kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κατοχος 6s αξίζει να κάνω την μετάβαση σε S 7 παιδια ; Το απλό σκέφτομαι όχι το edge.. Εκτός του λειτουργικού που θα θέλω μια εξοικείωση .. το σκέφτομαι και σαν πιο μεγάλη Οθόνη και σαν καλύτερη μπαταρία ... Ειναι καλό το Samsung όσο αναφορά αν τρώει κολλήματα γενικά ; Όντως η μπαταρία ειναι καλύτερη απο του iPhone ? Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες κατόχων και μη Ευχαριστω
cabdik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 πρωτα κοιτα αν σε βολευει το λειτουργικο, και επειτα κοιτας την συσκευη, αυτη καθ' αυτη...!! αν εχεις μαθει στο IOS και δεν ειχες ξανα επαφη με Android, να ξερεςι οτι θα χρειαστεις αρκετο χρονο προσαρμογης...! προσωπικα... τα ΤΟΡ smartphones δεν τα εχω και πολυ σε εκτιμηση, απο την αποψη...οτι πλεον, δεν θα μου προσφερουν -ουσιαστικα- τιποτα παραπανω απο ενα καλο Mid range Smartphone... των 250-300€...! Εκτος..., και αν ψαχνεις (και εχεις την διαθεση, και την τσεπη, φυσικα...) να πληρωσεις αλλα 300€ για μουρη και για 2-3 ανουσια χαρακτηριστικα...!!!!
kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επαφή με android δεν ειχα ποτε Μονο απο τηλ φίλων ... Στο θέμα των χρημάτων που αναφέρεις μια η άλλη θα μου έρθει η μετάβαση αν την προχωρήσω ... Στο θέμα μπαταρίας -οθόνης που ρωτάω θα δω διάφορες στην χρήση ;
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είχα iPhone απο το 3GS μέχρι και το 6 (συνεχόμενα). Πλέον εχω το Samsung Galaxy S6edge +, και ο λόγος που έκανα την μεταπήδηση σε Android είναι επειδή απλά βαρεθηκα τα iPhone και ήθελα μια αλλαγή! Επίσης μου άρεσει πάτα πολύ το design του κινητού, το οποίο κυριολεκτικά είναι ενα κόσμημα. Γνώμη μου είναι να πας σε ενα καλό Android κινητό, ωστε να δεις πως είναι και αυτά!
kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω Λεωνιδα .. Κι εγώ ειμαι πολλα χρονια με iOS και θα ήθελα να δοκιμάσω κατι αλλο .. Όπως είπα πιο πάνω έχω κάποια θέματα που με απασχολουν και ειμαι σε σκέψη ..
technology_guy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κατοχος 6s αξίζει να κάνω την μετάβαση σε S 7 παιδια ; Το απλό σκέφτομαι όχι το edge.. Εκτός του λειτουργικού που θα θέλω μια εξοικείωση .. το σκέφτομαι και σαν πιο μεγάλη Οθόνη και σαν καλύτερη μπαταρία ... Ειναι καλό το Samsung όσο αναφορά αν τρώει κολλήματα γενικά ; Όντως η μπαταρία ειναι καλύτερη απο του iPhone ? Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες κατόχων και μη Ευχαριστω Ναι αξιζει. Το s7 εχει καλυτερη μπαταρια, καλυτερη οθονη (θα ξετρελαθεις ερχομενος απο την hd οθονη) και γενικοτερα ειναι λιγο ανωτερο σε ολα (οχι πως το 6s ειναι κακο). Το θεμα ειναι πως για τους χρηστες iOS το android ειναι λιγο δυσκολο στην εκμαθηση, γι αυτο αν δεις οτι μεσα σε 15 μερες δεν κανει για σενα (γιατι συνηθως τοσο παιρνει μεχρι να το μαθεις) πηγαινε το πισω και παρε τα χρηματα σου.
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εγω πλεον το εχω το s7edge 2 μηνες μεταβαση απο 6s και κατοχος iphone apo to 3 (με ολη την σειρα της apple )και δεν ξαναγυρναω με τιποτα στα iphone εκτος βεβαια αν κανουν αρση τους περιορισμους ,η αληθεια ειναι ομως αν εισαι χρηστης που δεν θελεις να ψαχτεις πολυ μεινε εκει που εισαι ,αν σκαλιζεις λιγο αλαξε στρατοπεδο,η μπαταρια στην αρχη κρατουσε διπλο χρονο μετα απο αρκετα προγραμματα αρχισε να μου φεθγει γρηγορα(περιπου οσο και το iphone) απομονωσα καποια προγραμματα να μην τρεχουν οταν ειναι κλειστο και τωρα παλι μια χαρα
kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια Μου εχει σπάσει τα νεύρα να μην μπορώ να κάνω δυο τρία πράγματα ..Να βάλω ενα τραγούδι ήχο κλήσης .. Χτυπάει το τηλ και ψάχνουμε να δούμε ποιανού ειναι γιατι όλα σχεδόν τα iPhone χτυπάνε ίδια ..
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια Μου εχει σπάσει τα νεύρα να μην μπορώ να κάνω δυο τρία πράγματα ..Να βάλω ενα τραγούδι ήχο κλήσης .. Χτυπάει το τηλ και ψάχνουμε να δούμε ποιανού ειναι γιατι όλα σχεδόν τα iPhone χτυπάνε ίδια .. ηχο κλησης μπορεις να βαλεις ευκολα με το syncio http://www.syncios.com/
kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ηχο κλησης μπορεις να βαλεις ευκολα με το syncio http://www.syncios.com/ Δεν το ήξερα Ευχαριστω φιλε
dimips Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν αξίζει να φύγεις από iphone 6s και να πας σε s7 με γνώμονα τη μεγαλύτερη οθόνη, το περιεχόμενο στα apps θα είναι το ίδιο ή λιγότερο λόγο scale, έχω το s6 και κάθε φορά που το συγκρίνω με το 6s φίλου το παρατηρώ αυτό. Σε s7 edge αν θες πάνε λόγο ομορφιάς και edge οθόνης. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα είναι μη περιμένεις μεγάλες διαφορές και το Iphone μπορεί να έχει και καλύτερη αυτονομία σε αδράνεια αλλά και χρήση.
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν αξίζει να φύγεις από iphone 6s και να πας σε s7 με γνώμονα τη μεγαλύτερη οθόνη, το περιεχόμενο στα apps θα είναι το ίδιο ή λιγότερο λόγο scale, έχω το s6 και κάθε φορά που το συγκρίνω με το 6s φίλου το παρατηρώ αυτό. Σε s7 edge αν θες πάνε λόγο ομορφιάς και edge οθόνης. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα είναι μη περιμένεις μεγάλες διαφορές και το Iphone μπορεί να έχει και καλύτερη αυτονομία σε αδράνεια αλλά και χρήση. με το τιποτα και μην το συγκρινεις το δικο σου με το 6 αλλα με το 7 γιατι αν το συγκινεις με το 5 μπορει να εχεις και δικηο
kalogero Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν αξίζει να φύγεις από iphone 6s και να πας σε s7 με γνώμονα τη μεγαλύτερη οθόνη, το περιεχόμενο στα apps θα είναι το ίδιο ή λιγότερο λόγο scale, έχω το s6 και κάθε φορά που το συγκρίνω με το 6s φίλου το παρατηρώ αυτό. Σε s7 edge αν θες πάνε λόγο ομορφιάς και edge οθόνης. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα είναι μη περιμένεις μεγάλες διαφορές και το Iphone μπορεί να έχει και καλύτερη αυτονομία σε αδράνεια αλλά και χρήση.Η μπαταρία του 7 ειναι 3000m ενώ του iPhone 1800m...Δεν θα εχει δηλ διαφορά ; Ειναι ένας βασικός λόγος που το σκέφτομαι .. Δηλ στη χρήση δεν φαίνεται ;
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η μπαταρία του 7 ειναι 3000m ενώ του iPhone 1800m... Δεν θα εχει δηλ διαφορά ; Ειναι ένας βασικός λόγος που το σκέφτομαι .. Δηλ στη χρήση δεν φαίνεται ; τεραστια διαφορα και 3600 στο edge,+ καλωδιο εχει 1 ε +ασυρματη φορτιση που εχω μεινει με ανοιχτο το στομα αν και στην αρχη νομιζα οτι δεν εχει ενδιαφερον+στο οπου και να βρεθεις ολο και καποιος εχει microusb για να κανεις την δουλεια σου +ταχεια φορτιση που το edge φορτιζει απιστευτα γρηγορα,αυτα περι μπαταριας
dimips Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 με το τιποτα και μην το συγκρινεις το δικο σου με το 6 αλλα με το 7 γιατι αν το συγκινεις με το 5 μπορει να εχεις και δικηο δε κατάλαβα τι εννοείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα