DDevil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αστο παλικαρι μου ασχολησου με τις ψευδαισθησεις σου εσυ! Και τι ειπες ουσιαστικά , οτι να ψάξουμε τι μπορει να οδηγει στον καρκινο. Πολυ λογική ερωτηση , μη ψαρώνεις στο bullying και την ειρωνια που πάνε να κάνουν. Ενα 5% να πεθαινει απο καρκινο απο γενετικά αιτια. 5 στους 100 δηλαδη. Αλλα εντάξει αμα ρωτησεις κανεναν καπνιστη θα σου πει "αμα ειναι να πεθανεις θα πεθανεις." μαλακιες δηλαδη τη δικη του αδυναμια να μη κοψει το καπνισμα την μεταθέτει στη τυχη και τις γενετικές αιτιες.
gphilip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αγαπητε που συγκρινεις τα ποσα μηνυματα εχουμε , τρολ προφανως ξερεις καλα τι σημαινει ....το απεδειξες προ ολιγου!! η ερωτηση μου φιλτατε μια χαρα ειναι και ευλογη δοθησης ευκαιριας και σκεψης του νηματος απλα την εξεφρασα πιστευω σε εχω καλυψει
fylatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αγαπητε που συγκρινεις τα ποσα μηνυματα εχουμε , τρολ προφανως ξερεις καλα τι σημαινει ....το απεδειξες προ ολιγου!! η ερωτηση μου φιλτατε μια χαρα ειναι και ευλογη δοθησης ευκαιριας και σκεψης του νηματος απλα την εξεφρασα πιστευω σε εχω καλυψει Απλά λέω ότι είσαι νέο μέλος και μπορεί να μην ξέρεις τους κανόνες ή να γράφτηκες με αυτό το σκοπό. Η εύλογη ερώτηση σου απαντήθηκε από διάφορους.
kostas kotsias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εχει σημασια ρε φιλε οτι γραφτηκε για να τρολαρει??? εσυ το ειδες και βιαστηκες να βγαλεις συμπερασμα ''σαν τρολ '' μην κοιτας που το σβησανε ειδα κι εγω οπως και αλλοι οτι εκανες επιθεση στον ανθρωπο και τον χαρακτηρισες τρολ τωρα απο οτι βλεπω τα αλλαζεις οκ απλα κτλπ αλλος κολουτουμπας μας βρηκε !
fylatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εχει σημασια ρε φιλε οτι γραφτηκε για να τρολαρει??? εσυ το ειδες και βιαστηκες να βγαλεις συμπερασμα ''σαν τρολ '' μην κοιτας που το σβησανε ειδα κι εγω οπως και αλλοι οτι εκανες επιθεση στον ανθρωπο και τον χαρακτηρισες τρολ τωρα απο οτι βλεπω τα αλλαζεις οκ απλα κτλπ αλλος κολουτουμπας μας βρηκε ! Δεν αλλάζω τίποτα. Η ερώτηση του απαντήθηκε σοβαρά και μετά μας είπε ότι πιστεύουμε σε φαντασίες. Αν θες να μου κάνεις προσωπική επίθεση (ρε φίλε και με απαντήσεις με κεφαλαία) υπάρχουν και τα pm. Αν μπει ξανά διαχειριστής ας διαγράψει όλα τα άσχετα και τις απαντήσεις. Αν θες κάνε αναφορά να γίνει, όπως έκανα κι εγώ. Φιλικά
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Βελιος έφυγε αλλα οι εισαγγελείς ψάχνουν να βρουν με πιο τροπο .. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη ο άνθρωπος !! Γι αυτό ποια ειναι η γνώμη σας, συμφωνείτε ?? Για πρωτη φορα ανηλικος υποβληθηκε σε ευθανασια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Έπρεπε να τους trollάρει τελείως και να ζητήσει αποτέφρωση (δυστυχώς Βουλγαρία), να δω τι θα έκαναν...
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Φανταστείτε με τους τόσους ηλίθιους που υπάρχουν γύρω μας αν ήταν νομικά επιτρεπτό, πόσοι θα ζήταγαν βοήθεια να πεθάνουν για ότι ηλίθιο λόγο υπάρχει, ακόμα και για σπασμένο πόδι. Ο καθένας θα έφτανε στα όρια του με το παραμικρό και θα έβρισκαν την εύκολη λύση. Η ηλιθιότητα είναι τόση, όπου πρέπει νομικά να περιορίζεται η εξάπλωση της έτσι ώστε να μην ανακαλύπτει ο καθενας τον τροχό εξ αρχής. Φυσική επιλογή. διαβαζω λετε ο καθενας στον κυκλο του για καρκινο εχουμε τελικα ψαχτει γιατι χτυπαει ο καρκινος τοσο πολυ κοσμο αδικα? Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Σύγχρονος τρόπος ζωής, κακή διατροφή κλπ. Για παράδειγμα, κάπου είχα διαβάσει ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται από την ζάχαρη...
Flaoutistas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσική επιλογή. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Σύγχρονος τρόπος ζωής, κακή διατροφή κλπ. Για παράδειγμα, κάπου είχα διαβάσει ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται από την ζάχαρη... Τρεφονται απο γλυκοζη (ζαχαρη= γλυκοζη+φρουκτοζη). Επειδη οι καρκινοι στην αρχη τους ιδιως δεν εχουν αγγειακο δικτυο ωστε να παρουν οξυγονο και να κανουν οξειδωτικη φωσφορυλιωση, αναγκαζονται να καταλανώνουν πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα γλυκοζης σε σχεση με τα υγιη κυτταρα. Τα κακρινικα κυτταρα καταλανωουν περιπου 10 φορες περισσοτερη γλυκοζη απο τα μη καρκινικα. Χωρις να μπω σε λεπτομεριες θα πω τα εξης: Σε αεροβιο μεταβολισμο με 1 μοριο γλυκοζης μπορεις να εχεις 32 (συνηθως) μορια ΑΤΡ που ειναι το ενεργειακο νομισμα του κυτταρου, ενω αναεροβια μπορεις με 1 μοριο γλυκοζης να παραξεις μονο 2 μορια ΑΤΡ. Οποτε σκεφτειτε ποση περισσοτερη γλυκοζη θελει το καρκινικο κυτταρο για να παραξει την απαραιτητη ποσοτητα ΑΤΡ. 1
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα αυτό (μεταξύ άλλων) εξηγεί γιατί είναι τόσο υψηλά τα ποσοστά καρκίνου στον δυτικό κόσμο, σε αντίθεση π.χ. με τις «πρωτόγονες» φυλές του Αμαζονίου... ακόμα κι αν αποφεύγεις την ζάχαρη (σαν ξεχωριστό προϊόν), την βρίσκεις ενσωματωμένη σε ένα σωρό άλλα τρόφιμα.
doctorkostis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα αυτό (μεταξύ άλλων) εξηγεί γιατί είναι τόσο υψηλά τα ποσοστά καρκίνου στον δυτικό κόσμο, σε αντίθεση π.χ. με τις «πρωτόγονες» φυλές του Αμαζονίου... ακόμα κι αν αποφεύγεις την ζάχαρη (σαν ξεχωριστό προϊόν), την βρίσκεις ενσωματωμένη σε ένα σωρό άλλα τρόφιμα. Οτι στον Αμαζονιο τηρουνται στατιστικα και εχουν γιατρους να διαγνωσουν το οτιδηποτε. Σορι, αλλα το επιχειρημα ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια. 5
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εσύ λες να είναι όλες οι φυλές απομονωμένες και να μην παρακολουθούνται από επιστήμονες του δυτικού κόσμου; 1
doctorkostis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, στο βαθμο του να τηρουνται στατιστικα απο τι πεθαινουν και να εχουν αμεση προσβαση σε υπηρεσιες υγειας. Το να πηγαινει που και που καμια ανθρωπιστικη αποστολη εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που λες στο αρχικο σου ποστ. 2
bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μίλησα πουθενά για ανθρωπιστική αποστολή. Υπάρχουν φυλές που παρακολουθούνται για πολλά χρόνια και έχουν βγει σχετικές έρευνες... Για τις διατροφικές συνήθειες του δυτικού πολιτισμού διαφωνείς κάπου; Υπάρχει κάποιο (μη-χρηματικό) όφελος από την υπερκατανάλωση ζάχαρης; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα αυτό (μεταξύ άλλων) εξηγεί γιατί είναι τόσο υψηλά τα ποσοστά καρκίνου στον δυτικό κόσμο, σε αντίθεση π.χ. με τις «πρωτόγονες» φυλές του Αμαζονίου... ακόμα κι αν αποφεύγεις την ζάχαρη (σαν ξεχωριστό προϊόν), την βρίσκεις ενσωματωμένη σε ένα σωρό άλλα τρόφιμα. Γνωριζεις τη συχνοτητα εμφανισης καρκινου σε αυτες τις φυλες; Μηπως γνωριζεις τη συχνοτητα εμφανισης πριν εξελιχθει η σημερινη ιατρικη; Μαλλον οχι. Οταν ψοφολογουσαν στα 45 και στα 50, μπορει να ηταν κι απο καρκινο. Δεν το ξερουμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα