Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η φάση είναι να είναι κλειδωμένο και μόνο οι φίλοι να βλέπουν δημοσιεύσεις....λες και αυτό να κινεί υποψίες.

βάση αμερικάνικης νομοθεσίας (και το fb ανήκει εκεί) έχουν πλήρες πρόσβαση στο acc σου κυβερνητικές υπηρεσίες (στα μηνύματα κλπ)

Δημοσ.

το εννοουν σιγουρα... ειμαι σιγουρος δεν ειναι φαρσα. την επαθα και εγω οταν πηγα φετος Αμερικη και οχι απλα εψαξαν facebook τσεκαραν ολο το περιεχομενο του κινητου μου emails facebook φωτογραφιες τα παντα... οποτε η δημοσιευση του δεν μου λεει κατι το εκαναν αυτο ετσι και αλλιως... ειναι τραγικοι οι τυποι.

Δημοσ.

Και η φάση είναι να είναι κλειδωμένο και μόνο οι φίλοι να βλέπουν δημοσιεύσεις....λες και αυτό να κινεί υποψίες.

Στα συνορα ο μπατσος εκει εχει το δικαιωμα να σου κανει οτι ερωτηση γουσταρει και αμα απλα δε του αρεσει η φατσα σου μπορει να σου πει ενα "σορυ, δε μπαινεις στη χωρα μου." 

Δημοσ.

Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να έχεις παρουσία στα social σκουπίδια. Το ζητάνε εδώ και καιρό και εργοδότες στην συνέντευξη που κάνεις. Γελοίο τουλάχιστον αλλά όταν πας σε μία χώρα σαν επισκέπτης ή μετανάστης έχουν κάθε δικαίωμα να σου ζητήσουν ότι θέλουν. Μην πας, δεν σε υποχρέωσε κανένας.

Δημοσ.

Στη συνέχεια θα το ζητάνε και στις υπόλοιπες χώρες και ηπείρους (ποιο έξυπνοι είναι οι Αμερικανοί; ), οπότε ετοιμάστε από τώρα 2-3 fake profiles.

Ένα όπου θα παινεύεται τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής και θα έχετε φίλους τον μπους και τον ομπάμα, ένα όπου θα κατηγορείτε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και θα ποστάρετε αποσπάσματα από το κοράνι για τις μουσουλμανικές χώρες και ένα που θα φέρεστε σαν κομουνιστές για Ρωσία, Κίνα κτλ.

Μόνο προσοχή ποιο θα δηλώνεται εκεί που θα πάτε.

• Like 10
Δημοσ.

Γιατί δεν ζητάνε απλά να φας χοιρινό μπροστά τους για να αποδείξεις ότι δεν είσαι τζιχαντιστής... ή ακόμα χειρότερα - βήγκαν...

• Like 13
Δημοσ.

ο τραμπ αρχιζει να τρολαρει απο τωρα?

αφου ακομα δεν εκλεχτηκε! :D

σκεψου και να εκλεγει ο τραμπ τρομπαρουμε απο τωρα

και αν δεν εχεις facebook θα σε βαζουν να φτιαχνει επιτοπου η αλιως εξω απο την χωρα ειμαστε γυαλινες χωρες που ειναι του 60 η ανεμελια των γονιων μας η ελευθερια τωρα λες θα βγω εξω και ευχωμαι να επιστρεψω

Δημοσ.

το εννοουν σιγουρα... ειμαι σιγουρος δεν ειναι φαρσα. την επαθα και εγω οταν πηγα φετος Αμερικη και οχι απλα εψαξαν facebook τσεκαραν ολο το περιεχομενο του κινητου μου emails facebook φωτογραφιες τα παντα... οποτε η δημοσιευση του δεν μου λεει κατι το εκαναν αυτο ετσι και αλλιως... ειναι τραγικοι οι τυποι.

ματακιδες ειναι κατινες σκετοι

Δημοσ.

βάση αμερικάνικης νομοθεσίας (και το fb ανήκει εκεί) έχουν πλήρες πρόσβαση στο acc σου κυβερνητικές υπηρεσίες (στα μηνύματα κλπ)

οχι δεν εχουν γιατι το εχω σβησει το fb το βαρεθηκα

Δημοσ.

Ναι αλλά χωρίς λογαριασμό σε Facebook, G+, κλπ, τι γίνεται; Guantanamo?

πολυ απλα εισαι ο αδιναμος κρικος εμπρος πισω το ειπε και ο ουδεποποτας 

Δημοσ.

Με όπλο μπορείς να περάσεις χαλαρά κ να γαζωσεις όποιον γουσταρεις...αν όμως δεν είσαι αρκετά #yolo#swag, με ύποπτο περιεχόμενο στα social media ...δεν περνάς !!! Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε !!!

• Like 2
Δημοσ.

Περιμένα περίμενα τον Federer να έρθει να πει τα δικά του και τίποτα :/

Anyway αν και το θεωρώ λίγο τραγικό.. Δεν πιστεύω να σου απαγορευσουν την παραμονή επειδή δεν έχεις Facebook η κάποιο άλλο social media Account... Απλά με έναν έλεγχο στην περίπτωση που έχεις θα "νιώθουν κάπως ποιο ασφαλής" Χώρα τους είναι ότι θέλουν κάνουν οποίος θέλει πάει οποίος δεν θέλει πάλι δεν πάει...

• Like 1
Δημοσ.

Facebook Account -> Trusted Devices -> Common IP access points -> Frequent/Recent activity

Αυτοματατα : Πολιτικες πεποιθησεις, σεξουαλικες προτιμησεις, ενδιαφεροντα, κτλ.

Προσωπικα δεν εχω κανενος ειδους social media account.

Θα αρχισω ομως πραγματικα να ανησυχω για τον κοσμο οταν το Google translate αρχισει να μεταφραζει σωστα!

Δημοσ.

Η NSA δεν θα έπρεπε να με ξέρει ήδη; Άχρηστοι δηλαδή...

Μπορει να ειναι σαν τις δικες μας δημοσιες υπηρεσιες. Ο καθενας τη δικια του βαση

Δημοσ.

Έκανα απενεργοποίηση του λογαριασμού μου, έτσι και αλλιώς δεν ασχολούμουν με την χαζομάρα.

Καλό θα ήταν να το έκαναν όλοι κάτι τέτοιο.Ειναι άσχημο φακέλωμα..

Δυστυχώς δεν ζούμε σε ενα ιδανικό κόσμο οπότε ειναι επιτακτική η ανάγκη του "φακελώματος" για την ασφάλεια μας.

Επίσης διαβάζω συχνά πυκνά για το φακέλωμα. Τι φοβάστε ακριβώς όσοι το γράφετε αυτο . Κρύβετε κάτι και το αναφέρετε συνέχεια ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...