Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστα δεν σε αφηνει το συστημα οποτε σιγουρα σου εχει δηλωσει ιβαν

Δηλαδη αν προκυπτει πιστωτικο το συστημα δεν σου επιτρεπει να ολοκληρωσεις την υποβολη εαν δε συμπληρωσεις ιβαν?

Κι αν δεν εχεις λογ/σμο? γιατι τωρα δεν επιτρεπεται να ανοιξεις.

Πανε και ζητα τα λεφτά. Η θα στα δώσουν στο χέρι ή θα επισπευθει η διαδικασια κατάθεσης στον λογαριασμό σου.

Δηλαδη οποιος παει του τα δινουνε?

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν προκυπτει πιστωτικο το συστημα δεν σου επιτρεπει να ολοκληρωσεις την υποβολη εαν δε συμπληρωσεις ιβαν?

Κι αν δεν εχεις λογ/σμο? γιατι τωρα δεν επιτρεπεται να ανοιξεις.

Δηλαδη οποιος παει του τα δινουνε?

Εκανα συμψηφισμο εχθες με τον ενφια  (εαν και κλειστο το τμημα επιστροφων η προϊσταμένη μας εξυπηρετησε ολους οσους πηγαμε) και το υπολοιπο της επιστροφης μου το εδωσαν κανονικα στο χερι απο το ταμειο και ηταν και σχετικα μεγαλο ποσο ανω των 300ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα συμψηφισμο εχθες με τον ενφια  (εαν και κλειστο το τμημα επιστροφων η προϊσταμένη μας εξυπηρετησε ολους οσους πηγαμε) και το υπολοιπο της επιστροφης μου το εδωσαν κανονικα στο χερι απο το ταμειο και ηταν και σχετικα μεγαλο ποσο ανω των 300ευρω.

Kι εγω θα παω ως το τελος του μηνα για ενα τετοιο συμψηφισμο, βεβαια εγω δεν εχω υπολοιπο να παρω αλλα να δωσω, οποτε η απορια μου ειναι αν αυτο το υπολοιπο θα πρεπει να δωθει ατακα κι επιτοπου ή μπορει να γινει κι αυτο με δοσεις.

Δημοσ.

Kι εγω θα παω ως το τελος του μηνα για ενα τετοιο συμψηφισμο, βεβαια εγω δεν εχω υπολοιπο να παρω αλλα να δωσω, οποτε η απορια μου ειναι αν αυτο το υπολοιπο θα πρεπει να δωθει ατακα κι επιτοπου ή μπορει να γινει κι αυτο με δοσεις.

Ο συμψηφισμός που κάνουν στην ουσία εξοφλει μία μία τις δοσεις ,οπότε αυτό το υπόλοιπο που θα μείνει θα πρέπει να ξεκινησεις να το πληρωσεις ξανά στον αντίστοιχο μήνα που θα σταματήσει ο συμψηφισμος

Δημοσ.

Ο συμψηφισμός που κάνουν στην ουσία εξοφλει μία μία τις δοσεις ,οπότε αυτό το υπόλοιπο που θα μείνει θα πρέπει να ξεκινησεις να το πληρωσεις ξανά στον αντίστοιχο μήνα που θα σταματήσει ο συμψηφισμος

Εγώ έκανα τη φορολογική δήλωση αρχές Μαΐου. Πήγα εφορία και Ιούνιο και Ιούλιο και συμπλήρωσα κάτι χαρτιά και όλα τα απαραίτητα για εκείνες τις χρονιές που δεν έκανα δήλωση και για να πάρω την επιστροφή. Η προϊσταμένη μου είπε, και όχι μόνο σε μένα, ότι τα λεφτά θα μπουν όταν θα τα έχουν να μας τα δώσουν. Αυτά έγιναν στο Περιστέρι. Από το Μάιο που έκανα τη δήλωση, δεν έχω δει επιστροφή. Και ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω. Δεν έχω κάτι στο όνομά μου.

Δημοσ.

Εγώ έκανα τη φορολογική δήλωση αρχές Μαΐου. Πήγα εφορία και Ιούνιο και Ιούλιο και συμπλήρωσα κάτι χαρτιά και όλα τα απαραίτητα για εκείνες τις χρονιές που δεν έκανα δήλωση και για να πάρω την επιστροφή. Η προϊσταμένη μου είπε, και όχι μόνο σε μένα, ότι τα λεφτά θα μπουν όταν θα τα έχουν να μας τα δώσουν. Αυτά έγιναν στο Περιστέρι. Από το Μάιο που έκανα τη δήλωση, δεν έχω δει επιστροφή. Και ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω. Δεν έχω κάτι στο όνομά μου.

Ρώτησα τον λογιστή της εταιρείας που δουλεύω πότε θα μπουν οι επιστροφές φόρου και μου είπε καλά Χριστούγεννα κι άμα.

Θα πεταχτώ κι εγώ από την ΔΟΥ να δω τι παίζει, αλλά είναι τραγικό. Πέρυσι από γκισε μου τα έδωσαν, για άγνωστο λόγο δεν μπήκαν στην τράπεζα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγα και εκανα συμψηφισμο, και με την ευκαιρια βρηκαν μια οφειλη απο προστιμο του μακαριτη πατερα μου, προ 5ετιας...

Και σαν κληρονομος πρεπει λεει να την πληρωσω!

Αναρωτιεμαι μηπως μας δουλευουν/ληστευουν.  Προστιμο σε μακαριτη? Και γιατι δεν το λεγανε τοσα χρονια?

Η προσαυξηση ειναι +66% :mad:

Δημοσ.

Πηγα και εκανα συμψηφισμο, και με την ευκαιρια βρηκαν μια οφειλη απο προστιμο του μακαριτη πατερα μου, προ 5ετιας...

Και σαν κληρονομος πρεπει λεει να την πληρωσω!

Αναρωτιεμαι μηπως μας δουλευουν/ληστευουν.  Προστιμο σε μακαριτη? Και γιατι δεν το λεγανε τοσα χρονια?

Η προσαυξηση ειναι +66% :mad:

Μηπως ηταν απο Τροχαια ή Δημοτικη Αστυνομια ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Προ 5ετίας είναι καλά.

Εμάς μας ήρθε χαρτί από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης για το μακαρίτη (από το 2003) πεθερό μου, "βεβαιώνοντας" παράβαση από το 1999.

Δημοσ.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει "κανονικά" αλλά......

Κανονικά :P  θα έπρεπε μετά από Χ χρονικό διάστημα να παραγράφονται. Όχι για να την σκαπουλάρουμε (άλλωστε είμαι από αυτούς που συνηθίζω να πληρώνω τις λίγες, ευτυχώς, κλήσεις που έχω τσιμπήσει κατά καιρούς) αλλά απλά γιατί είναι αδύνατον μετά από τόσα χρόνια να θυμάσαι πχ μια κλήση ή να την "παλέψεις" αν είναι κάποιο λάθος.

Ας κυνηγάνε άμεσα την είσπραξη αλλά αν αυτή δεν γίνει με υπαιτιότητα της υπηρεσίας (δεν υπήρχε ενημέρωση ή άργησε να "μεταφερθεί" στην εφορία) ας παραγράφεται ή ακόμα και ας την πληρώνει ο όποιος υπάλληλος την είχε χωμένη στο συρτάρι (για την μη προώθηση στην εφορία ΄σίγουρα κάποιος είναι υπεύθυνος)

Δημοσ.

Προ 5ετίας είναι καλά.

Εμάς μας ήρθε χαρτί από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης για το μακαρίτη (από το 2003) πεθερό μου, "βεβαιώνοντας" παράβαση από το 1999.

Στη δικη μου περιπτωση η βεβαιωση/προστιμο βγηκε 2 χρονια μετα τον θανατο.

Και αναρωτιεμαι γιατι δεν το ελεγαν 5 χρονια τωρα. Περιμεναν να παρει προσαυξηση 66%?....

Παντως ο κληρονομος πληρωνει μόνο αν κανει δεκτη τη κληρονομια, σωστα?

Δημοσ.

Ξέρω περίπτωση ανθρωπου που η εφορία υποστηρίζει πως δε πλήρωσε φόρο μεταβιβασης περιουσίας τη δεκαετία του 80  και το 2014 του ήρθε ένα ποσό γυρω στα 40.000 ευρώ για να πληρωσει. Ακόμα τρέχει δικαστικώς αλλά το δημοσιο έχει ταχθεί υπερ της εφορίας οπότε δεν έχει ελπίδες. Φυσικά το ποσό ξεπερνάει σε αξία την αντικειμενικη αξία του ακινήτου :P :P Ου μπλεξεις ειναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...