Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Και τζάμπα να δουλέψει ο δικηγόρος λίγο θα πέσουν τα έξοδα, γιατί όπως και εσύ είπες τα περισσότερα πάνε αλλού, δεν μένουν στο δικηγόρο.Όσο για την άποψη που έχεις για το τι γίνεται στην αγορά, είναι λανθασμένη, στο απέδειξα με επιχειρήματα.Δεν υπάρχει "πακέτο" να δει ο ιδιοκτήτης όταν νοικιάζει, τίποτα δεν του εξασφαλίζει ότι θα πληρώνεται στην ώρα του.Και τέλος ναι, εύκολα νοικιάζονται όλα, αρκεί το ενοίκιο να είναι στο σωστό ύψος και το ακίνητο να μην θυμίζει τρώγλη. Το πρόβλημα μερικών ιδιοκτητών που δεν βρίσκουν ενοικιαστές είναι πως δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή εκτίμηση, όχι πως νοικιάζονται δύσκολα. Έχω αμέτρητα παραδείγματα από πρώτο χέρι για αυτό. Tα παραδειγματα είναι στην αγορα να ρωτησει κανεις και να κρινει με ότι γινεται ,το ίδιο και δικηγοροι για να σε κάνουν πελατη ,τα ακροατηρια στα δικαστηρια με άπειρες περιπτώσεις ενοικιαστη ιδιοκτήτη, κάθε μερα να παρακολουθήσεις αν δεν έχεις κάτι άλλο να κανεις ,και οποιοσδηποτε μπορει να κανει παραπονα στον καθε ιδιοκτητη τι εχει δικαιωμα να κανει με τον χωρο του και γιατι ,να δει τι θα του απαντησει,ειδικά αν έχει καει με άλλη περιπτωση λόγω εκμεταλλευσης της κρίσης.
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 εξελιξη στο θεμα, τον καναμε αγωγη για εξωση. Τωρα αυτος προτεινει να χαμηλωσω το νοικι και να δινει το μειωμενο ενοικιο+300 που θα πηγαινουν στην εξοφληση του χρεους (τα 300)πειτε καμια γνωμη
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αν ειναι με αυτον τον τροπο να σε ξεπληρωσει καποια στιγμή τοτε φυσικα. δε μπορώ να καταλάβω ομως δε ντρέπονται λίγο ρε π@@@η μου; Εγώ πάντα πληρώνω το νοίκι τις πρώτες 3 μερες του μήνα. θα ντρεπόμουν παρά πολύ να με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν ότι χρωστάω. κι εδώ που τα λέμε βρίσκουν και τα κάνουν.σε ξεσκίζουν πρώτα με τον ενφια και μετά πληρωνε και φόρο για ενοίκια που δεν λαμβάνεις ποτέ. απορω τόσο πολύ δεν τους συμφέρει να βγάλουν νομο να προστατεύουν τους ιδιοκτητες;προστατεύουν τα κοπροσκυλα; 3
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 εξελιξη στο θεμα, τον καναμε αγωγη για εξωση. Τωρα αυτος προτεινει να χαμηλωσω το νοικι και να δινει το μειωμενο ενοικιο+300 που θα πηγαινουν στην εξοφληση του χρεους (τα 300) πειτε καμια γνωμη Σου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο να αποφασίσεις να κινήσεις διαδικασίες? Εκ πρώτης όψεως δεν μου ακούγεται άσχημο, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν τον διώξεις κατά πόσο εύκολο είναι να νοικιαστεί ξανά, και με τι ενοίκιο? Τα χρωστούμενα θα τα χάσεις εντελώς? Βάλτα κάτω και αποφάσισε.
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 δε γινοταν φιλε μου νωριτερα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Αν τον παω δικαστικα θα τα παρω τα χρωστουμενα? Και αν δεν εχει τιποτα στο ονομα του τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Γιατι μεχρι τωρα πληρωνε απο δικο του λογαριασμο και τωρα ξαφνικα χθες πληρωσε απο αλλο λογαριασμο μαλλον της γυναικας του. Τωρα ποσο ευκολο ειναι να νοικιαστει δεν ξερω αν ηξερα οτι ειναι ευκολο δεν θα το συζητουσα καν θα ειχε φυγει εδω και παρα πολυ καιρο
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δηλαδή θα σου δίνει το μήνα 500 ή 550; Μέχρι να αποπληρωσει;
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 θα δινει το μηνα μειωμενο ενοικιο και αλλα 300 για το χρεος ειπε. εγω αυτον δεν τον εμπιστευομαι αλλα θελω να ξερω αμα το παω μεχρι τελους δικαστικα και δεν εχει στο ονομα του τιποτα να ξοφλησει τι γινεται? γιατι αυτο που αρχισε τωρα μετα που του ηρθε το χαρτι να πληρωνει απο αλλο λογαριασμο δε μαρεσει
29gk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 θα δινει το μηνα μειωμενο ενοικιο και αλλα 300 για το χρεος ειπε. εγω αυτον δεν τον εμπιστευομαι αλλα θελω να ξερω αμα το παω μεχρι τελους δικαστικα και δεν εχει στο ονομα του τιποτα να ξοφλησει τι γινεται? γιατι αυτο που αρχισε τωρα μετα που του ηρθε το χαρτι να πληρωνει απο αλλο λογαριασμο δε μαρεσει Καταρχην καλα κανεις και δεν τον εμπιστευεσαι, ομως το ζητημα ειναι καλως ή κακως εντελως και ψυχρα "λογιστικο". Αυτο δηλαδη που σε ενδιαφερει ειναι το τρεχον ενοικιο να πληρωνεται, τα παλαια να αποπληρωθουν εστω και με καθυστερηση, να μην αναγκαστεις σε επιπλεον και αντιπαραγωγικα εξοδα δικηγορου και δικαστηριου και τελικα να εχεις μηδενικες ή ελαχιστες ζημιες στο ακινητο οταν το παραλαβεις. Με αυτη λοιπον τη λογικη, δεν σε ενδιαφερει το ποιον του ενοικιαστη, αφηνεις στην ακρη - την απολυτως κατανοητη- αντιπαθεια σου για αυτον και κοιτας μονον κι αποκλειστικα το χρημα, το οποιο σε νοιαζει να μπει στο πορτοφολι σου και χωρις να σε ενδιαφερει απο που θα προελθει. Θα προτεινα λοιπον, να δεχτεις την προταση του, με αρχη το ενοικιο του Αυγουστου του 2017 και να παρεις οσα περισσοτερα γινεται. Στην πρωτη "στραβη" φυσικα θα πρεπει να εισαι ετοιμος να κινησεις αμεσα τις διαδικασιες αποδοσης του ακινητου σου. Καθοτι δυσκολη η επανενοικιαση σημερα, οπως και κοστοβορα αλλα δεν πιστευω πως υπαρχουν αρκετοι πλεον που εχουν την δυνατοτητα του να μην εισπραουν ενω παραλληλα πληρωνουν τον εναν φορο πανω στον αλλο. ΠΧ ΕΝΦΙΑ, 15% φορολογια στα ενοικια, δοση δανειου πιθανον, αποκατασταση ζημιων που δεν εκπιπτει κτλ. Απο την αλλη, να σκεφτεσαι πως ο κακος ενοικιαστης σου, στην περιπτωση εξωσης θα πρεπει οπωσδηποτε να πληρωσει τουλαχιστον 2 ενοικια εκει που θα παει, θα εχει εξοδα και ταλαιπωριες μετακομισης, νεες εγκαταστασεις ΔΕΗ και τηλεφωνου ενω θα πιθανολογει οτι κατα 99% θα τον ακολουθει και μια αγωγη εκ μερους σου. Ενα πακετο που οχι απλα δεν τον συμφερει, αλλα για να μην πληρωνει σημερα σε εσενα δειχνει περιπου σιγουρα οτι δεν θα εχει την δυνατοτητα να αντεπεξελθει σε περιπτωση εξωσης.
Metal Heart Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δυστυχώς δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Θέλει άλλη διαδικασία μετά, χρονοβόρα και πολυέξοδη αν έχει κάποιο περιουσιακό στοιχείο να το κατασχέσεις. Έτσι κάνουν, δεν πληρώνουν όλο δίνουν έναντι και αφού μαζευτεί μεγάλο χρέος αναγκάζεσαι και τους κάνεις έξωση και είσαι τυχερός αν φύγουν από μόνοι τους. Αφήνουν απλήρωτα ενοίκια (που φορολογούνται κανονικά στην εφορία), κοινόχρηστα, λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ και πρέπει να επισκευάσεις και ζημιές που μπορεί να έχουν προκαλέσει. Το νομικό πλαίσιο ευνοεί τον μπαταχτσή γι' αυτό πολλές φορές καλύτερα να έχεις κλειστό ένα ακίνητο παρά νοικιασμένο.
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 29gk σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. καταλαβαινω οτι προτεινεις να δεχτω και σκεφτομαι να κανω το ιδιο απλα θελω να ξερω σε περιπτωση που τελικα καταληξει η υποθεση για τον αλφα η βητα λογο σε εξωση, αν εκεινος δεν εχει στο ονομα του τιποτα του επιβαλλεται καποια ποινη αλλη η μπορει τελικα να κανει ο,τι θελει και στο τελος να μην πληρωσει με κανεναν τροπο?φιλε Metal Heart του εχουμε φερθει σαν σε συγγενη, τοσο πολυ βοηθεια και ανοχη απο κανεναν δεν θα ειχε τοσα χρονια. Ο κομπος εφτασε στο χτενι πλεον, δεν γινεται πια μετραμε το ευρω για ψωνια και ο κυριος αυτος εχει δουλεια, εχει μεσα ποσα ατομα προσωπικο και παταει πανω στον σβερκο τον δικο μας
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 δε γινοταν φιλε μου νωριτερα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Αν τον παω δικαστικα θα τα παρω τα χρωστουμενα? Και αν δεν εχει τιποτα στο ονομα του τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Γιατι μεχρι τωρα πληρωνε απο δικο του λογαριασμο και τωρα ξαφνικα χθες πληρωσε απο αλλο λογαριασμο μαλλον της γυναικας του. Τωρα ποσο ευκολο ειναι να νοικιαστει δεν ξερω αν ηξερα οτι ειναι ευκολο δεν θα το συζητουσα καν θα ειχε φυγει εδω και παρα πολυ καιρο Εδώ με μπερδεύεις λίγο, τι εννοείς όταν λες "αν τον πάω δικαστικά"? Από ότι έγραψες έχεις ήδη ακολουθήσει την δικαστική οδό, ήδη του έχεις κάνει αγωγή! Όσο για αυτό που ρωτάς, αν δεν έχει τίποτα στο όνομα του δεν μπορείς να του πάρεις τίποτα, ουκ εν λάβοις παρά του μη έχοντος. Το να δεχτείς την πρόταση του είναι μονόδρομος. Η αγωγή φυσικά και θα συνεχίσει να ισχύει, αν δεν είναι συνεπής σε αυτά που θα συμφωνήσετε μπορείς να τον πετάξεις άμεσα έξω. Θα στα εξηγήσει αναλυτικά ο δικηγόρος σου αυτά. Επίσης το από ποιο λογαριασμό σε πλήρωσε είναι αδιάφορο. θα δινει το μηνα μειωμενο ενοικιο και αλλα 300 για το χρεος ειπε. Και πόσο ακριβώς ήταν το ενοίκιο μέχρι τώρα? 100€? 300€? 1.000€? 10.000€? Στην πρώτη περίπτωση είναι σοβαρότατο το 300άρι, στην τελευταία είναι κοροϊδία, για αυτό σε ρώτησαν.
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κακώς φιλε του έδειξες ανοχή τόσους μηνες χρονο ποσο λες τελος παντων. Απαραδεκτος
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εδώ με μπερδεύεις λίγο, τι εννοείς όταν λες "αν τον πάω δικαστικά"? Από ότι έγραψες έχεις ήδη ακολουθήσει την δικαστική οδό, ήδη του έχεις κάνει αγωγή! Όσο για αυτό που ρωτάς, αν δεν έχει τίποτα στο όνομα του δεν μπορείς να του πάρεις τίποτα, ουκ εν λάβοις παρά του μη έχοντος. Το να δεχτείς την πρόταση του είναι μονόδρομος. Η αγωγή φυσικά και θα συνεχίσει να ισχύει, αν δεν είναι συνεπής σε αυτά που θα συμφωνήσετε μπορείς να τον πετάξεις άμεσα έξω. Θα στα εξηγήσει αναλυτικά ο δικηγόρος σου αυτά. Επίσης το από ποιο λογαριασμό σε πλήρωσε είναι αδιάφορο. Και πόσο ακριβώς ήταν το ενοίκιο μέχρι τώρα? 100€? 300€? 1.000€? 10.000€? Στην πρώτη περίπτωση είναι σοβαρότατο το 300άρι, στην τελευταία είναι κοροϊδία, για αυτό σε ρώτησαν. λοιπον του εγινε αγωγη, πηγε το χαρτι την περασμενη βδομαδα σε εκεινον. προτεινε λοιπον οσα σας ειπα, μειωμενο ενοικιο απο 900 σε 600. Να δινει αυτος αλλα 300 (900 δλδ) τα οποια 300 θα πηγαινουν στην αποπληρωμη του χρεους. Οσο για την απορια μου στο θεμα του αν εχει τιποτα στο ονομα του, λεω μηπως αυτος πιασει και βαλει τα δικα του μετρητα στον λογαριασμο της γυναικας του και ετσι πει δεν εχω να δωσω εγω τιποτα. Απο εκει και μετα δηλαδη εχει καποια ποινη αυτος? τον συμφερει να κανει κατι τετοιο?
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 λοιπον του εγινε αγωγη, πηγε το χαρτι την περασμενη βδομαδα σε εκεινον. προτεινε λοιπον οσα σας ειπα, μειωμενο ενοικιο απο 900 σε 600. Να δινει αυτος αλλα 300 (900 δλδ) τα οποια 300 θα πηγαινουν στην αποπληρωμη του χρεους. Κρίνεις πραγματικά ότι αυτό που σου προτείνει είναι προς το συμφέρον σου;
Jotunblod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κακώς φιλε του έδειξες ανοχή τόσους μηνες χρονο ποσο λες τελος παντων. Απαραδεκτος απαραδεκτος το ξερω αλλα οταν σου λεει ο αλλος δεν εχω και δεν εχω και σε παρακαλω προσπαθεις και εσυ να βοηθησεις. Αλλα οταν καταλαβαινεις πια οτι εχει δουλεια αβερτα και σου βγαζει την ψυχη και σε κοροιδευει εκει καταλαβαινεις οτι επεσες σε ανθρωπο χωρις μπεσα ουτε τσιπα ουτε συμπονοια εχει μεσα του. ενα σωστο ανθρωπο οσο μπορω να τον βοηθησω, αμα δεν εχει δεν εχει τελος. οσο περναει απο τον χερι μου θα τον βοηθησω και θα στερηθω και εγω λιγο μεχρι να περασει η μπορα. αυτος ο ανθρωπος ομως ειναι ανηθικος και δεν κρινω ευκολα κανεναν Κρίνεις πραγματικά ότι αυτό που σου προτείνει είναι προς το συμφέρον σου; προτεινε μου εσυ τι να κανω αλλο δηλαδη? το βασικο εσοδο μας αυτο ειναι. απο αυτο το νοικι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα