Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια νοικιαζω μια επαγγελματικη στεγη και ο ενοικιαστης χρωσταει ηδη 10 χιλιαρικα. δινει κατι ελαχιστα καθε μηνα και αυτα μετα απο καυγα σχεδον και τα οποια ειναι ελαχιστα

το ερωτημα ειναι το εξης. ξερει κανεις τι χρειαζεται να τον βγαλω εξω και να παρω τα χρωστουμενα και ποσο θα μου κοστισει αυτη η δουλεια?

τα ενοικια δεν πληρωνονται αλλα εγω την εφορια πρεπει να την πληρωσω κανονικα και δεν βγαινω..

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γμσε τα, απο τετοια αλλο τιποτα πλεον...

εξωδικο πρεπει για αρχη και μετα εξωση κλπ, πρεπει να τα σκασεις για να τον βγαλεις και

πρεπει να εχουν περασει χρονια (=να τον εχεις χρονια νοικαρη)

ετοιμασου να πληρωσεις 4ψηφιο ποσο και αρκετη υπομονη,

ειναι επισης ψυχοφθορο, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει αλλη επιλογη, δυστυχως...

δεν υπαρχει πλεον η εκχωρηση; θυμαμαι παλιοτερα και ειδικα μετα απο εξωση,

μπορουσες να εκχωρησεις τα ενοικια αυτα στο κρατος και αναλαμβανε εκεινο να τα εισπραξει,

εσυ δεν μπορουσες να τα διεκδικησεις, αλλα δεν πληρωνες ουτε και φορο βεβαια

Δημοσ.

Έφυγες ήδη για δικηγόρο...και πάρα πολύ άργησες. Ξεκινάς με διαταγές πληρωμών και εξώδικα...θα σου πει ο δικηγορος σου. Τώρα για τα λεφτά αν δεν έχει τπτ στο ονομα του παίζει να μην πάρεις σεντ....αλλά το πιο βασικό ειναι να φύγει. 

Παιδιά μην αφήνετε να μαζεύονται τέτοια ποσά. Αν ο άλλος σου αργήσει 3 νοικια ξεκινάς διαδικασίες...δεν θα του πέσουν ξαφνικά μαζεμένα λεφτά στα χέρια...χώρια που καποιος που σε αφησε μια φορα 3 μηνες χωρις νοικι ειναι καποιος με ασταθη επιχειρηση/εσοδα άρα υψηλού ρίσκου. 

Απορώ πραγματικά με κάποιους που αφήνουν νοικάρηδες μέσα με απλήρωτα ενοικια 10-15 μηνών χωρις να εχουν ξεκινησει διαδικασίες εξωσης. 

• Like 18
Δημοσ.

Έφυγες ήδη για δικηγόρο...και πάρα πολύ άργησες. Ξεκινάς με διαταγές πληρωμών και εξώδικα...θα σου πει ο δικηγορος σου. Τώρα για τα λεφτά αν δεν έχει τπτ στο ονομα του παίζει να μην πάρεις σεντ....αλλά το πιο βασικό ειναι να φύγει. 

Φιλε παλι καλα που μπηκε να ρωτησει εμας πρωτα γιατι αμα ρωτουσε πρωτα ειδικο και μετα εμάς θα μας ακύρωνε :(

• Like 2
Δημοσ.

αυτο ακριβως, επειδη συνηθως αυτοι οι απατεωνες δεν εχουν στο ονομα τους ξεχνα τα λεφτα και

συγκεντρωσου στο να τον βγαλεις εξω και μην περιμενεις να το νοικιασεις μετα, δυσκολο πολυ

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα, οτι εγω πορους απο αλλου δεν εχω προς το παρον και περναω με οσα δινει. μετα λογικα θα μεινει ξενοικιαστο. οποτε τον αφηνω μεσα? αν ηξερα οτι θα μπορουσα μετα να το νοικιασω καπου θα εκοβα το λαιμο μου να βρω τα χρηματα να τον βγαλω εξω. το μετα με ανησυχει εχω μπλεξει ασχημα

Δημοσ.

Τα λεφτά ξέχνα τα. Συνήθως αυτοί οι τύποι δεν έχουν τίποτα στο όνομά τους (ούτε μηχανάκι) οπότε δε μπορείς να "πιάσεις" κάτι. Αναφέρθηκε ήδη αυτό. Έτσι την πατήσαμε κι εμείς με νοικάρη που χρώσταγε περίπου τόσα όσα σου χρωστάν κι εσένα. Βρες άμεσα δικηγόρο ώστε να τον διώξεις (μόνο και μόνο ώστε να μη συνεχίσεις να μπαίνεις μέσα) και εκχώρησε τα ενοίκια στο δημόσιο, ώστε να μην πληρώσεις τον αντίστοιχο φόρο.

Ούτε εμείς πήραμε λεφτά (ούτε σεντ) παρά το όλο τρέξιμο κι ως τώρα πρέπει να 'χει βγάλει και το γύψο απ' τα πόδια και τα χέρια του...

• Like 1
Δημοσ.

Άκυρο αλλα μου θύμισες την ταινία Ο άγνωστος του Πασίφικ Χάιτς (Pacific heights),

κει εκει είχε ένα θέμα με τον ένοικο χαχα :eek:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην αφήνετε να μαζεύονται τέτοια ποσά. Αν ο άλλος σου αργήσει 3 νοικια ξεκινάς διαδικασίες...δεν θα του πέσουν ξαφνικά μαζεμένα λεφτά στα χέρια...χώρια που καποιος που σε αφησε μια φορα 3 μηνες χωρις νοικι ειναι καποιος με ασταθη επιχειρηση/εσοδα άρα υψηλού ρίσκου. 

ξερεις τι γινεται? αυτος δουλεια εχει. εχει μεσα και του δουλευουν 4-5 ατομα και δουλεια εχει. ασχετα οτι κλαιγεται μονιμα οτι δεν εχει χρηματα. τα 10 χιλιαρικα που χρωσταει ειναι απο τα λειψα ενοικια που πληρωνει καταλαβες? καθε μηνα δινει μα δινει ελαχιστα

Δημοσ.

Ρε μεγάλε γιατί τον άφησες τόσο καιρό;

10 χιλλιάρικα πόσα χρόνια τον έχεις αφήσει να κάθετε τζάμπα;

Όπως είπαν και τα παιδιά μάλλον δεν θα πάρεις τίποτα εκτός αν του σκάσει το Τζοκερ.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα, οτι εγω πορους απο αλλου δεν εχω προς το παρον και περναω με οσα δινει. μετα λογικα θα μεινει ξενοικιαστο. οποτε τον αφηνω μεσα? αν ηξερα οτι θα μπορουσα μετα να το νοικιασω καπου θα εκοβα το λαιμο μου να βρω τα χρηματα να τον βγαλω εξω. το μετα με ανησυχει εχω μπλεξει ασχημα

Δύσκολη περίπτωση φίλε μου. Είχα περάσει παρόμοια φάση στο παρελθόν και ηταν και συγγενης κιολας. Και το ακινητο ηταν/ειναι και φιλετο κιολας. Ηξερα οτι αν τους ξεφορτωθώ θα το νοικιασω γιατι μου το ζητουσαν πολλοι. Τωρα στην περιπτωση σου τι να πω...αφου οπως λες δεν εχεις αλλα εισοδηματα και εξαρτασαι 100% απο αυτο το εισοδημα εισαι ουσιαστικά όμηρος του. Γονεις να σε υποστηριξουν απο πισω δεν εχεις?

Δημοσ.

Παιδια νοικιαζω μια επαγγελματικη στεγη και ο ενοικιαστης χρωσταει ηδη 10 χιλιαρικα. δινει κατι ελαχιστα καθε μηνα και αυτα μετα απο καυγα σχεδον και τα οποια ειναι ελαχιστα

το ερωτημα ειναι το εξης. ξερει κανεις τι χρειαζεται να τον βγαλω εξω και να παρω τα χρωστουμενα και ποσο θα μου κοστισει αυτη η δουλεια?

τα ενοικια δεν πληρωνονται αλλα εγω την εφορια πρεπει να την πληρωσω κανονικα και δεν βγαινω..

παρακαταθηκων κ δανείων κ τον μαμησε η εφορία ειναι η πιο ανεξοδη λυση κ η πιο αποτελεσματική για μένα.
  • Like 2
Δημοσ.

παρακαταθηκων κ δανείων κ τον μαμησε η εφορία ειναι η πιο ανεξοδη λυση κ η πιο αποτελεσματική για μένα.

δηλαδη;

Δημοσ.

δηλαδη;

ουσιαστικά παραχωρείς στο κράτος όλα τα ενοίκια (ακόμα και τα μελλοντικά) οπότε ο άλλος έχει χρέος στην εφορία.  

• Like 2
Δημοσ.

Το σημαντικότερο ολων (το οποιο και το προσπεράσατε σαν να μην υπάρχει) ειναι το οτι ο ts αυτην την στιγμη ζει με τα λιγα χρήματα που του δινει αυτος καθε μηνα , δεν εχει κανέναν αλλον πόρο  και  φοβάται πως αν τον διώξει θα του  μείνει ξενοίκιαστο και δεν εχει δραχμή !

Καλές οι λύσεις τυπου  γ@#% τον σκιστον τον αλήτη το λαμογιο , αλλα μπείτε λίγο στο πραγματικό προβλημα !

λετε πως αν ο ts ειχε φράγκα  δεν θα τον ειχε διώξει απο χθες ? εμας εδω θα περίμενε να του το πούμε ?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...