Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί στοίχημα πάει ότι μετά τις τελευταίες "πληροφορίες" για αποζημίωση με κούτες που έρχονται για το προς αντικατάσταση προιόν θα "ανάψουν" τα τηλεφωνικά κέντρα των εταιριών από "θιγμένους" καταναλωτές; ;)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δωράκια με κούτες κλπ γίνεται (ΑΝ βέβαια γίνει) όταν βρεθεί ξένο σώμα στο προιόν και όχι όταν βρεθεί χαλασμένο όπου και γίνεται απλά αντικατάσταση. Μην γράφετε ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.

Τί στοίχημα πάει ότι μετά τις τελευταίες "πληροφορίες" για αποζημίωση με κούτες που έρχονται για το προς αντικατάσταση προιόν θα "ανάψουν" τα τηλεφωνικά κέντρα των εταιριών από "θιγμένους" καταναλωτές; ;)

Να το δοκιμασω και στην Coca cola που πινω καθε μερα αν ειναι να μου στειλουνε καμια εξαδα ?

Δημοσ.

Να το δοκιμασω και στην Coca cola που πινω καθε μερα αν ειναι να μου στειλουνε καμια εξαδα ?

Φαντάζομαι ότι αν αντί για πλαστικό "βρεις" κάνα...δαχτυλάκι (ή έστω...κατσαρίδα) θα έχεις πιο ενδιαφέρουσες απολαβές :-)

Παλιά, προ της έλευσης του ίντερνετ, συχνά πυκνά διαβάζαμε στις εφημερίδες για πράγματα που βρίσκονταν, κυρίως σε αναψυκτικά.

Από κομματάκια πλαστικού μέχρι...λεπιδόπτερα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σταματήστε σας παρακαλώ να πιστεύετε ότι είναι εύκολο να πάρετε κερασμένη κούτα.

Δεν είναι.

Πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει κάτι εκτός του προϊόντος μέσα στο γάλα (ξένα σώματα όπως έχει ειπωθεί και επάνω) και τότε θα αποσταλεί ένας οποιοσδήποτε τρόπος αποζημίωσης. Εγώ για παράδειγμα είχα πάρει μια φορά Μερέντα που είχε μέσα ένα πλαστικό πράγμα (αηδία ξέρω, αλλά διαβάστε την συνέχεια). Μόλις τους τηλεφώνησα και έστειλα φωτογραφία με ημερομηνίες κτλ. μου έστειλαν μια κούτα γεμάτη σοκολάτες, μπισκότα κ.ο.κ. από την εταιρεία.

Τώρα αν πιστεύετε ότι θα μοιράζουν κούτες επειδή το γάλα ξίνισε μάλλον ζείτε σε συννεφάκια.

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω βρει χαλασμένο γάλα και εντός ψυγείου...σίγουρα μετά την ημερομηνία λήξης αλλά είχε χαλάσει :)

Το φρεσκο γαλα αν δεν ανοιχτει και ειναι εντος ψυγειου αντεχει 10μερες.Δηλ και μετα την ημ/νια ληξης που εχει.

Αν ανοιχτει πρεπει να καταναλωθει εντος 3 ημερων

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εχω μαγαζι με ψιλικα κ διαφορα αλλα, Καποια προιοντα οπως τυρια ζαμπον κτλ χαλανε πριν την ωρα τους κ αλλα παιρναει η αναγραφομενη ημε/νια κ ειναι οκ,μιλαω για ιδια προιοντα της ιδιας εταιριας οποτε δεν βγαζεις ακρη.Για τα γαλατα θα πω κατι κ ας ακουστει σαν διαφημηση...Ολες οι γαλακτοκομικες εταιριες που εχω παιρνουν πισω τα προιοντα τους οταν ληξουν,η Ολυμπος μου λεει πετα τα.Τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Λοιπον εχω μαγαζι με ψιλικα κ διαφορα αλλα, Καποια προιοντα οπως τυρια ζαμπον κτλ χαλανε πριν την ωρα τους κ αλλα παιρναει η αναγραφομενη ημε/νια κ ειναι οκ,μιλαω για ιδια προιοντα της ιδιας εταιριας οποτε δεν βγαζεις ακρη.Για τα γαλατα θα πω κατι κ ας ακουστει σαν διαφημηση...Ολες οι γαλακτοκομικες εταιριες που εχω παιρνουν πισω τα προιοντα τους οταν ληξουν,η Ολυμπος μου λεει πετα τα.Τα συμπερασματα δικα σας

Όταν λες τα παίρνουν πίσω, έναντι αντιτίμου;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πριν λίγο έβαλα ένα ποτήρι γάλα για να πιω πριν κοιμηθώ και καθώς πάω να πιω μια γουλιά,μου έρχεται μια αιδια και συμπέραινω πως το γάλα έχει γίνει σαν γιαούρτι. Σαν να έχει λήξει 10 μέρες ένα πράγμα. Το θέμα είναι πως το πήρα σήμερα και κανονικα λήγει σε 2 μέρες(29/6). Έχει τύχει σε κανέναν; Να το πάω στο supermarket που το πήρα η να πάρω τηλ στη Δελτα να τους τα χωσω;

φιλε επειδη εχω παθει το ιδιο κ τετοια εποχη παλι,θα αναλωθεις στα τηλεφωνα δε βγαζεις ακρη.θα σε ρωτανε απο που το πηρες,που το εβαλες οταν το πηρες (στη βεραντα..) αν τοχεις ψηλα στη πορτα του ψυγειου κ κατι αλλες παπατζες λες κ μιλανε με ιθαγενεις.

Απλα τωρα το καλοκαιρι τρομπαρουνε λιγο στη μεταφορα δε ξερω,τα παρατανε στον ηλιο ποιος ξερει,παντως τα φορτηγα τους εχουν υποτιθεται τρακινγκ με τη θερμοκρασια κ τη βλεπουν στα κεντρικα.δε δικαιολογουνται.

Εμενα ουτε γαλα εστειλαν ουτε τπτ.ενα σκετο ευχαριστουμε κ συγγνωμη.

Κ σε αλλη περιπτωση ασχετη,γνωστοτατη αλυσιδα σουπερμαρκετ που πουλουσε κρυα μαγειρεμενα φαγητα εντος ψυγειου,σφραγισμενα παντα με τη φιρμα της,ειχε μεσα 2 τριχες μαγειρεμενες με τη σαλτσουλα κομπλε.Σε καταγγελια απτο σαιτ η απαντηση τους τελικα ηταν να σας φερουμε αλλο..λες κ μενοιαξε το 3ευρο πουχε,φαντασου τι σαβουρα ταιζουν τον κοσμακη.Ουτε λογος κ δω για ενα εμπρακτο συγγνωμη,μια δωροεπιταγη ρε αδερφε σε φαση ειμαστε μλκες σορρυ παρε 100ε να ψωνισεις.Λες κ θα τους ελειπαν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλε επειδη εχω παθει το ιδιο κ τετοια εποχη παλι,θα αναλωθεις στα τηλεφωνα δε βγαζεις ακρη.θα σε ρωτανε απο που το πηρες,που το εβαλες οταν το πηρες (στη βεραντα..) αν τοχεις ψηλα στη πορτα του ψυγειου κ κατι αλλες παπατζες λες κ μιλανε με ιθαγενεις.

Απλα τωρα το καλοκαιρι τρομπαρουνε λιγο στη μεταφορα δε ξερω,τα παρατανε στον ηλιο ποιος ξερει,παντως τα φορτηγα τους εχουν υποτιθεται τρακινγκ με τη θερμοκρασια κ τη βλεπουν στα κεντρικα.δε δικαιολογουνται.

Εμενα ουτε γαλα εστειλαν ουτε τπτ.ενα σκετο ευχαριστουμε κ συγγνωμη.

Κ σε αλλη περιπτωση ασχετη,γνωστοτατη αλυσιδα σουπερμαρκετ που πουλουσε κρυα μαγειρεμενα φαγητα εντος ψυγειου,σφραγισμενα παντα με τη φιρμα της,ειχε μεσα 2 τριχες μαγειρεμενες με τη σαλτσουλα κομπλε.Σε καταγγελια απτο σαιτ η απαντηση τους τελικα ηταν να σας φερουμε αλλο..λες κ μενοιαξε το 3ευρο πουχε,φαντασου τι σαβουρα ταιζουν τον κοσμακη.Ουτε λογος κ δω για ενα εμπρακτο συγγνωμη,μια δωροεπιταγη ρε αδερφε σε φαση ειμαστε μλκες σορρυ παρε 100ε να ψωνισεις.Λες κ θα τους ελειπαν.

Η τρίχα είναι καταλάθος. Μπορεί να είναι αηδία, αλλά δεν το προέβλεψαν.

Προσφέρθηκαν να σου κάνουν αντικατάσταση αναγνωρίζοντας το λάθος τους. Αν δεν σε νοιάζουν τα τρία ευρώ που έδωσες, τότε δεν σε νοιάζει και το φαί που πήρες. Σιγά μην σε δίνουν και δωροεπιταγή 100€ μόνο και μόνο επειδή εσύ θες να βγάζεις εύκολα χρήματα.

Δημοσ.

Αυτά που παίρνουν πίσω τα κάνουνε σοκολατουχα με καινουρια ημερομηνία λήξης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πριν λίγο έβαλα ένα ποτήρι γάλα για να πιω πριν κοιμηθώ και καθώς πάω να πιω μια γουλιά,μου έρχεται μια αιδια και συμπέραινω πως το γάλα έχει γίνει σαν γιαούρτι. Σαν να έχει λήξει 10 μέρες ένα πράγμα. Το θέμα είναι πως το πήρα σήμερα και κανονικα λήγει σε 2 μέρες(29/6). Έχει τύχει σε κανέναν; Να το πάω στο supermarket που το πήρα η να πάρω τηλ στη Δελτα να τους τα χωσω;

Μου είχε τύχει παλιά 4 σοκολατούχα γάλατα που είχαμε αγοράσει και ήταν ξυνισμένα, πάρε τηλέφωνο την Δέλτα και πες τους τι μπορεί να γίνει, σε εμας τότε ήρθανε σπίτι τα είδανε και μας αντικατέστησαν και τα 4 γάλατα, δεν είχε περάσει η ημερομηνία λήξης.

Σιγά μην σου χαρίσουν και διαμέρισμα, άκου εκει δωροεπιταγές. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι κατ΄ εμέ είναι να ζητήσουν συγνώμη και να αντικαταστήσουν δωρεάν το προϊόν που αγοράστηκε με ένα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγα χρονια ειχα παρει κωλοχαρτο δε θυμαμαι ποιας εταιρειας και ειχε κατι καφε και μαύρες στάμπες πανω. Ειχε ερθει υπαλληλος, το πηρε και μου δωσε δυο μεγαλες συσκευασίες

Επισης μου χει τυχει σ εστιατοριο μια φορα να βρω τρίχα μες το φαι που μου το αντικατέστησαν.

Και σ ενα αλλο στη σαλατα να κυκλοφορει ενα μεγαλο μαμούνι. Σ αυτη τη περιπτωση μπροουσα να κανω πολυ μεγαλη ιστορια ομως επειδη πηγαινω πολλα χρονια κ δεν ειχα ποτε παραπονο, το ειπα διακριτικά στον υπεύθυνο.

Αυτος τρελαθηκε, ειπε οτι παιρνουν έτοιμες κομμένες τις σαλατες και θα ταν μες το σακούλι, αλλα οτι θα πρεπε να το χαν δει στη κουζινα. Εφεραν αλλη σαλατα χωρις χρεωση , και στο τελος με κερασαν γλυκο ζητώντας παλι συγγνωμη

Τριτο και τελευταιο περιστατικο σε εστιατοριο παλι πηρα σιζαρς και το μαρουλι ηταν πολυ πικρό. Το πα στη σερβιτόρα και μου φερε αλλη και δε τη χρέωσε κιολας.

Το να ναι ο αλλος σωστος επαγγελματιας ειναι πολυ σημαντικο. Εγω ως πελατης το εκτιμω πολυ

Δημοσ.

Πωω εσένα σου έχουν τύχει πολλά. Αν έβρισκα έντομο μέσα σε φαγητό θα ξενέρωνα τόσο που δεν ξέρω τι θα γινόταν, μόνο και μόνο στην σκέψη οτι σε μερικά κομμάτια φαγητού που έφαγα μπορεί να ήρθαν σε επαφή με το έντομο και με ένα μάτσο μικρόβια αηδιάζω και αγχώνομαι πολύ.

Σε φίλο μου έτυχε όταν μπήκε σε σουβλατζίδικο και περίμενε στην σειρά, είδε μια μεγάλη κατσαρίδα να περπατάει επάνω στις ντομάτες δίπλα από τις ψησταριές που ήταν το κρέας, απλά έφυγε χωρίς να πει τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...