Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαπουνάκια καλα΄εννοείτε έχουν καβατσοθεί από την πρώτη μέρα.Βεβαια ξέρω και άτομα πολλα που τους λες γύφτους που παίζει άνετα να ξηλώναν τα πάντα από το δωμάτιο έτσι για ενθύμιο

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά υπάρχει ακόμη κόσμος που πλένεται με σαπούνι?? Ήμαρτον..

Δημοσ.

Καλά υπάρχεις ακόμη κόσμος που πλένεται με σαπούνι?? Ήμαρτον..

Γιατί ήμαρτον?

Εγώ πλένω το σώμα μου με σαπούνι, σαμπουάν μόνο για τα μαλλιά. Προϊόντα τύπου αφρόλουτρα και τέτοια σε υγρή μορφή τα απεχθάνομαι γιατί μετά το σαπούνισμα και το ξέβγαλμα το δέρμα μου φαίνεται να γλιστράει σαν να μην έχει ξεβγαλθεί καλά και όσο νερό και να ρίξω το ίδιο παραμένει, επίσης δεν μου αρέσουν και οι μυρωδιές των περισσότερων, οπότε προτιμώ το κλασσικό σαπούνι χεριών που μετά το ξέβγαλμα είμαι κυριλέ.

• Like 9
Δημοσ.

Συνήθως παίρνω την τηλεόραση πριν φύγω και το ψυγειάκι αν δεν έχω πιει όλα τα περιεχόμενα....ξέρεις, για το δρόμο

• Like 6
Δημοσ.

Καλά υπάρχει ακόμη κόσμος που πλένεται με σαπούνι?? Ήμαρτον..

Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν πλένεται καθόλου ρε συ! :D

(Αλλά πέρα από την πλάκα, δεν το θεωρώ και παράξενο να πλένεσαι με σαπούνι).

• Like 2
Δημοσ.

Τα μαξιλάρια τούς θα ήταν ωραίο ντεκορ....σπίτι μου :P σαπουνακια κλασσικά ενθύμιον!!

Όσο για το μπάνιο με το σαπούνι δεν αφήνει λιπαροτητα όσο με το αφρολουτρο!

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά έπαιρνα τα σαμπουαν, τα σκουφακια μπανιου, τις παντοφλες, τις μπατονετες, τα ξυραφάκια και οτιδήποτε άλλο ήταν μιας χρήσης για να τα έχω υποτίθεται όταν πάω ταξίδι σε τίποτα ενοικιαζόμενα που δεν έχουν τέτοιες παροχές.

Πλέον το θεωρώ μεγάλη γυφτιά και πιστεύω πως όσοι το κάνουν είναι στερημένοι ή έχουν κατοχικό σύνδρομο ή είναι hoarders.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει τηλεοραση 22αρα που χωραγε σε βαλιτσα. :P

Πλακα κανω. Τα κλασσικα και εγω σαπουνακια και τετοια

Δημοσ.

Παλιά έπαιρνα τα σαμπουαν, τα σκουφακια μπανιου, τις παντοφλες, τις μπατονετες, τα ξυραφάκια και οτιδήποτε άλλο ήταν μιας χρήσης για να τα έχω υποτίθεται όταν πάω ταξίδι σε τίποτα ενοικιαζόμενα που δεν έχουν τέτοιες παροχές.

Πλέον το θεωρώ μεγάλη γυφτιά και πιστεύω πως όσοι το κάνουν είναι στερημένοι ή έχουν κατοχικό σύνδρομο ή είναι hoarders.

Είχανε σκουφάκια μπάνιου και παντόφλες τα ξενοδοχεία που πηγαίνατε? Πολύ lux φάση. Εγώ δεν θα τα δοκίμαζα καν πάντως γιατί σιχαίνομαι, φαντάσου τις παντόφλες να τις χρησιμοποιούσε κανένας μπίχλας ή με τίποτε δερματολογικά στο πόδι.

• Like 1
Δημοσ.

Και καλά τώρα που μεγαλώσαμε (και άλλοι παίρνουν και άλλοι όχι).

Στην 5ήμερη του σχολείου τί έγινε; Μήπως το ξενοδοχείο έμεινε καραγιαπί;

Δημοσ.

Tίποτα δεν παίρνω. Γενικά το να πάρεις σαπουνάκια και τέτοια δε το βρίσκω κακό, άλλωστε για να χρησιμοποιηθούν από τους πελάτες και άρα μέσα στην τιμή του δωματίου είναι. Πετσέτες, και οτιδήποτε άλλο αντικείμενο το θεωρώ κι εγώ γυφτιά.

Δημοσ.

Λογω δουλειας μενω σε ακριβα ξενοδοχεια (4-5 αστερια) οταν πηγαινω εξωτερικο. Τα σαπουνια, σαμπουαν και αφρολουτρα ειναι designer συνηθως π.χ. Molton Brown ή Jo Malone. Εχω μια μικρη συλλογη :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...