Nikos500s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Έκανα αγορά ενός ανταλλακτικού μέσω ebay και δυστηχώς για μένα επέλεξα λάθος κωδικό Ο Πωλητής ναι μου λέει οκ στο αλάζω αλλα με ενημερώνει ότι πρέπει να επιβαρυνθω τα έξοδα αποστολής όπως είναι λογικό Όταν εμάθα τιμή αποστολής προς Γερμανία μου πέσανε τα μαλιά Ρώτησα ACS-Γενική και ΕΛΤΑ και καράφλιασα Πως γίνετε ρε παιδιά ο Γερμανός να στέλενει Ελλάδα δέμα εώς 20 κιλά από 12 εώς 20 ευρώ και εδώ να ξεκινάμε από 11 ευρώ το πρώτο κιλό Είμαστε σοβαροί;; Έχει καλύτερη γεωγραφική θέση ο Γερμάνος ο Γαλλός και ο κάθε Ευρωπαίος από την Έλλαδαρα Δεν νομίζω Ακόμα αναρωτιέμε με τόσα τοπικά λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις πως μπορεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ με τόση φορολογία και με τέτοια αστάθεια να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό Αλήθεια πουλάει κάνεις ΕΛΛΗΝΑΣ πράγματα στο EBAY δεν νομίζω Αναμένω σχόλια απόψεις προτάσεις
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλως ορισες στην Ελλαδα, που ήσουν τοσο καιρό? 2
Haldol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αλήθεια πουλάει κάνεις ΕΛΛΗΝΑΣ πράγματα στο EBAY Εγώ, συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τα μεταφορικά που έχουν στην Κίνα (εκεί βέβαια είναι επιδοτούμενα απ'το κράτος τα ταχυδρομεία) αλλά δε τα θεωρώ και τόσο τραγικά τα πράγματα. Το πιο πολύ που έχω δώσει ήταν περίπου ~11€ (στα ΕΛΤΑ). Τα κούριερ, ναι, τα πληρώνεις χρυσά. Αλλά αυτά είναι άλλη ιστορία. 1
conkal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει καλύτερη γεωγραφική θέση ο Γερμάνος ο Γαλλός και ο κάθε Ευρωπαίος από την Έλλαδαρα Δεν νομίζω τα αλλα τα αφηνω απεξω αλλα εδω εχεις αδικο. βασικα γαλλοι και γερμανοι εχουν την καλυτερη θεση στην ευρωπη.
Nikos500s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ, συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τα μεταφορικά που έχουν στην Κίνα (εκεί βέβαια είναι επιδοτούμενα απ'το κράτος τα ταχυδρομεία) αλλά δε τα θεωρώ και τόσο τραγικά τα πράγματα. Το πιο πολύ που έχω δώσει ήταν περίπου ~11€ (στα ΕΛΤΑ). Τα κούριερ, ναι, τα πληρώνεις χρυσά. Αλλά αυτά είναι άλλη ιστορία. Τα απλά τα ΕΛΤΑ αν θυμάμαι καλά στέλνουνε με 7,80€ έως 1 κιλό Πάλι εξωφρενικό νούμερο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω λίγο πωλήσεις ebay αλλά δεν μπορώ να λαντσάρω προιόντα ανω των 2 κιλών αγαπητέ γιατί θα με πάρουν με τις πέτρες Καλως ορισες στην Ελλαδα, που ήσουν τοσο καιρό? Δεν έχεις άδικο Αλήθεια διάβασα ο Alibaba θα έρθει Ελλάδα θα αλλάξει η ζωή μας καθόλου η τρίχες; Έτσι για την κουβέντα το προϊόν που έκανα παραγγελία είναι 20 κιλά . Αγορά 115,00€ Δεν με συμφέρει να το γυρίσω πίσω τα μεταφορικά είναι 80€+ για αποστολή Γερμανία Ζήτω η ΕΛΛΑΣ
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το γεγονώς ότι ο πωλητής από το ebay ίσως είναι online κατάστημα που έχει κάνει ειδική συμφωνία με την μεταφορική και στέλνει 5-10 δέματα την ημέρα άρα έχει εντελώς διαφορετική τιμολόγηση από τους απλούς ιδιώτες δεν παίζει σαν σενάριο δηλαδή ;;;
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σε όλη την ευρώπη είναι ακριβά τα μεταφορικά, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα. Δες πάντως μήπως μπορείς να το στείλεις με κάποια μεταφορική.
noah.johnson Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Όσοι στέλνουν συστημένα και οχι μια στο τόσο έχουν συνήθως εμπορικό προφίλ στις κούριερ εταιρίες. Με ειδικές τιμολογιακές πολιτικές. Η ελλαδα δεν είναι και καμία δύναμη στις εξαγωγές για να περιμένεις και πολλά. Και για άλλη μια φορά βλέπεις πόσο ανύπαρκτη είναι η ευρώπη.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τα απλά τα ΕΛΤΑ αν θυμάμαι καλά στέλνουνε με 7,80€ έως 1 κιλό Πάλι εξωφρενικό νούμερο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω λίγο πωλήσεις ebay αλλά δεν μπορώ να λαντσάρω προιόντα ανω των 2 κιλών αγαπητέ γιατί θα με πάρουν με τις πέτρες Παραπάνω. Το 1 κιλό είναι 8,70€ για απλό, ή 11,20€ για συστημένο. Αυτά για όταν στέλνεις κουτάκι, το οποίο για κάποιο λόγο πάντα το θεωρούν "ακανόνιστο" πακέτο (κι όχι μικρό / μεγάλο που είναι φτηνότερα). Εγώ στο eBay δίνω μικρά και ελαφριά αντικείμενα, μέτριας προς μεγάλης αξίας, οπότε τα μεταφορικά καταλήγουν να είναι 5-10 % της τελικής τιμής. Άρα δεν είναι πρόβλημα. Τώρα ναι, αν θέλεις να πουλάς δίκιλα αντικείμενα μικρής αξίας, δε θα σε βγάλει πουθενά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα