Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τι να πρωτογράψει κανείς... Νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις-πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Δύο εκρήξεις και πυροβολισμοί συγκλόνισαν το βράδυ της Τρίτης το διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μετέδιδαν τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τα τοπικά media κάνουν λόγο για εκρήξεις από χειροβομβίδες, τις οποίες οι δράστες της επίθεσης πέταξαν μέσα από την είσοδο του αεροδρομίου, στο τέρμιναλ των διεθνών αφίξεων. Πηγή του Reuters ανέφερε ότι τα πυρά φαίνεται να προέρχονταν από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που βρισκόταν στον χώρο του αερολιμένα. Αξιωματούχος που μίλησε στο Associated Press σημείωσε ότι ακόμα δεν είναι γνωστό εάν οι εκρήξεις οφείλονταν σε βόμβες ή σε καμικάζι αυτοκτονίας. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο χρήσης χειροβομβίδων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες άνοιξαν πυρ με όπλα προτού ανατιναχθούν, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν προκειμένου να τους εξουδετερώσουν. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο αμερικανικό NBC ότι είδε έναν αστυνομικό να παλεύει σώμα με σώμα έναν από τους τρομοκράτες, προτού αυτός ανατιναχθεί. Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας έκανε λόγο για έναν δράστη ο οποίος άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ στον χώρο του αεροδρομίου. Η Αστυνομία πυροβόλησε προκειμένου να σταματήσει έναν ύποπτο στην είσοδο του τερματικού σταθμού. Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις βομβιστές αυτοκτονίας. Πηγή: protagon.gr 1
ettöre Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κουράγιο στους συγγενείς των θανώντων.. Επιτέλους κάποια κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με την τρομοκρατία.
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κουράγιο στους συγγενείς των θανώντων.. Επιτέλους κάποια κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με την τρομοκρατία. Αυτό που γίνεται στην Τουρκία δεν έχει να κάνει με τρομοκρατία τύπου ISIS αλλά με την αναζωπύρωση της αυτοδιάθεσης διάφορων Κουρδικών οργανώσεων μετά τον πόλεμο στην Συρία. Είναι μια μορφή light εμφυλίου πολέμου, καθώς οι οργανώσεις δεν έχουν δυνατότητα για κανονικό (παρότι θα ήθελαν). Το γεγονός ότι η Τουρκία είχε ενεργό ρόλο στον πόλεμο στην Συρία, έχει αυτά τα αποτελέσματα. Η αλαζονεία της κυβέρνησης Erdogan πήγε την Τουρκία πολλές δεκαετίες πίσω. 1
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που η παράνοια των λίγων έχει γίνει ο φόβος των πολλών...Όσο ο πολιτισμός μας δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις πάνω στο οικονομικό μοντέλο που οδηγεί στην φτωχοποίηση και στην ανέχεια εκατομμυρίων ανθρώπων και στην εξάπλωση της βίας του θρησκευτικού φανατισμού, θα παρακολουθούμε όλο και περισσότερες τέτοιες σφαγές... 3
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό που γίνεται στην Τουρκία δεν έχει να κάνει με τρομοκρατία τύπου ISIS αλλά με την αναζωπύρωση της αυτοδιάθεσης διάφορων Κουρδικών οργανώσεων μετά τον πόλεμο στην Συρία. Είναι μια μορφή light εμφυλίου πολέμου, καθώς οι οργανώσεις δεν έχουν δυνατότητα για κανονικό (παρότι θα ήθελαν).Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πόσο μάλλον σε τόσο σοβαρά θέματα, αλλά νομίζω πως αυτό είναι ένα χτύπημα με χαρακτηριστικά ISIS και όχι Κούρδων.Είναι ουσιαστικά ένα τυφλό χτύπημα, να προκαλέσει πολλούς θανάτους και το attention whore-ιλικη που επιθυμούν οι φονταμενταλιστές. Σε αντίθεση με τους Κούρδους που οι στόχοι τους είναι ως επί το πλείστον στρατιώτες και αστυνομικοί. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από ANHLIKOS 6
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που η παράνοια των λίγων έχει γίνει ο φόβος των πολλών... Όσο ο πολιτισμός μας δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις πάνω στο οικονομικό μοντέλο που οδηγεί στην φτωχοποίηση και στην ανέχεια εκατομμυρίων ανθρώπων και στην εξάπλωση της βίας του θρησκευτικού φανατισμού, θα παρακολουθούμε όλο και περισσότερες τέτοιες σφαγές... Για την ακριβεια συμβαινει ακριβως το αντιθετο το οικονομικο μοντελο εχει δημιουργησει παγκοσμιως μια "μεσαια ταξη" τους 1 και πλεον δις πριν 40 χρονια δεν ηταν ουτε οι μισοι . Δλδ με λιγα λογια βλεπεις τωρα κινεζους τουριστες ετσι? Αυτο που εχει αλλαξει ειναι οτι στις δυτικες αναπτυγμενες χωρες η εργατικη ταξη συρικνωθηκε και εξασθενησε οικονομικα ,απορρεια της μεταφορας παραγωγης σε τριτες χωρες πραγμα που ηταν αναποφευκτο . Εχεις μπερδευτει λιγο δεν πειραζει . 4
4saken Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 που οδηγεί στην φτωχοποίηση και στην ανέχεια εκατομμυρίων ανθρώπων. Δισεκατομμυριων 1
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Για την ακριβεια συμβαινει ακριβως το αντιθετο το οικονομικο μοντελο εχει δημιουργησει παγκοσμιως μια "μεσαια ταξη" τους 1 και πλεον δις πριν 40 χρονια δεν ηταν ουτε οι μισοι . Δλδ με λιγα λογια βλεπεις τωρα κινεζους τουριστες ετσι? Αυτο που εχει αλλαξει ειναι οτι στις δυτικες αναπτυγμενες χωρες η εργατικη ταξη συρικνωθηκε και εξασθενησε οικονομικα ,απορρεια της μεταφορας παραγωγης σε τριτες χωρες πραγμα που ηταν αναποφευκτο . Εχεις μπερδευτει λιγο δεν πειραζει . Δεν νομίζω... Η φτωχοποίηση και η εκμετάλλευση παραμένει όσο και αν μεσαία τάξη διευρύνεται... Δες πχ την Ευρώπη, δες την λατινική Αμερική... και οπουδήποτε ανεβάζουν τα ποσοστά τους οι ακραίες ιδέες!Η σημερινή τρομοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις δεκαετίας του 80 ας πούμε... Έχουν αλλάξει τα κίνητρα και οι αιτίες...
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πόσο μάλλον σε τόσο σοβαρά θέματα, αλλά νομίζω πως αυτό είναι ένα χτύπημα με χαρακτηριστικά ISIS και όχι Κούρδων. Είναι ουσιαστικά ένα τυφλό χτύπημα, να προκαλέσει πολλούς θανάτους και το intention whore-ιλικη που επιθυμούν οι φονταμενταλιστές. Σε αντίθεση με τους Κούρδους που οι στόχοι τους είναι ως επί το πλείστον στρατιώτες και αστυνομικοί. Μάλλον έχεις δίκιο, οπότε μεταφέρω το σχόλιο μου για τις επιθέσεις στα λεωφορεία που ήταν πριν 20 μέρες. Damn Turkey, ISIS + PKK, gg. 1
redhotstef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πως γινεται να ανοιγεις τετοιο θεμα και να μην θελεις να παει η συζητηση στη πολιτικη, που απαγορευεται, αλλα ταυτοχρονα ανοιχτηκε απο moderator. Τι απαντησεις να δωθουν οποτε , , 5
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πόσο μάλλον σε τόσο σοβαρά θέματα, αλλά νομίζω πως αυτό είναι ένα χτύπημα με χαρακτηριστικά ISIS και όχι Κούρδων. Είναι ουσιαστικά ένα τυφλό χτύπημα, να προκαλέσει πολλούς θανάτους και το intention whore-ιλικη που επιθυμούν οι φονταμενταλιστές. Σε αντίθεση με τους Κούρδους που οι στόχοι τους είναι ως επί το πλείστον στρατιώτες και αστυνομικοί. Είσαι σωστός. Χωρίς να είμαι και εγώ 100% σίγουρος. Μοιάζει με ISIS.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ποτέ δε μου άρεσε η ιδέα ότι κάθε οικονομική κρίση θέλει τελικά τον πόλεμό της για να αυξηθεί η παραγωγή. Ίσως θα πρέπει να συμφιλιωθώ με αυτή. 3
lak10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 φιλοι της αδερφης μου που δουλευουν μαζι της στην Γαλλια φυγανε χθες για Ελλαδα και ακομα τους ψαχνουν δεν σηκωνουν τηλεφωνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις