Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι βλακεία είναι αυτή, ένας πολιτικος γάμος στοιχίζει 40-200 ευρώ το πολύ.

Και ο θρησκευτικος το ιδιο αν δεν θελουμε πολυελαιους . δεξιωσεις κλπ .Συμπτωματικα σε λιγο φευγω για γαμο στο Μαρκοπουλο σε κτημα .Επιλογη του ζευγαριου να χαλασουν τα λεφτα τους .

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πόσο πάει περίπου το άτομο σε κτήμα;

Κάνα 30-40αρι;

Ιδεα δεν εχω αλλα νομιζω εχουν πεσει οι τιμες....Εγω πριν κατι 10ετιες που παντρευτικα δεν υπηρχαν τοσο πολυ τουλαχιστον διαδεδομενα τα κτηματα .

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και ο θρησκευτικος το ιδιο αν δεν θελουμε πολυελαιους . δεξιωσεις κλπ .Συμπτωματικα σε λιγο φευγω για γαμο στο Μαρκοπουλο σε κτημα .Επιλογη του ζευγαριου να χαλασουν τα λεφτα τους .

Μα ποιος είπε ότι στον πολιτικό δεν ξοδεύουν λεφτά;

Οι δικοί μου που κάνανε πολιτικό πάντως, ξοδεψαν πολλά.

Δημοσ.

Οι δικοί μου που κάνανε πολιτικό πάντως, ξοδεψαν πολλά.

Ολα ειναι θεμα επιλογων Απο μερικες  10εδες ευω μεχρι πολλες χιλιαδες .

Αντιθετα με το διαζυγιο που δεν ειναι θεμα επιλογων και το πιο "φτηνο" στοιχιζει πολλα.

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο: Όταν διαβάζω για «κόστος 600-750 ευρώ συνολικά», μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να ξέρει τι δουλειά χρειάζεται η κάθε υπόθεση, πόσα ραντεβού χρειάζονται, πόσες διαπραγματεύσεις, πόσα drafts ιδιωτικού συμφωνητικού κλπ κλπ. Καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε (ή να γράφουμε)... 

Είμαι ο τυχάρπαστος, όπως αναφέρεις,και σε ενημερώνω πως το δικό μου συναινετικό διαζύγιο στοίχισε 650€ και σε 2 περιπτώσεις που γνωρίζω προσωπικά έφτασαν μέχρι 750€.Δεν μιλάμε για διαζύγιο Κράμερ εναντίον Κράμερ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι ο τυχάρπαστος, όπως αναφέρεις,και σε ενημερώνω πως το δικό μου συναινετικό διαζύγιο στοίχισε 650€ και σε 2 περιπτώσεις που γνωρίζω προσωπικά έφτασαν μέχρι 750€.Δεν μιλάμε για διαζύγιο Κράμερ εναντίον Κράμερ.

Και λοιπόν;

Το δικό σου κόστισε τόσο. Άλλα κοστίζουν παραπάνω γιατί έχουν άλλη δουλειά κι άλλα κόστη. Γνωρίζεις κάτι τέτοιο; Γνωρίζεις όλες τις περιπτώσεις και μας γράφεις 650-750 ευρώ; 

Είναι ανεύθυνο να κοστολογείς δουλειά, την οποία δεν έχεις τις γνώσεις να αξιολογήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τώρα, ειμαι περίεργος να μάθω γιατί κοστολογείται τόσο το διαζύγιο και για το πόσες/ποσο δύσκολες είναι οι εργατοώρες.

Επισης, απορία, topic starter ποσο χρονων εισαι;

Δημοσ.

Θα τα πάρουν πίσω, μπορεί και να βγάλουν κιόλας! Εκεί θα είσαι τώρα μάλλον, ελπίζω να περνάτε καλά :)

• Like 1
Δημοσ.

Σεβαστο. Αλλα μια λευκανση δοντιων, ενα βαψιμο ταρατσας 100τμ, μια αντικατασταση καπακιου κινητηρα, μια επιδιορθωση ηλεκτρικου πινακα, ενα σαββατοκυριακο σε παραθαλασιο ενοικιαζομενο και ενα διαζυγιο κλπ δεν μπορουν να εχουν συγκεκριμενη τιμη για πρακτικους λογους. Καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και καλυτερα ειναι να δινεται σαν μπουσουλας μονο αν δινεται ως εντελως προσωπικη περιπτωση. Οχι οτι δεν μπορει ενας κακος επαγγελματιας να υπερχρεωσει χωρις να τ' αξιζει αλλα γινονται και παρεξηγησεις απο καποιους που παιρνουν τις μετρητοις τον "τιμοκαταλογο" απο στομα σε στομα.

Εδω δυο κολλες Α4 να στειλεις στο εξωτερικο σε φακελο μπορει να παιξει απο 3 ως 30 ευρω χωρις να υπαρχει απατεωνια στην μεση αναλογα την υπηρεσια.

Φιλικα παντα!

Δημοσ.

Στον πολιτικό μου γάμο, το μόνο έξοδο ήταν τα 20€ για την αναγγελία στην εφημερίδα  :-D

Προτιμήσαμε να χαρούμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, παρά να κάνουμε φανφάρες.

Συνεπώς, όπως ειπώθηκε, ο καθένας με τις επιλογές του.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στον πολιτικό μου γάμο, το μόνο έξοδο ήταν τα 20€ για την αναγγελία στην εφημερίδα  :-D

Δεν διαφωνώ.

Απλώς μερικοί νομίζουν ότι στον πολιτικό δεν κάνεις τίποτα άλλο πλην του τυπικού στο δημαρχείο κοκ.

Δημοσ.

Ουτε βερες δεν αγορασες;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...