Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moλις ακουσα στις ειδησεις οτι το συστημα δε μπορει να κανει συμψηφισμους... Οτι μαλλον θα πληρωσουμε τον ενφια και μετα θα παρουμε την επιστροφη, και καλο ειναι να κανουμε και μια αιτηση.

Εχει ενφια ο αδελφος σου?

οχι ουτε αυτος ουτε εγω

Δημοσ.

Μπορούν να δουν ποια είναι η επιστροφή και οι οφειλές από το σύστημα τους δε περιμένουν το εκκαθαριστικό να το επιβεβαιώσουν, αλλά οκ δε χάνεις και κάτι να το έχεις μαζί σου

Δημοσ.

Καλό είναι να πας στη δική σου, γιατί παρόλο που τους ιδιώτες μπορουν να τους εξυπηρετούν σε διάφορα θέματα σε οποιαδήποτε δου, μπορεί να στο παίξουν δύσκολοι. Το κάνουν συχνά και για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είμαι και βέβαιος αν γίνεται να πας και σε άλλη.

Αν είναι δύσκολο να πας στη δική σου δοκίμασε, αλλά αν μπορείς να πας στη δική σου πήγαινε στη δική σου να μη χάνεις χρόνο

• Like 1
Δημοσ.

Πας εφορία στα έσοδα στις επιστροφές και σου κάνουν εκεί συμψηφισμό

Και θα μπορεις να πληρωσεις το υπολοιπο του ενφια παλι σε δοσεις?

είναι στάνταρ διαδικασία

Οχι σε ολες τις εφοριες, απ οτι διαβαζω.

οχι ουτε αυτος ουτε εγω

Αυτο ειναι μια εξηγηση.

Δημοσ.

Σε όλες όσες έχω πάει κάνουν κανονικά πάντως

Σε ποσες εχεις παει?? υποτιθεται οτι παει κανεις μόνο στη δικη του.

Αιτηση που λενε, χρειαζεται?

Δημοσ.

Με πηρε ο πατερας μου και μου ειπε οτι ήρθε ενα χαρτι απο την εφορια, οπου λεει για το ποσο της επιστροφης, τι παιζει με αυτο; μηπως με αυτο παω καρφι στην τραπεζα;

Δημοσ.

Με πηρε ο πατερας μου και μου ειπε οτι ήρθε ενα χαρτι απο την εφορια, οπου λεει για το ποσο της επιστροφης, τι παιζει με αυτο; μηπως με αυτο παω καρφι στην τραπεζα;

Η εφορια σου εστειλε χαρτι οτι εχεις να παρεις λεφτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...