Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα παντα την απορια: οσοι θελουν να συναντησουν προσωπα του παρελθοντος πχ με χρονομηχανη οπως τον Βοναπαρτη, την Μαρι Κιουρι, τον Χιτλερ, Τον Χεντριξ,  τον Προυστ, ή τον Αριστοτελη, τοσο αδιαφοροι τους ειναι οι προσωπικοτητες του παροντος; πχ Bill Gates, Μπομπ Ντυλαν, Neid DeGrasse, Πελέ, Phillip Roth, Φιντελ Καστρο, Kissinger κλπ

Ισως ειναι απλα η ιδεα οτι για καποιο λογο φανταζομαστε οτι παλια ελεγες "αυτην προσωπικοτητα θελω να την γνωρισω" και απλα γινοταν

ψευτοedit (πρωτου πατησω καν post) : ηλιθια απορια ειναι ετσι οπως την διαβαζω δεν κολλαει ειδικα σε στην κρασοκατανυξη, το χρειαζομουν αυτο. Παρακαλω συνεχιστε. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Με κανεναν.
Τους εν ζωη τους εχω γραμμενους γιατι οι περισσοτεροι ειναι κοτες.
Ουτε με τους αποβιωσαντες που εχω σε εκτιμηση θα ηθελα να συνομιλησω ,γιατι ή θα ημουν τρελαρας που θα εβλεπε φαντασματα ή θα ημουν και εγω μακαριτης .

Δημοσ.

Με τον στρατηγό ΧατζηΑνέστη για την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Για ποιο λογο δεν διεταξε οπισθχώρηση αφου φαινοταν ότι θα εχαναν την μάχη. Αφου εφοδιαζαν τον Κεμάλ και ηταν ξεκαθαρο αυτό γιατι δεν το πηρε χαμπάρι ??? ή μηπως το ηξερε και ηθελε απλα να προχωρησει? Οι κυκλοι του δεν τον ειχαν ενημερωσει για τον κινδυνο που υπηρχε? και ότι η φαση ηταν ένα φιασκο? εις βαρος της Ελλαδας.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82

Λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή του στις 15 Νοεμβρίου του 1922, όταν του διαβάστηκε το κείμενο της καθαίρεσης που έπρεπε να προηγηθεί της εκτέλεσης αφαίρεσε ο ίδιος από το πηλίκιό του το εθνόσημο και πέταξε αυτό και τις επωμίδες του στο έδαφος. Όταν του ζητήθηκε η τελευταία του επιθυμία, αρνούμενος να του δέσουν τα μάτια, αναφώνησε:

"Η μόνη μου εντροπή είναι ότι υπήρξα αρχιστράτηγος
φυγάδων".

Σημειώνεται ότι ουδέποτε εξέδωσε διαταγή υποχώρησης.

Θα ηθελα να ζησω εκεινη την εποχη για να συμμετάσχω στον Μικρασιατικο πολεμο. Ηταν δυνατές εποχές.

Δημοσ.

Με τους

Leonardo da Vinci 

Thomas Edison

Galileo Galilei

Socrates

Nicolaus Copernicus

Nikola Tesla

Napoleon

Aristotle

Isaac Newton

Θα κρατούσα πάνω μου μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ,μια βιντεοκάμερα και ένα τετράδιο και θα τους έπαιρνα συνέντευξη 2 ώρες τον καθένα και θα τους φωτο-βιντεοσκοπούσα.

...Αν υπήρχε μηχανή του χρόνου

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...