Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένω κάποιον να πει ότι θα έπρεπε ο ΟΑΣΑ να φροντίζει να εξυπηρετούνται όλοι.

Να εξυπηρετούνται τζάμπα εννοείται ε;

ποιος μιλησε για τζαμπα?

τζαμπα ειναι μονο οι ταινιες, τα τραγουδια και τα software στα torrent...

oh wait.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν ξεκινησει το ποιος φταίει κλπ, αναρωτιέμαι σαν άνθρωπας, εχεις ξεκινησει να πας θάλασσα, όχι για δουλειά κάπου, θάλασσα, και βλέπεις στην στάση αυτό το μπούγιο λες και περιμένεις να μπεις στο terra vibe. Ε, δεν φεύγεις πίσω?

δεν έμπαινα που να με πληρώνανε 

• Like 5
Δημοσ.

Κ εδω χαμος στον ΟΑΣΘ. Γεματο και το μετρο καθε μερα, αστα να πανε.. :wacko:

Πάλι καλα που έχετε και το μετρό να λες :P

• Like 6
Δημοσ.

Έχω φάει κουτουλιά γερή από αλλοδαπό που κοιμόταν κατάκοπος στη γαλαρία βράδυ χειμώνα, και όπως τον πήρε ο ύπνος έσκασε πάνω στο κεφάλι μου. Twice...

Δημοσ.

όσοι έχουν δει τα συγκεκριμένα λεωφορεία (122,Α1,Α2 ) θα καταλάβουν ότι είναι ετοιμόροπα ( που να μπεις και μέσα, σα να βρίσκεσαι σε πλοιο με 7 μποφόρ ) αμα το πάρεις απο την αφετηρία είναι δε χειρότερα γιατί βλέπεις τους οδηγούς μέχρι το επόμενο δρομολόγιο όλο και κάτι να φτιάχνουν , στα συγκεκριμένα λεωφορεία ειδικά παρατηρείς στις πόρτες που έχει σαν σκαλοπάτι έχει και κάτι σπασμένα κομμάτια που βλέπεις τον δρόμο και λες , ειναι φτιαχμένο απο φελιζόλ? να το πατήσω η θα σπάσει ?? :D ειναι τραγική η κατάσταση! απορώ όταν ξεπερνάνε τον επιτρεπομενο  όριο επιβατών πόσο ακόμα να αντέξουν τα πανάρχαια οχήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εδω χαμος στον ΟΑΣΘ. Γεματο και το μετρο καθε μερα, αστα να πανε.. :wacko:

Κ εδω χαμος στον ΟΑΣΘ ... DAB...

sorry για το off , δεν κρατήθηκα αχχαχα

• Like 5
Δημοσ.

ας αναφέρουμε και την ίδια ελληνίδα κυρία που θα κουβάλαγε μέχρι και όπλο πάνω της για να κάτσει και στο τέλος θα έλεγε "παιδάκι μου χτύπα μου το εισητίριο γιατι δεν μπορώ να κουνηθώ". ( σίγουρα θα υπήρχε και μια τέτοια )  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Κ εδω χαμος στον ΟΑΣΘ ... DAB...

sorry για το off , δεν κρατήθηκα αχχαχα

ΟΟΟΧΙ ΑΛΛΟ DABBBB :cry:

• Like 2
Δημοσ.

ΟΟΟΧΙ ΑΛΛΟ DABBBB :cry:

υπάρχει καιρό αυτή η μαλακία? χθες προχθές το έμαθα . μάλλον ζω σε άλλο κόσμο αχχαχααχ

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει καιρό αυτή η μαλακία? χθες προχθές το έμαθα . μάλλον ζω σε άλλο κόσμο αχχαχααχ

Παιζει..εδω και 1 μηνα το ακουω παντου τουλαχιστον :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι δρομολόγια! Με σασπένς, ένταση και αγωνία! Φαντάζομαι όλο και κνα μπουνιδι θα πέφτει που και που, οπότε έχουμε και δράση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...