james01gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ποσα dpi εχει το ποντικι σου? Εσενα αναβει με πολλα φωτακια το πληκτρολογιο σου και εχει μηχανικα πληκτρα? Καλα η νεα τεχνολογια skylake της intel ειναι φοβερη Και εγω με pc ασχολιομουν αλλα επειδη ειχα καταντησει κι εγω να ψαχνω την λεπτομερεια στα παιχνιδια σταματησα να ασχολουμαι και ησυχασα. Νομιζεις οτι πιστευω οτι το ps4 η καποια αλλη κονσολα ειναι δυνατοτερη απο οποιονδηποτε high end pc? Οχι βεβαια ξερω τι μου γινεται. Και επειδη θα πουνε πολλοι "Αα εγω δεν ειμαι ψειρας μονο να τρεχει ισα ισα τα παιχνιδια το θελω" Σκεψου οτι οταν βγαινει ενα παιχνιδι (βλεπε: farcry 4, batman arkham knight) και εχουν εσκεμενα χαλια optomising για να σε κανουν να ψαξεις καλυτερη gpu το αγοραστικο θυμα γινεσαι αμεσως εσυ. Στον κοσμο των κονσολων ολα ειναι ισα και δικαια. Οτι θελει ο καθενας βρβαια αναμεσα στα 2, αλλα αυτοι που καθονται και ασχολουνται με το αν τρεχει το παιχνιδι very high η ultra δεν ειναι φαν των παιχνιδιων αλλα των γραφιλων, γι αυτο δεν βγαζουν τοσο καλα παιχνιδια οι εταιρειες πλεον. αυτό με τα γραφικά, είναι κουσούρι άλλης εποχής όταν στη διάρκεια ενός χρόνου άλλαζαν τόσο πολύ τα γραφικά που μια απλή μέση κάρτα σε 1 χρόνο δεν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια. τουλάχιστον για εμένα, πιο πολύ με ελκύει ο υπολογιστής, νιώθω πιο άνετα εκεί και επίσης υπάρχει και μεγαλύτερη επιλογή σε παιχνίδια. επειδή είμαι και τρελός με παιχνίδια στρατηγικής, εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα παίξεις στην κονσόλα, τουλάχιστον όχι όλα. τώρα εάν ψάχνεται κάποιος και θελει να δώσει 1000 ευρώ για μια κάρτα γραφικών, δεν μπορώ να το απαγορεύσω σε κανέναν πως θα ξοδεύει τα λεφτά του. εγώ μπορώ να τα ξοδεύω με κάποιον άλλο τρόπο. τώρα για τις κονσόλες, το μεγαλύτερο κοινό τους είναι αυτών που θέλουν να βάλουν στην πρίζα το μηχάνημα και να παίξει, χωρίς να θέλουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα με κάτι παραπάνω. το εάν αξίζει αυτό ή όχι, εξαρτάται από την χρήση. πάντως επειδή όλοι πλέον έχουν τουλάχιστον έναν υπολογιστή σπίτι τους, ίσως μια καλύτερη επένδυση σε έναν υπολογιστή αντί να πάρεις μια κονσόλα να αξίζει. αλλά θέλει και πάλι κουβέντα
uesugi1989 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το πρωτο tomb raider του 2013 που κολλαει με τα capital control που ξεκινησαν περυσι το καλοκαιρι, αρα το 2015?Επισης για το δευτερο που γραφεις περι game of thrones για ποιο λογο εχεις σαν επιλογη ή την αγορα Dvd ή τιποτα?Δηλαδη το να τα νοικιασει καποιος ή να τα δει σε τηλεοραση/καναλι δεν σου περναει απο το μυαλο? Κολλάει γιατί εγώ το έπαιξα φέτος το χειμωνα, όχι όταν βγήκε. Όσο για το παράδειγμα με το game of thrones που έγραψα, ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα. Πόσους γνωρίζεις που θα αγοράσουν η θα νοικιάσουν τα dvd η θα έχουν την υπομονη να το δουν στην τηλεόραση μαζι με τις ατελείωτες διαφημίσεις και τις ώρες που γουστάρουν οι καναλάρχες? Και πες το game of thrones έχει τεραστια προβολή, καπου θα το βρεις να το νοικιασεις. Αγοράσεις η δεις στην τηλεόραση ( Εγώ by the way δε το έχω δει, διαβάζω τα βιβλία μονο). Άλλες σειρές η και ιαπωνικά anime θα τα πειρατεψεις αναγκαστικά 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κολλάει γιατί εγώ το έπαιξα φέτος το χειμωνα, όχι όταν βγήκε. Ναι και που κολλαει αυτο με τα capital control?Το παιχνιδι κουτατο εχει τοσο https://www.skroutz.gr/s/2355361/Tomb-Raider-PC.html εδω και πολους μηνες(αρα μπορουσες να το αγορασεις κανονικα απο καταστημα οπως και τωρα μπορει ο οποιος ενδιαφερεται)και επισης οι περισσοερες(αν οχι ολες)χρεωστικες καρτες περνανε κανονικα στο steam που μπαινει καθε φορα σε εκτπωση στα 5ευρω. Ακομα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δεν εχετε βαρεθει να κοκορευεστε για specs των υπολογιστων και να συγκρινετε με το σταγονομετρο την ταχυτητα ram, cpu, gpu και οτι αλλη βλακεια σας πασσαρουν στο τελειομανες μυαλο σας? Tech freaks ειστε οχι gamers. Και εγω με pc ασχολιομουν αλλα επειδη ειχα καταντησει κι εγω να ψαχνω την λεπτομερεια στα παιχνιδια σταματησα να ασχολουμαι και ησυχασα. Οτι θελει ο καθενας βρβαια αναμεσα στα 2, αλλα αυτοι που καθονται και ασχολουνται με το αν τρεχει το παιχνιδι very high η ultra δεν ειναι φαν των παιχνιδιων αλλα των γραφιλων, γι αυτο δεν βγαζουν τοσο καλα παιχνιδια οι εταιρειες πλεον. Δικαιωμα σου που σταματησες να ασχολεισαι με το hobby αυτο για τους δικους σου λογους αλλα για ποιο λογο να κατακρινεις τους αλλους επειδη εσυ σταματησες δεν μπορω να το καταλαβω. Δηλαδη οσο ασχολιοσουν ολα ωραια ολα καλα και τωρα που σταματησες κραξιμο στους αλλους που ασχολιουνται? Ωραιο λογικο-παραλογο αγαπητε....
ff7lucas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ρε φιλε τι 2000 3000 χιλιαρικα λες? εχει φτιαξει ποτε σου pc για να λες? και τι τροφοδοτικο 1000 w? ξερεις τι πρεπει να εχεις για να τρωει το pc σου στην καθησιά του 1000 w?Επίσης ξερεις τι λεφτα θα δωσεις στις κασετες στις κονσολες? Ξερει τι λεει εσυ δεν ξερεις που εχεις να παρεις κονσολα από snes που αγοραζες κασετες 2
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Όταν έπαιξα το πρωτο tomb raider του 2013, μου άρεσε τόσο πολύ που είχα σκοπο να το αγοράσω έτσι και αλλιώς για να υποστηρίξω την square enix για αυτή την παιχνιδαρα. Αλλά λόγω capital controls και αφού είδα και αποειδα, δε μπόρεσα. Θέλουμε να αγιασουμε και δε μας αφήνουν Κολλάει γιατί εγώ το έπαιξα φέτος το χειμωνα, όχι όταν βγήκε. Κοινως δικαιολογιες.....της πλακας
king2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κοινως δικαιολογιες.....της πλακας Οταν εισαι τσαμπατζης εισαι τελος ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.Και με τα capital controls παλι μια χαρα αγοραζεις με balance/revolut κτλ. Οσο για τις νεες κονσολες απο οταν κυκλοφορησαν το ps4/xbox one φαινοταν οτι δεν θα πανε πολυ διοτι ηταν πολυ low specs για να κρατησουν χρονια οπως ps3.Θα φανει στην κοστολογηση αν πανε καλα η οχι.
badbad Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ρε φιλε τι 2000 3000 χιλιαρικα λες? εχει φτιαξει ποτε σου pc για να λες? και τι τροφοδοτικο 1000 w? ξερεις τι πρεπει να εχεις για να τρωει το pc σου στην καθησιά του 1000 w?Επίσης ξερεις τι λεφτα θα δωσεις στις κασετες στις κονσολες? Φίλε μου αγόρασα τον πρώτο μου έτοιμο pc 486 το 1994 και φτιάχνω δικά μου pc από την εποχή του pentium στα 133 Mhz... Ξέρω πολύ καλά τι λέω όταν μιλάω για high end μηχανήματα για το τι κόστος και τι κατανάλωση έχουν. Το να φτιάξει ο καθένας το μπακαλίστικο μηχάνημα του από τα τελευταία μικρομάγαζα του σκρουτζ δεν αποτελεί πρακτική για όλους. Οι περισσότερες φθηνολύσεις χαρακτηριζονται από αστάθεια καθώς ο "έξυπνος" τάχα χρήστης ξεζουμίζει κάρτες και επεξεργαστές με υπερχονισμούς και ανεβασμένες θερμοκρασίες επειδή θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Τα αποτελέσματα είναι τα αναμενώμενα. Δεν θα μιλήσω για θορύβους αν δεν έχεις υδροψυξη γιατί νομίζω είναι περιττό. Οτι πληρώνεις παίρνεις στην τελική. Ένας σοβαρός gamer θα στήσει ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που αγγίζει τις 2000+ όταν μόνο για την κάρτα γραφικών θα χρειαστεί να πληρώσεις περίπου 1000 ευρώ. Αν βάλεις και ένα σοβαρό μόνιτορ από 600-800 ευρώ τότε στο 3000χιλιαρο φθανεις για πλάκα. Μπες λίγο στις αγγελίες του insomnia να δεις πόσο πουλάνε τα σοβαρά μηχανήματα...
pro2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξερει τι λεει εσυ δεν ξερεις που εχεις να παρεις κονσολα από snes που αγοραζες κασετες αα ξερει τι λεει? δλδ ολα αυτα που λεει ειναι αληθεια? πως για να παιζεις ολα τα παιχνιδια σε ultra πρεπει να δωσεις 3000 χιλιαρικα και σε 2-3 δεν θα παιζει ουτε τετρις.Συμφωνεις με αυτα που λεει?Επίσης εχω ps2 kai ps3 και ξερω τι γινεται δεν καθομαι να σχολιαζω θεματα χωρις καν να εγω φτιαξει υπολογιστη και δεν ξερω τι μου γινεται
uesugi1989 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να υποθέσω παιδιά ότι εσείς που κατακρίνετε την πειρατεία δεν κατεβάζετε σειρές και ταινίες απο torrent, ούτε βλέπετε παιχνίδια σε streaming? Και όσο για την αγορά του tomb raider, έφαγα δυο πρωίνα να τσακωνομαι με την ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ, και ξέρω γω πόσες ωρες σε e mail στο steam και origin και λύση καμία. Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Η ίδια κάρτα κιόλας κατά ενα διαβολεμενο τρόπο παράγγειλε κανονικά απο το mindfactory την gtx 1070. Θα μπορούσα να το πάρω οπω λες σε φυσική μορφή αλλά δεν εχω CD/DVD driver στο pc, ούτε εχω τη διάθεση να πάρω έναν ο οποίος θα είναι και εξωτερικός κιόλας γιατί δεν εχω χώρο, απλά και μονο για το tomb raider. Κάποια στιγμή θα το αγοράσω ούτως η άλλως το tomb raider σαν υποστήριξη και μονο στην εταιρία, ακόμα και σαν DVD, άσχετα που δεν θα το χρησιμοποιήσω το δισκάκι. Απο όταν έφτιαξα το pc πριν 4 χρόνια κυριολεκτικά τα μόνα παιχνίδια που παίζω είναι το skyrim, το shogun2 και το medieval 2, τα όποια και αγόρασα μετα σε gold edition . Μπορεί να εχω κατεβάσει παρά πολλά παιχνίδια αλλά σχεδόν όλα δεν τα εχω παίξει η τα παίζω ελάχιστα και τα σβήνω απο το σκληρό μετα απο λίγο ( battlefield, mass effect, assassins creed, fallout, far cry, just cause και άλλα )
pro2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Φίλε μου αγόρασα τον πρώτο μου έτοιμο pc 486 το 1994 και φτιάχνω δικά μου pc από την εποχή του pentium στα 133 Mhz... Ξέρω πολύ καλά τι λέω όταν μιλάω για high end μηχανήματα για το τι κόστος και τι κατανάλωση έχουν. Το να φτιάξει ο καθένας το μπακαλίστικο μηχάνημα του από τα τελευταία μικρομάγαζα του σκρουτζ δεν αποτελεί πρακτική για όλους. Οι περισσότερες φθηνολύσεις χαρακτηριζονται από αστάθεια καθώς ο "έξυπνος" τάχα χρήστης ξεζουμίζει κάρτες και επεξεργαστές με υπερχονισμούς και ανεβασμένες θερμοκρασίες επειδή θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Τα αποτελέσματα είναι τα αναμενώμενα. Δεν θα μιλήσω για θορύβους αν δεν έχεις υδροψυξη γιατί νομίζω είναι περιττό. Οτι πληρώνεις παίρνεις στην τελική. Ένας σοβαρός gamer θα στήσει ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που αγγίζει τις 2000+ όταν μόνο για την κάρτα γραφικών θα χρειαστεί να πληρώσεις περίπου 1000 ευρώ. Αν βάλεις και ένα σοβαρό μόνιτορ από 600-800 ευρώ τότε στο 3000χιλιαρο φθανεις για πλάκα. Μπες λίγο στις αγγελίες του insomnia να δεις πόσο πουλάνε τα σοβαρά μηχανήματα... δηλαδη για να φτιαξεις ενα αξιοπρεπες μηχάνημα πρεπει να σκασεις 3000 χιλιαρικα? εντάξει αυτο ειναι γνωμη του καθενος δλδ εσενα μπορει να σου αρεσουν μονο τα high end αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι μπορεις να φτιαξεις εναν σοβαρο υπολογιστη και με πανω απο 1000 ευρω.Τώρα εσυ για 2000+ και μονιτορ 600-800 δεν θα το θες μονο για gaming γτ η πρεπει να μην εχεις τι να κανεις τα λεφτα η το θες για editing απλα το θεμα ειναι οτι ο αλλος λεει πως με 2000-3000 χιλιαρικα φτιαχνεις ενα pc που θα τρεχει τα παινχιδια των επομενων 2-3 χρόνων.Ενώ 2-3 χρονια καλυπτεις στανταρ και με pc 700 ευρων
Iraaklis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μ αρεσει που ολοι αυτοι που λενε οτι με 600-800 ευρω παιρνεις futureproof υπολιγιστη, δεν βαζουν καθολου στην τιμη πληκτρολογιο, ποντικι, μονιτορ, τπτ ups, ηχεια, headphones. Για σοβαρο gaming με pc αν δεν δωσεις εξ αρχης 1,5 χιλιαρικο δεν μπορεις να μιλας για καμια ανεση. Δειξτε μου και μενα ενα μηχανημα με ολα τα ακρως απαραιτητα συνολικου κοστους 700 ευρω.Αυτο δεν γινεται, και μην πειτε μεταχειρισμενα, γιατι και κονσολα μεταχειρισμενη υπαρχει και παιχνιδια μεταχειρισμενα υπαρχουν. Ακουω λοιπον, για να σας δω 2
NickTG Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Φίλε μου αγόρασα τον πρώτο μου έτοιμο pc 486 το 1994 και φτιάχνω δικά μου pc από την εποχή του pentium στα 133 Mhz... Ξέρω πολύ καλά τι λέω όταν μιλάω για high end μηχανήματα για το τι κόστος και τι κατανάλωση έχουν. Το να φτιάξει ο καθένας το μπακαλίστικο μηχάνημα του από τα τελευταία μικρομάγαζα του σκρουτζ δεν αποτελεί πρακτική για όλους. Οι περισσότερες φθηνολύσεις χαρακτηριζονται από αστάθεια καθώς ο "έξυπνος" τάχα χρήστης ξεζουμίζει κάρτες και επεξεργαστές με υπερχονισμούς και ανεβασμένες θερμοκρασίες επειδή θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Τα αποτελέσματα είναι τα αναμενώμενα. Δεν θα μιλήσω για θορύβους αν δεν έχεις υδροψυξη γιατί νομίζω είναι περιττό. Οτι πληρώνεις παίρνεις στην τελική. Ένας σοβαρός gamer θα στήσει ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που αγγίζει τις 2000+ όταν μόνο για την κάρτα γραφικών θα χρειαστεί να πληρώσεις περίπου 1000 ευρώ. Αν βάλεις και ένα σοβαρό μόνιτορ από 600-800 ευρώ τότε στο 3000χιλιαρο φθανεις για πλάκα. Μπες λίγο στις αγγελίες του insomnia να δεις πόσο πουλάνε τα σοβαρά μηχανήματα... Άρα αν έχεις μια κάρτα με 250-300€ που φυσικά παίζει τα πάντα πολύ καλύτερα από τις κονσόλες με έναν αντίστοιχο επεξεργαστή είσαι ασόβαρος gamer με αντίστοιχα ασόβαρο και ασταθές μηχάνημα αφού σίγουρα έχεις κάνει και λάθος overclocking αλλά ούτε πρόσεξες και την ψύξη. Και φυσικά δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός και να βάζεις το μηχάνημα σου στην τηλεόραση που είναι μια χαρά για τις κονσόλες. Πρέπει να έχεις και ένα ξεχωριστό gaming monitor! Να μην βάλουμε μέσα και το πληκτρολόγιο των 250€ και το ποντίκι των 150€! Αυτά εννοουνται αν θες να λέγεσαι ελάχιστα σοβαρός! 1
uesugi1989 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να σου πω εγώ. Όταν το γύρισα σε pc απο κονσόλες το 2012-13 αγόρασα απο πλαίσιο pre built της πλάκας με on board κάρτα γραφικών. 390 ευρω έκανε. Αν δεν έπαιρνα έτοιμο και έφτιαχνα δικό μου πήγαινε η τιμή ενα 50αρι πιο κάτω χαλαρά. Έπαιζα το skyrim για σχεδόν δυο χρόνια και στα διαλείμματα το medieval 2 ( ας είναι καλά τα mods ). Τέλος 2014 πήρα μια gtx 750ti, συν αλλά 170 ευρω τότε. Ότι παιχνίδια ήθελα να παίξω μπορούσα να τα παίξω, όπως shadow of mordor, witcher 2 και 3 για παράδειγμα. Βέβαια ο amd CPU έκανε σαν τουρμπίνα τζετ τα καλοκαίρια. Αλλά αν έρχεσαι απο ps3 όπως εγώ, δεν ήταν τίποτα ακόμα και ο θόρυβος της σάπιας amd CPU που ειχα. Θα μπορούσα ακόμα αν ήθελα να εχω το ίδιο σύστημα για 1-2 χρονάκια ακόμα
Iraaklis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι αλλα μιλαμε για 2013, μπες πλαισιο και δες,το λιγοτερο 700-800 μονο για το κουτι για ενα μηχανημα που θα παιζει το witcher 3 σε αξιοπρεπη(?) fps στα medium με 1080p και μονο για φετος. Γτ μην ξεχναμε οτι με το ποντικι στο pc τα 30 fps ειναι λιγα. Και για οσους λενε οτι το pc κανει τα παντα εκτος απ το να παιζει παιχνιδια, Οπα ρε φιλοι μου, graphic designer εισαι και θες τοσο δυνατο pc? Ενα μετριο τιμιο λαπτοπ για ιντερνετ και ολα τ αλλα, που θα το παρεις και μαζι σου στο αμαξι η στο σπιτι του κολλητου σου και θα το χεις 6 χρονια. Δεν μπορω να καταλαβω γτ ορισμενοι κραζουν τις κονσολες, αν εγω αλλαξω κονσολα ανα 5 χρονια με 400 ευρω, τοτε σιγουρα κι εσυ θα δωσεις πολλα παραπανω για gpu και οτι αλλο προκυψει αυτα τα 5 χρονια. Καθαρα απο ψευτοεγωισμο οσοι κραζουν κονσολες για να αποδειξουν με το ζορι οτι τα 1500+ ευρω (στην καλυτερη) επιασαν τοπο για το x4 AA Που θα εχουν και ενα Ambient occlusion. Σιγα τα αυγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα