zeniath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μπενάκη και εγώ θα έλεγα ολο ντουγρου πανω Μπορεί να θέλει να πάει στον Εξωστρεφή που είναι ωραίο μαγαζάκι 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Επειδή μένω και κυκλοφορώ στην περιοχή, όσο είναι ακόμα ημέρα μπορεί να περάσει κάποιος άφοβα και από πεδίον του άρεως και από Στρέφη, βραδυνές ώρες καλύτερα να αποφεύγεται ο Στρέφης εκτός αν μιλάμε για παρέα 2 ή περισσοτέρων ατόμων. Στο πεδίον του άρεως να αποφεύγεται το πέρασμα ενός πεζόδρομου που ξεκινάει από το άγαλμα το κοκού και προχωρόντας ευθεία καταλήγει στην πρώτη μικρή πλατεία, του πάρκου. Την διαδρομή και τα δρομάκια τα έχω σημειώσει με κόκκινο στον χάρτη. Σε εκείνο το κομμάτι του πάρκου συχνάζουν πρεζόνια 24/24 και γίνεται διακίνηση πρέζας, βραδυνές ώρες σουλατσάρουν διακινητές, βγαίνουν γκαζάκια για το βράσιμο και την απολύμανση χρησιμοποιημένων συριγγών και την παρασκευή των δόσεων που παίρνουν, το πρωί περνάει μπόλικος κόσμος και χλωμό να σου κάνουν κάτι αλλά το βράδυ σε εκείνο το σημείο υπάρχει κίνδυνος, στο υπόλοιπο μέρος του πάρκου είναι κυριλέ τα πράγματα ακόμα και το βράδυ. 1
alxlightning Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πεδιο δεν παιζει πρεζα, μεθ/σισες κυριως, απ οσο ξερω. Οι tweakers (=οσοι παιρνουν μεθ) είναι αρκετα επικίνδυνοι, ισχυει, το πεδιο καλυτερα να αποφεύγεται βραδυ, αλλα λοφο στρεφη είναι οκ. Οσο οκ είναι και η πλατεια δηλαδή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παίζει και παραπαίζει πρέζα, αρκεί να περάσεις κατά 9-10 από το μέρος που έχω κοκκινήσει και θα το δεις εύκολα, διαφορετικά μάλλον μεταφέρθηκε η πιάτσα σε άλλο μέρος του κέντρου.
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γενικώς αθηνα δεν είναι να περνάς πολύ αργά από πάρκα (2-3-4-5 το βραδυ) γιατί παίζει να βρεθείς κλεμμενος ή να φας/παιξεις τίποτα φαπες με κανένα πρεζονι για να γλυτώσεις το κινητό σου και κάνα φράγκο που θα εχεις πάνω σου.
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Λόφο Στρέφη πάντως τα τελευταία 10 χρόνια έχω ανεβοκατέβει μόνη μου βράδυ κάμποσες φορές και ούτε μία δεν έχω νιώσει κίνδυνο. Κάθομαι και απολαμβάνω τη θέα εκεί στο σημείο πάνω απ'το κλειστό γυμναστήριο και είναι κι άλλες παρέες τριγύρω. Πιο πάνω στον λόφο έχω ανέβει και για βόλτα και για συναυλίες και πάλι δεν έγινε τίποτα επικίνδυνο. Τα σκαλάκια μόνο είναι σκοτεινά, δλδ χωρίς κινητό να φωτίζει τον δρόμο μπορεί εύκολα κανείς να φάει τούμπα ή να πατήσει ξερωγω σκατα :Ρ Επίσης, έχει μερικά πρεζόνια στην διαδρομή απ'την Ίντριγκα και πάνω, που αράζουν στα πεζούλια και παραείναι απασχολημένα με το να χτυπήσουν την πρέζα τους. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τελικά φόρους για ποιο λόγο πληρώνουμε?
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τελικά φόρους για ποιο λόγο πληρώνουμε? 1. Για να πληρωθούν οι δανειστές. 2. Για να τα ξύνει μια μερίδα ΔΥ.
DimitrakiDim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν μάλιστα σου γίνει συνήθεια να τον λες και "λόφο Στρέφη" θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες αφού "κάποιοι" τον ξέρουν έτσι Καλά, ένα τυπογραφικό κάναμε, μην μας φας κιόλας
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εξαιρετική επιλογή λέξεων για θρεντ που είχαμε σέντρα ήδη απ' το 2ο ποστ. 3
DimitrakiDim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το αστείο είναι ότι δε πήγα καν, έφαγα άκυρο
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σε πούλησαν για τις τουρίστριες στο βράχο κάτω απ' την ακρόπολη ε. 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 'Η για τις μονδέλες στους ξενώνες κάτω από το λόφο (υπάρχουν ακόμα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα