Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα vr το έχω εξαντλήσει και σε αντίστοιχα topic. Μπορείς να διαβάσεις τις τοποθετήσεις μου αν σε ενδιαφέρει πατώντας στα μηνύματα που έχω δημοσιεύσει. Το έχω ψάξει πάρα πολύ (μπορείς κάποιος να το υποψιαστεί και από το avatar μου) γιατί με ενδιαφέρει πολλά χρόνια πριν, από τότε στο μακρινό 1996 που κάποιες εταιρίες είχαν κάνει τις πρώτες προσπάθειες με full face κράνη και γραφικά vector σε αεροπορικές μάχες. Θυμάμαι τις εκτενείς παρουσιάσεις στα περιοδικά της εποχής και πόσο μακρινό φαινόταν τότε.  Η προσωπική μου άποψη είναι πως αυτή η νέα τεχνολογία 20 χρόνια μετά έχει ωριμάσει αρκετά μιας και οι υπολογιστές είναι σε θέση πια να προσφέρουν απίστευτη αληθοφάνεια με προσιτό κόστος. Θεωρώ μάλιστα πως θα είναι η νέα τεχνολογική επανάσταση και σε μερικά χρόνια θα ζούμε δυο παράλληλες ζωές. Μια την σκληρή, πραγματική με τα προβλήματα της καθημερινότητας και μια, την εικονική που θα είναι ωραιοποιημένη και παραμετροποιημένη στα γούστα και τα βίτσια του κάθε ενός. Ίσως να είμαι εγώ ο γραφικός αλλά πιστεύω πως το Vr θα είναι το e- ναρκωτικό του αιώνα μας. Μην μπούμε σε διαδικασία να συγκρίνουμε προγενέστερες τεχνολογίες με 3d και κτλ. To vr είναι άλλο και όποιος δεν έχει δοκιμάσει κάποια αντίστοιχη εμπειρία, έστω ακόμα και με τις κακέκτυπες ψευδοεκδοχές του μέσω cardboard - homido - samsung vr με την χρήση κινητού, δεν μπορεί να φανταστεί γιατί μιλάμε. .  Είχα την τύχη και χαρά λόγω επαγγέλματος να παραβρεθώ στην κλειστή παρουσίαση του συστήματος VR vive της HTC που έγινε στην Ελλάδα πριν μερικούς μήνες. http://in2mobile.gr/2016/02/11/germanos-htc-vive-vr-headset/ Παρότι ο κάθε προσκεκλημένος είχε μόνο 30 λεπτά στην διάθεση του να δει τα demo και να ενημερωθεί από τους Γάλλους διοργανωτές, η εμπειρία ήταν κάτι παραπάνω από φανταστική και εξωπραγματική με το εγκέφαλο μου πολλές φορές να προσπαθεί να διακρίνει το πραγματικό από το εικονικό. Για παλμούς να μην μιλήσουμε και ανεβασμένη αδρεναλίνη γιατί υπήρχαν στιγμές που τα "χρειάστηκα"  Είμαι πεπεισμένος λοιπόν ότι αυτή η νέα τεχνολογία θα αλλάξει την καθημερινότητα μας και όσο ξέρω ότι από πίσω από την ναυαρχίδα του vr (λεγε με oculus rift) βρίσκεται το facebook με επένδυση εκατομμυρίων στην συγκεκριμένη τεχνολογία, τότε ξέρω ότι είναι καταδικασμένο να πετύχει...  

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι καμμενος, τετοιες ειναι οι διαφορες που εχει το pc απ το ps4 λεγε οτι θες και δινε 1000 ευρω παραπανω.

​Δλδ θα δωσω εγω 1000τοσα ευρω παραπανω για να εχω παραπανω antialiasing η λιγο θάμπωμα της ατμοσφαιρας.

Εσυ και κάθε εσυ που λες ότι παιζεις καλυτερα από ps4 ειτε εχεις δει pc μονο σε μόνιτορ 22 ιντσων και σου φαινεται καλυτερο επειδή ετυχε να δεις το ps4 σε 32 η 40αρα οθονη και σ φαινεται απίστευτα καλυτερο η (και) απλα δν χωνευεις ότι τα 1000τοσα ευρω το λιγοτερο που δινεις δεν πιανουν οσο τοπο θα ηθελες.

Εισαι εντελοπαντελως off topic. Εχω δωσει 1000 ευρω απο το 2009 εως ΣΗΜΕΡΑ για PC. Αν επαιζα σε κονσολα θα εδινα περισσοτερα. Επισης, εχω 27αρι μονιτορ, πιθαντοτα 7 φορες καλυτερο απο την τηλεοραση σου. Δηλαδη αυτο που σου λεω ειναι οτι εχω δωσει ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα απο εσενα που παιζεις σε κονσολες και εχω καλυτερο αποτελεσμα. Τωρα τι 1000 ευρω παραπανω μου τσαμπουνας δεν ξερω.

Ο χρήστης "Κβαντικός" καμιά 10αριά post πιο πάνω μας εκθειάζει το σούπερ σύστημα του που τα κάνει όλα με 700 ευρώ.

Ενα ματσο χαζομαρες γραφεις. Σε topic που συγκρινεις με μια μαμημενη κονσολα ερχεσαι και μιλας για υπολογιστη των 3000 ευρω!!! Δεν παιζει, τρολλαρις. Ακομα και σε 4k / 60 fps να θες να παιξεις, δεν χρειαζεσαι PC των 3000.

Τι χρειάζεσαι λοιπόν ρε φιλάρα "Κβαντικέ" όταν μια 980 ti των 600 ευρώ σέρνεται στα 4κ 30/fps και πρέπει να αγοράσεις κάρτα των 900 ευρώ αλλά και μόνιτορ των 500 ευρώ  πέρα όλων των άλλων.   

Αρα η 3000 ευρω η 700, δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο. Μαλιστα, φοβερο επιχειρημα απο τον για αλλη μια φορα console fanboy που σκουπισε τη λογικη στο χαλακι της εξωπορτας καθως εμπαινε στο topic.

Kαι ναι, πηγαινε εσυ παρε 980ti στα 600 ευρω σημερα για να παιζεις 4k. Αμα εισαι αδιαβαστος, τετοια εξυπνα πετας...και btw, γιατι φουσκωνεις τις τιμες σε σχεση με την κονσολα? Πριν μια 4k 42" tv την κοστολογησες 400 οταν ηταν για την κονσολα σου, το PC δεν μπαινει στην εν λογω TV?

Δημοσ.

Επίσης ποιος απαγορεύει στο pc να παίζεις σε τηλεόραση;

Εγώ εδώ και καιρό παίζω σε 40αρα με χειριστήριο από 360 και πλέον από one

Δημοσ.

Επίσης ποιος απαγορεύει στο pc να παίζεις σε τηλεόραση;

Εγώ εδώ και καιρό παίζω σε 40αρα με χειριστήριο από 360 και πλέον από one

απλα για να σου πει οτι οι κονσολες ειναι οικονομικες και να σε βαλει να παρεις μονιτορ εμενα ελεγε βαλε και οθονη θεσα δεν παιζει να βγαλεις τιμη κατω απο 700

Δημοσ.

απλα για να σου πει οτι οι κονσολες ειναι οικονομικες και να σε βαλει να παρεις μονιτορ εμενα ελεγε βαλε και οθονη θεσα δεν παιζει να βγαλεις τιμη κατω απο 700

Kαι αναγκαστικα θα ψωνισεις μονο απο Πλαισιο, για να φουσκωσουμε λιγο τις τιμες XD

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι σωστο με τα παιχνιδια οπως και οι συνδρομες στο ps plus εννοειται που δεν τις αγνοω, σε αυτο συμφωνω

Αλλα και γβ εχω αγορασει παιχνιδι 70 ευρω που ειναι παρα πολλα και το χω ανταλλαξει 2 και 3 φορες αρα 70/ 3 = 23 που ειναι λογικοτατη και φθηνη τιμη ανα τιτλο

Τα 800 ευρω ομως για pc ειναι 2,5 φορες οτι του ps4

Οσον αφορα τις οθονες εγω προσωπικα οπως και οι περισσοτεροι θα τυχει να εχουμε ηδη τηλεοραση οποτε 0 εξοδα εκει.

Αλλα ακομα και να την βαλω στα εξοδα ειναι 32αρα sony στα 210 ευρω πλεον και αν δεις εικονα ειναι τζαμι.

Οποτε και 200 ευρω να δωσεις σε ενα αξιοπιστο μονιτορ τοτε αντισταθμιζονται

Αλλα υπενθυμιζω οτι στο pc εχεις frame drops και αν δεν εχεις με καποιο τροπο κλειδωμενο frame rate ειναι αρκετα αβολο να παιζεις κατω απο τα 60.

Γι αυτο και μαλιστα αναγκαζεσαι να δωσεις πολλα λεφτα στο pc προκειμενου να εχει τετοιες επιδοσεις.

Ο καθενας οτι θελει αγοραζει δικαιωμα του.

Αλλα μην ακουω οτι με τον υπολογιστη σ βγαινει φθηνοτερα η εστω κοντα στα ιδια λεφτα γτ μ ανευαινει πυρρεττος ειλικρινα, εκει εχω κολλησει

Κοίτα, αν είναι να βάζεις και ανταλλαγές μέσα, να βάλουμε κι εμείς τα κλειδάδικα που παίρνεις παιχνίδια με 2€ (πρόσφατα αγόρασα το Pillars of Eternity για 1,74€). Άρα πάλι το PC είναι κερδισμένο. Επίσης, αν έχουμε μια τηλεόραση άλλο τόσο έχουμε κι ένα pc για λόγους internet/office κλπ.

Το ότι στο pc έχουμε frame drops αλλά στις κονσόλες όχι, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, που και πάλι αν ρίξεις τις ρυθμίσεις κάπου θα έχεις σταθερά fps. Όντως το optimization γίνεται για τις κονσόλες αλλά απ'την άλλη strategy/cRPG/4X δεν τα βλέπεις στις κονσόλες ή είναι δύσχρηστα.

Εγώ πιστεύω ότι σου έρχεται στα ίδια λεφτά, αν όχι καλύτερα στο pc, γιατί δεν χρειάζεται να στάζεις 500€ κάθε 5 χρόνια για αναβαθμίσεις. Κάνεις τη δουλειά σου και με mid-ranged κάρτες γραφικών και το πιο βασικό στο pc ΕΧΕΙΣ επιλογές ;)

Δημοσ.

...Εχω δωσει 1000 ευρω απο το 2009 εως ΣΗΜΕΡΑ για PC. Αν επαιζα σε κονσολα θα εδινα περισσοτερα....

Someone loves piratebay! Μη το μάθει εισαγγελέας... θα τρίβει τα χέρια του με την εύκολη δουλειά που του δωσες! :P

Δημοσ.

Someone loves piratebay! Μη το μάθει εισαγγελέας... θα τρίβει τα χέρια του με την εύκολη δουλειά που του δωσες! :P

Για PC. Οχι για games. Πιο ξεκαθαρα δεν γινεται να γραφτει. Σιγα μην εχει ο εισαγγελεας το ιδιο reading comprehension με σενα

Δημοσ.

∞...........

Φιλε κβαντικε διακρινω μια μαινομενη πορωση να περασεις την αποψη σου παραθετοντας αναλυσεις και specs που φαινεται οτι εχεις ψαξει καλα για να δικαιολογησεις το οτι χαλασες καποια ευρω λιγοτερα για καλυτερο αποτελεσμα (οπως λες)

Θελω να σου πω απλα οτι υπαρχουμε και εμεις οι gamers που δεν ειμαστε console fanboys αλλα προτιμαμε την παρειστικη φαση της κονσολας που δε μπορεις να βρεις στο VFM υπολογιστη σου.

Μπορει να μη μου περισσευουν αλλα προτιμαω να χαλαω 100-200 ευρω παραπανω σε βαθος 5ετιας γιατι θελω να περναω ευχαριστα το χρονο μου ειτε οταν ειμαι μονος μου, ειτε οταν ειμαι με παρεα. 

Επισης οταν πηγαινω διακοπες η ταξιδια με φιλους, γουσταρω πολυ να περνω μαζι την κονσολα μου, ενα HDMI και μαζι με το tethering του κινητου μου ωστε να απολαμβανω την ιδια ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ εμπειρια οπου εγω επιθυμω.

Ενα παθος εχουμε και ειναι το gaming, δε θα κατσω να κουταλομετρησω 200 ευρω για τα επομενα 5-6 χρονια σε ενα hobby που ευχαριστιεμαι τοσο. Μπορω εναλλακτικα να πιω 10 ποτα λιγοτερα και να καλυψω τη διαφορα

Υ.Γ Για browsing προτιμαω μια συσκευη οπως το laptop ωστε να μη περιοριζει (ΞΑΝΑ) μεσα στο σπιτι. Γουσταρω να διαβαζω/σερφαρω με το καφεδακι μου και εκτος δωματιου

Υ.Γ2  Gamer δεν εισαι απαραιτητα οταν ξερεις τη διαφορα στο kilobyte απο καρτα σε καρτα. Ουτε αν μπορεις να γλυτωσεις τον εαυτο σου απο 1€, αναμεσα σε 2 επιλογες (αποδεχομενος φυσικα τις συνεπειες που προανεφερα)

Μπορει ο καθενας να παιζει οτι γουσταρει χωρις να σημαινει οτι οποιος διαφορετικος ειναι προβατο,fanboy η ασχετος...συνελθετε

Δημοσ.

Η μοναδικη πορωση που εχω ειναι με την αληθεια. Ποσως με ενδιαφερει αν θες να παιζεις σε PC , PS4 , επιτραπεζια monopoly η D&D. Ποσως με ενδιαφερει το ποσα λεφτα διαθετεις για gaming. Εν ολιγοις δεν με ενδιαφερει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψες. Καποιος ειπε οτι το PC gaming ειναι ακριβοτερο και τον διορθωσα. That's all. 

Kαλα κανεις λοιπον και προτιμας την παρειστικη κονσολα και δεν σε πειραζουν τα 200 ευρω παραπανω, δεν εχω απολυτως κανενα θεμα με αυτο. Θεμα θα εχω οταν ερθεις (οπως εκανε ο αλλος) να μου πεις οτι σου βγενει και φτηνοτερα.

Δημοσ.

Η μοναδικη πορωση που εχω ειναι με την αληθεια. Ποσως με ενδιαφερει αν θες να παιζεις σε PC , PS4 , επιτραπεζια monopoly η D&D. Ποσως με ενδιαφερει το ποσα λεφτα διαθετεις για gaming. Εν ολιγοις δεν με ενδιαφερει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψες. Καποιος ειπε οτι το PC gaming ειναι ακριβοτερο και τον διορθωσα. That's all. 

Kαλα κανεις λοιπον και προτιμας την παρειστικη κονσολα και δεν σε πειραζουν τα 200 ευρω παραπανω, δεν εχω απολυτως κανενα θεμα με αυτο. Θεμα θα εχω οταν ερθεις (οπως εκανε ο αλλος) να μου πεις οτι σου βγενει και φτηνοτερα.

Εσυ και ο δικαστης Ντρεντ..Προφανως και ολα αυτα τα ανεφερα οχι επειδη ενδιαφερομαι για το τι πιστευεις εσυ (αντιστοιχα) απλα για να σου πω (ΞΑΝΑ) οτι δεν μετρανε μονο τα specs, μετρανε και αλλα πραγματα...

Ναι μπορει να μην βγαινει φθηνοτερα, ομως ΤΙ να το κανω αν ολη μου η ψυχαγωγια μου περιοριζεται σε 4 τοιχους

Οποια διαφορα προκυπτει την υπερκαλυπτει το mobility feature

Δημοσ.

Εσυ και ο δικαστης Ντρεντ..Προφανως και ολα αυτα τα ανεφερα οχι επειδη ενδιαφερομαι για το τι πιστευεις εσυ (αντιστοιχα) απλα για να σου πω (ΞΑΝΑ) οτι δεν μετρανε μονο τα specs, μετρανε και αλλα πραγματα...

Ναι μπορει να μην βγαινει φθηνοτερα, ομως ΤΙ να το κανω αν ολη μου η ψυχαγωγια μου περιοριζεται σε 4 τοιχους

Οποια διαφορα προκυπτει την υπερκαλυπτει το mobility feature

Mα δεν με νοιαζει η αποψη σου για το αν αξιζει η οχι. Παντελως αδιαφορο μου ειναι. Αυτο που λεω ειναι οτι βγαινει ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ. Τωρα αν ειναι καλυτερο value 4 money κλπα κλπα, δεκαρα δεν δινω. Με ενδιαφερουν τα facts οχι οι αποψεις.

Δημοσ.

Mα δεν με νοιαζει η αποψη σου για το αν αξιζει η οχι. Παντελως αδιαφορο μου ειναι. Αυτο που λεω ειναι οτι βγαινει ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ. Τωρα αν ειναι καλυτερο value 4 money κλπα κλπα, δεκαρα δεν δινω. Με ενδιαφερουν τα facts οχι οι αποψεις.

Μα δε με ενδιαφερει αν σε νοιαζει η αποψη μου η οχι! Συνεχιζεις και απαντας λες και προσπαθω να σε κερδισω για κατι ενω δε το κανω.. απλα απανταω στα επιχειρηματα που θετεις οπως ειθιστε να συμβαινει στα forums (οπως πχ οτι με το να παρεις pc για ολα γλιτωνεις και μια συσκευη για browsing,ΝΟΤ, το κανει και το κινητο φθηνοτερα) 

Δε σε ενδιαφερει το local multiplayer , απολυτως σεβαστο! Η πλειοψηφια ομως ενδιαφερεται

Δεν γινεται να λες οτι αυτο δεν ειναι fact ή αληθεια επειδη εσυ δεν ενδιαφερεσαι. 

Μιλας για συγκριση τιμων και για φθηνοτερο εναντι ακριβοτερου οταν συγκρινεις το PC με τα -- του local Multiplayer και της φορητοτητας...για καποιους αυτα μετρανε και κοστιζουν, με αποτελεσμα να τους βγαινει ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ

Δημοσ.

Το αν σε ενδιαφερει το local multiplayer δεν ειναι αποψη αλλα fact...μαλιστα!! Ευγε!

Και αντιστοιχα μπορει να σε ενδιαφερει το δωρεαν online multiplayer. 

Οπως και να χει, οτι και να σε ενδιαφερει και να μη σε ενδιαφερει, το PC σε βαθος χρονου βγαινει φθηνοτερο. Δεν χωραει καν συζητηση και δεν καταλαβαινω γιατι την κανουμε. Και βεβαιως ειμαι απολυτως σιγουρος οτι το post σου το γραψες απο κινητο...Και, οχι δεν απαντας στα επιχειρηματα που θετω. Το επιχειρημα μου ειναι ενα και το αυτο, οτι το PC ειναι φτηνοτερο, και συ μου λες αλλα νταλων

PS1. To PC εχει περισσοτερα local co-op games. Αλλα σιγα μη περιμενα απο σενα κανα επιχειρημα της προκοπης XD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...