση γέννησης και εν συνεχεία θανάτου) ή όχι (και άρα μιλάμε για διακοπή κύησης ή αποτυχημένη κύηση).

http://eclass.uoa.gr/modules/document/file.php/LAW169/%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91/%CE%91%CE%BC%CE%B2%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CF%8D%CE%BF%CF%85%20(3158)%20-%20%CE%94%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%20%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1.pdf

επίσης ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι όλες οι διακοπές κυησης νόμιμες ... αυτό δε σημαίνει ότι αντιμετωπίζονται σαν μια οποιαδήποτε ανθρωποκτονία όπως αφήνεται να εννοηθεί. Δηλαδή το αν ένα κράτος αποφασίζει να είναι άδικη πράξη ή όχι η διακοπή μιας κύησης δεν επηρεάζει σε τίποτα το τι είναι αυτό που κυοφορείται.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το βρηκα ακομη το βιβλιαριο.θα ξαναψαξω αυριο. Ισως ο αδερφος σου δεν θυμαται επειδη ηταν μικρος.Αν ηταν 2 σιγα μην θυμοταν την μαμα σου εγκυο.

Την περιπτωση να ειναι ορθογραφικο λαθος; αν η τριτη γραμμη ηταν μια μουντζουρα; του αδερφου σου λεει 1;

Γιατι αν του αδερφου σου λεει τοκος 2 τα πραγματα περιπλεκονται

Δημοσ.

...όχι δηλαδή αλλά επειδή σε ξέρω...γλωσσικά, έφτασα να σκέφτομαι μήπως αλλάχτηκε τίποτα κι έχω μείνει πίσω...

• Super Moderators
Δημοσ.

...όχι δηλαδή αλλά επειδή σε ξέρω...γλωσσικά, έφτασα να σκέφτομαι μήπως αλλάχτηκε τίποτα κι έχω μείνει πίσω...

Nope, my bad. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...