Vintage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ξύπναγε ξανά ο κακούργος, την ώρα που πανηγύριζες όλο τρέλα 2
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 χμμμ 30 χρόνια gamer δεν έπεσα σε κάποιο boss του άρθρου περίεργο Πραγματικα περιεργο. Σχεδον τα 2/3 σου gamer και εχω παιξει και τελειωσει τα 3 απο αυτα. Να προσθεσω και ενα προσωπικο μου εφιαλτη δυσκολιας το Double Dragon 3 που σαν παιδι δεν καταφερα ποτε να τερματισω αλλα επεστρεψα χρονια αργοτερα για εκδικηση Θα εβαζα και τα emerald , ruby & omega weapons καθως και dark aeons απο final fantasy αν δεν υπηρχαν κολπακια για να τα βγαλεις ευκολα.
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φυσικά και ειναι σοβαρό επιχείρημα απλά είσαι συνηθισμένος στα generic (αλλά επειδή σαρέσουν τόσο τα generic μάθε πως δεν ειναι μυστικό πως η Sega τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη παρά στην Αμερική απο θέμα πωλήσεων) Άνθρωποι με εμπειρία πρέπει να μιλάνε όχι άνθρωποι που πήραν σβάρνα τον γούγλη και κάνουν paste τα μαύρα γράμματα... γιαυτό έχουμε τέτοια "νέα" στα 6 χρόνια που οι 16bit κονσόλες ήταν σχετικές δεν θυμάμαι ποτέ κανένας απο το σχολείο μου, απο άλλα σχολεία που ήξερα απο φίλους και συγγενείς στην Ελλάδα και την γερμάνια να μου έχει πει ποτε "πω τι δύσκολος που ειναι ο τάισον" πολλοι (παιδιά και έφηβοι της εποχής) δεν ξέρανε καν ποιος είναι αυτός ο τύπος... πόσο μάλλον το παιχνίδι του. μιλούσαμε για χίλια δύο άλλα παιχνίδια εκτός απο αυτά που αναφέρονται εδώ Αυτό κάτι σημαίνει... και όσοι παιζανε videogames δεκαετία 90 και μετά τους φαίνονται ξένα τα περισσότερα απο τα παιχνίδια που αναφέρθηκαν όχι ότι δεν τα είχαν παίξει αλλά απλά στην ελλάδα άλλη ηταν η πραγματικότητα (πριν έρθει το google και γενικά το boadband δεν είχαμε τόσο σχέση με τους αμερικάνους στα γούστα μην κοιτάς τώρα που ο γούγλης έγινε μέλος της οικογένειας μας και που προβάλει κυρίως αμερικανική κουλτούρα) Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που δεν έχει lineage 2 ας πουμε ενα απο τα κατεξοχήν δύσκολα παιχνίδια της εποχής του και το Νο1 στην ελλάδα τόσο δημοφιλές που υπάρχουν αρκετοί που "λιώνουν" ακόμη μέχρι σήμερα τόσο δημοφιλές που η λέξη "λιώσιμο" βγήκε απο εκείνο το παιχνίδι!! Πως το ξέρω; ζούσα όταν δεν σήμαινε τιποτα άλλο αυτή η λέξη (πέρα απο το κυριολεκτικό της νόημα) πριν γίνει αυτή η λέξη της μόδας δηλαδή και ήμουν εκεί όταν σιγά σιγά άρχισε να χρησιμοποιείται στα πρώτα net καφέ και την χρησιμοποιούσαν 9 στις 10 για αυτούς που παίζανε l2 !! έτσι το ξέρω και όχι επειδή το διάβασα σε κάποιο wiki που έβγαλε το google αυτό θα πει εμπειρία και γιαυτό ειναι σοβαρό επιχείρημα! Αλλά στην Αμερική ήταν απλά άλλο ενα mmo... γιαυτό δεν αναφέρεται. Ανατριχιασα! Προφανώς μόνο εσύ ζούσες εκείνη την περίοδο! 1
JIMCA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φυσικά και ειναι σοβαρό επιχείρημα απλά είσαι συνηθισμένος στα generic (αλλά επειδή σαρέσουν τόσο τα generic μάθε πως δεν ειναι μυστικό πως η Sega τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη παρά στην Αμερική απο θέμα πωλήσεων) Άνθρωποι με εμπειρία πρέπει να μιλάνε όχι άνθρωποι που πήραν σβάρνα τον γούγλη και κάνουν paste τα μαύρα γράμματα... γιαυτό έχουμε τέτοια "νέα" στα 6 χρόνια που οι 16bit κονσόλες ήταν σχετικές δεν θυμάμαι ποτέ κανένας απο το σχολείο μου, απο άλλα σχολεία που ήξερα απο φίλους και συγγενείς στην Ελλάδα και την γερμάνια να μου έχει πει ποτε "πω τι δύσκολος που ειναι ο τάισον" πολλοι (παιδιά και έφηβοι της εποχής) δεν ξέρανε καν ποιος είναι αυτός ο τύπος... πόσο μάλλον το παιχνίδι του. μιλούσαμε για χίλια δύο άλλα παιχνίδια εκτός απο αυτά που αναφέρονται εδώ Αυτό κάτι σημαίνει... και όσοι παιζανε videogames δεκαετία 90 και μετά τους φαίνονται ξένα τα περισσότερα απο τα παιχνίδια που αναφέρθηκαν όχι ότι δεν τα είχαν παίξει αλλά απλά στην ελλάδα άλλη ηταν η πραγματικότητα (πριν έρθει το google και γενικά το boadband δεν είχαμε τόσο σχέση με τους αμερικάνους στα γούστα μην κοιτάς τώρα που ο γούγλης έγινε μέλος της οικογένειας μας και που προβάλει κυρίως αμερικανική κουλτούρα) Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που δεν έχει lineage 2 ας πουμε ενα απο τα κατεξοχήν δύσκολα παιχνίδια της εποχής του και το Νο1 στην ελλάδα τόσο δημοφιλές που υπάρχουν αρκετοί που "λιώνουν" ακόμη μέχρι σήμερα τόσο δημοφιλές που η λέξη "λιώσιμο" βγήκε απο εκείνο το παιχνίδι!! Πως το ξέρω; ζούσα όταν δεν σήμαινε τιποτα άλλο αυτή η λέξη (πέρα απο το κυριολεκτικό της νόημα) πριν γίνει αυτή η λέξη της μόδας δηλαδή και ήμουν εκεί όταν σιγά σιγά άρχισε να χρησιμοποιείται στα πρώτα net καφέ και την χρησιμοποιούσαν 9 στις 10 για αυτούς που παίζανε l2 !! έτσι το ξέρω και όχι επειδή το διάβασα σε κάποιο wiki που έβγαλε το google αυτό θα πει εμπειρία και γιαυτό ειναι σοβαρό επιχείρημα! Αλλά στην Αμερική ήταν απλά άλλο ενα mmo... γιαυτό δεν αναφέρεται. εγώ πάλι έχω τερματίσει όλα αυτά τα παιχνίδια που λεει το ποστ και κάθε φορά που μιλάμε με γνωστούς για δύσκολα η σπασμένα boss τα παιχνίδια τις nintento ειναι πρώτα. Όλοι οι φίλοι μ γνωστοί μ ειχαν snes και εγω φυσικά , είχαμε και δυο παιδιά με mega drive που λιώναμε sonic kai alex kid άλλα μετά και αυτοί πήραν snes για να παίζουν double dragon/street fighter kai mario! Λογικα θα είσαι πάνω από 35 και για αυτό λες οτι όλοι γνωστοί σου είχαν mega drive. KAI το λιωσιμο φυσικα δεν βγηκε απο το lineage 2 υπήρχε το diablo 1/2 lineage1. Το lineage 2 δεν ειναι δυσκολο απλα θελει πολλες ωρες να πεζεις και στο λεει καποιος που πεζει απο το c1 official και οχι σε server bnb/eglobal ktlp.
NEFTIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και στο mega drive δε μπορούσαν να παίξουν street fighter, double dragon? Παίζανε και κάνα golden axe, wonder boy... Τα θυμάμαι εγώ που δεν είχα καμιά κονσόλα. Φαντάσου... Ρε παιδιά, έχετε ιδέα απο sega και νιντεντο? Μάλλον πραγματικά δεν εχετε ζήσει εκείνη την εποχή. 2
ilos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν και το orphan είναι πιο ολοκληρωμένο boss o laurence ήταν σαδιστικά πιο ασυγχώρητος.
badweed Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 δεν υπαρχει καλυτερο μερος να βρεις ενα boss απο το γραφειο του .... 1
Gonalex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδια απο Kingdom hearts διαλέξατε μακράν λάθος bossΤο ποιο δυσκολό Boss στο 2 (Final Mix) είναι αυτό
Gonalex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και απο Dark Souls σαν veteran μπορώ να πω πωςThis guy takes the cakeΤο Ornstein and Smough Duo δεν θα του έκλανε μια του nameless XD
Satanochio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Vagrant story.Όλα τα bosses είναι δύσκολα αν έκανες το λάθος να μην έχεις το σωστό όπλο ή ακόμα και το σωστό όπλο να είχες μπορεί να είχε τα λάθος stats.
suffocater Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μάνες Mάνες τους ελεγαν στο χωριό οι ντόπιοι. ^^
hakunamatata Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τον είχα νικήσει και στο very hard κιόλας. Πρέπει να είχαμε κάτσει κοντα 4-5 ώρες απο metal gear οι πιο δυσκολοι αρχηγοι ηταν ο psycho mantis (ισως το καλυτερο boss ever), και ο sorrow αντιστοιχα (αλλα οχι στο ιδιο βαθμο μιας και μετα απο λιγο σου δινει τη λυση το παιχνιδι) στο 3 και ο end ηταν δυσκολος δεδομενου οτι ειχε πολυ τρεξιμο και υπομονη, παλι αν δε χρησιμοποιουσες κλεψια...
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ornstein & Smough... Αφού το controller άντεξε από τα χτυπήματα τυχερός είμαι. 4 μέρες το πάλευα το ρημάδι (από περίπου 6-7 ώρες την ημέρα)... Όταν τα κατάφερα όμως, στα ουράνια πραγματικά. Το αστείο είναι ότι αφού το πέρασα μετά το παράτησα το παιχνίδι :PP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα