Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πας ισως βγαλει ακρη αν εχει κολλησει καπου η πιστωση οπως πριν μερικα χρονια στον γιο μου .Μπορει ομως και να μην ηρθε η σειρα σου ακομα.Σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν μπορεις να στα δωσουν επι τοπου . Φυσικα να εχεις εκκαθαρστικο μαζι σου και ταυτοτητα αν πας Στελιο

Θα παω αυριο να δω τι παιζει μπας και βγαλω ακρη

Αν ομως μου πουν οτι δεν ηρθε η σειρα μ ακομα θα περιμενω

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου όσοι από τους περίπου 841.000 μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες και αγρότες υπέβαλαν φορολογική δήλωση έως τα μέσα Ιουλίου και έχουν να… λαμβάνουν από την εφορία. Πληροφορίες που δημοσιεύονται στο tovima.gr αναφέρουν ότι όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου τότε θα λάβουν την επιστροφή φόρου έως το τέλος Ιουλίου.

http://www.pontos-news.gr/article/166709/pos-tha-ginei-i-epistrofi-foroy-se-841000-forologoymenoys

Την έκανα 21/06......ποτε λετε να παρω πισω? θα παρω την ΠΑρασκευη , ή θα περιμένω και άλλο?

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν λέει ξεκάθαρα αν όσοι έχουν ΕΝΦΙΑ θα πάρουν επιστροφή ή θα γίνει πρώτα συμψηφισμός.

Δημοσ.

Παρασκευή κληρώνει μάλλον...  http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500153984

Εγώ δεν κατάλαβα τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν λέει ξεκάθαρα αν όσοι έχουν ΕΝΦΙΑ θα πάρουν επιστροφή ή θα γίνει πρώτα συμψηφισμός.

Αξίζει να τονιστεί ότι για όσους καθυστερήσει η επιστροφή του φόρου και εφόσον εκδοθούν τον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ τότε θα γίνει επιστροφή αφού πρώτα συμψηφιστεί το σύνολο του Φόρου Ακινήτων με το επιστρεφόμενο ποσό και όχι της πρώτης δόσης που αναλογεί σε αυτόν.

Καποιος όμως ειχε γραψει εδώ ότι πηρε και μαλιστα εκατοντάδες ευρω ενώ θα είναι υπόχρεος ΕΝΦΙΑ

Περυσι κανεις που ειχε ΕΝΦΙΑ δεν ειχε παρει επιστροφη αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρσι Γιάννη μου έβρισκαν ένα σκασμο δικαιολογίες στην εφορία για να μη μου δωσουν την επιστροφή ωστε να με καθυστερήσουν για να βγουν τα ΕΝΦΙΑ. Και έτσι έγινε.

Μιλάμε για γελοιες δικαιολογίες τυπου "χμ, βλέπω πως έχετε επιστροφή αλλά δε τη βλέπω στο συστημα", "χμ δε λειτουργει το συστημα επιστροφών ελάτε την άλλη εβδομάδα", "χμ πρέπει να ελεγχθείτε διοτι κάτι δε πάει καλά" κτλ κτλ. Μολις βγηκαν τα ΕΝΦΙΑ κατευθειαν αντιλογισμος. Προφανως κάποιοι έχουν τέτοιες εντολές

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει να τονιστεί ότι για όσους καθυστερήσει η επιστροφή του φόρου και εφόσον εκδοθούν τον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ τότε θα γίνει επιστροφή αφού πρώτα συμψηφιστεί το σύνολο του Φόρου Ακινήτων με το επιστρεφόμενο ποσό και όχι της πρώτης δόσης που αναλογεί σε αυτόν.

Καποιος όμως ειχε γραψει εδώ ότι πηρε και μαλιστα εκατοντάδες ευρω ενώ θα είναι υπόχρεος ΕΝΦΙΑ

Το είδα αυτό αλλά και πάλι δεν μου φάνηκε ξεκάθαρο. Αφού λέει ότι μέχρι τέλος Ιουλίου το πολύ θα μπούνε οι επιστροφές γιατί μετά λέει για όσους καθυστερήσει η επιστροφή; Εννοεί όλους όσους έχουν ΕΝΦΙΑ ή αν τύχει και καθυστερήσει;

Δημοσ.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου όσοι από τους περίπου 841.000 μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες και αγρότες υπέβαλαν φορολογική δήλωση έως τα μέσα Ιουλίου και έχουν να… λαμβάνουν από την εφορία.

Μηπως εννοουν "...εως τα μεσα Ιουνιου"?

Επιστροφη φορου θα λαβουν ολοι ανεξαρτήτως του υψους της? Δε θα ελεχθει κανεις?

Eπισης το λινκ λέει

Ας ελπισουμε αυτος ο συμψηφισμος να γινει αυτόματα, δηλαδη χωρις να χρειαστεί να τρεχουμε στις εφοριες.

Δημοσ.

11/6 ειχα υποβάλει και τιποτα φυσικά. Οπως το περίμενα. Ειναι καθαρά θέμα εφορίας. Οπως ολα τα χρόνια, σε εμένα θα περιμένουν να πάει Αυγουστος και δε θα μπουν καν στο κοπο να τα συμψηφίσουν μονοι τους. Θα περιμένουν να πας εσυ. 

Δημοσ.

Χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να πάρεις την επιστροφή ή απλά με το ΙΒΑΝ που έδωσες όταν έκανες τη δήλωση ; Το λέω γιατί και παλαιότερα έδινα ΙΒΑΝ αλλά θυμάμαι πήγαινα στην εφορία και ρωτούσα και μου έβγαζαν μια φωτοτυπία το βιβλιάριο και έκαναν κάτι για να τα πάρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...