Legolas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Moλις ακουσα στις ειδησεις οτι το συστημα δε μπορει να κανει συμψηφισμους... Οτι μαλλον θα πληρωσουμε τον ενφια και μετα θα παρουμε την επιστροφη, και καλο ειναι να κανουμε και μια αιτηση. Εχει ενφια ο αδελφος σου? οχι ουτε αυτος ουτε εγω
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τη ταυτότητα ότι είσαι εσύ, ή εξουσιοδότηση αν είσαι άλλος για άλλον Και εκκαθαριστικο ζητανε .
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μπορούν να δουν ποια είναι η επιστροφή και οι οφειλές από το σύστημα τους δε περιμένουν το εκκαθαριστικό να το επιβεβαιώσουν, αλλά οκ δε χάνεις και κάτι να το έχεις μαζί σου
logistoulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό είναι να πας στη δική σου, γιατί παρόλο που τους ιδιώτες μπορουν να τους εξυπηρετούν σε διάφορα θέματα σε οποιαδήποτε δου, μπορεί να στο παίξουν δύσκολοι. Το κάνουν συχνά και για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είμαι και βέβαιος αν γίνεται να πας και σε άλλη. Αν είναι δύσκολο να πας στη δική σου δοκίμασε, αλλά αν μπορείς να πας στη δική σου πήγαινε στη δική σου να μη χάνεις χρόνο 1
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πας εφορία στα έσοδα στις επιστροφές και σου κάνουν εκεί συμψηφισμό Και θα μπορεις να πληρωσεις το υπολοιπο του ενφια παλι σε δοσεις? είναι στάνταρ διαδικασία Οχι σε ολες τις εφοριες, απ οτι διαβαζω. οχι ουτε αυτος ουτε εγω Αυτο ειναι μια εξηγηση.
logistoulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σε όλες όσες έχω πάει κάνουν κανονικά πάντως
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σε όλες όσες έχω πάει κάνουν κανονικά πάντως Σε ποσες εχεις παει?? υποτιθεται οτι παει κανεις μόνο στη δικη του. Αιτηση που λενε, χρειαζεται?
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πολλές για πολλούς Να σε στειλω τοτε και για τη δικη μου υποθεση... πόσα παιρνεις?
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Με πηρε ο πατερας μου και μου ειπε οτι ήρθε ενα χαρτι απο την εφορια, οπου λεει για το ποσο της επιστροφης, τι παιζει με αυτο; μηπως με αυτο παω καρφι στην τραπεζα;
iordanis77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Με πηρε ο πατερας μου και μου ειπε οτι ήρθε ενα χαρτι απο την εφορια, οπου λεει για το ποσο της επιστροφης, τι παιζει με αυτο; μηπως με αυτο παω καρφι στην τραπεζα; Η εφορια σου εστειλε χαρτι οτι εχεις να παρεις λεφτα?
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Οτι εχω επιστροφη φόρου κι αλλη φορα μου το χουν στειλει, αλλα τοτε την.ειχα παρει πιο μπροστα
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο εδω με εστειλαν. Η ημερομηνια πανω δεξια ειναι το ποτε μου το στειλαν; Αυριο θα παω απο κει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα