Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να διαβάζουν insomnia εκεί στον ΟΑΣΑ.

http://www.notiareport.gr/eidiseis/epikairotita/topika/nea-lewforeiaki-grammh-elliniko-varkiza.html

Πάλι καλα που καταλαβαν οτι δεν φταιει ο κοσμος. Πλακα θα ειχε να βγει κανεις να πει "Ε μην έρχεστε τοσοι πολλοι για μπάνιο ή με το λεωφορειο." θα επρεπε να κανονιστει καταδρομική με ελευθερους σκοπευτες γιαουρτιων. Θα φευγε η αγελαδιτσα συννεφο.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι καλα που καταλαβαν οτι δεν φταιει ο κοσμος. Πλακα θα ειχε να βγει κανεις να πει "Ε μην έρχεστε τοσοι πολλοι για μπάνιο ή με το λεωφορειο." θα επρεπε να κανονιστει καταδρομική με ελευθερους σκοπευτες γιαουρτιων. Θα φευγε η αγελαδιτσα συννεφο.

Μα το συγκεκριμένο δεν θα φτάνει Σαρωνίδα ή Λαγονήσι που πηγαίνουν οι περισσότεροι Τι έλυσαν; Θα κατεβαίνουν στη Βάρκιζα και θα περιμένουν το τιγκαρισμένο 122. :P

Πάντως, θεούληδες εκεί στον ΟΑΣΑ. Στο mail που έστειλα, το μόνο που έλαβα είναι ένα αποδεικτικό ανάγνωσης.

Δημοσ.

Μα το συγκεκριμένο δεν θα φτάνει Σαρωνίδα ή Λαγονήσι που πηγαίνουν οι περισσότεροι Τι έλυσαν; Θα κατεβαίνουν στη Βάρκιζα και θα περιμένουν το τιγκαρισμένο 122. :P

Πάντως, θεούληδες εκεί στον ΟΑΣΑ. Στο mail που έστειλα, το μόνο που έλαβα είναι ένα αποδεικτικό ανάγνωσης.

Συννεφιαζει σιγα σιγα .... αλλα δεν θα ειναι βροχη απο νερο απο γιαουρτια θα ειναι :cry:

αφου κωλοβαρανε ρε τι λεωφορεια να βαλουν. Το δημοσιο σε τέτοιες θεσεις ειναι η χαρά του καβατζοτυπου.

Δημοσ.

Πάντα έτσι είναι το καλοκαίρι τα λεωφορεία που πηγαίνουν στα νότια προάστια, τώρα για ποιον λόγο, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα δεν γίνεται τίποτα για να διορθωθεί μάλλον υπάρχουν συμφέροντα πίσω

οντως ετσι ειναι,

ειναι λογικο,καλοκαιρι ειναι και πολλοι πανε για μπανιο,

οπως επισης λογικο ειναι καποιες ωρες να αποφασιζουν να πηγαινουν πολλοι,δεν γινεται ολες τις ωρες αυτο,

δεν ειναι λογικο το οτι αυτο, συμβαινει χρονια το καλοκαιρι και σε αλλα λεωφορεια,171,Α2,Α1,και ουσιαστικη λυση δεν εχει δωθει,

για να μαι ειλικρινης δεν ξερω τι μπορει να γινει,αλλα για συμφεροντα που λες,μαλλον τρολαρεις......

Δημοσ.

για να μαι ειλικρινης δεν ξερω τι μπορει να γινει,αλλα για συμφεροντα που λες,μαλλον τρολαρεις......

Θα σου απαντήσω εγώ ως κάτοικος Σαρωνίδας. Όταν ήρθε για πρώτη φορά το Ε22 τότε (122) στη Σαρωνίδα, τα ΚΤΕΛ έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο απαιτώντας να φύγει. Έγινε κακός χαμός.

Αν σκεφτείς ότι αρκετά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αθηνών-Σουνίου ανήκουν σε Αναβυσσιότες, θα καταλάβεις τι συμφέροντα παίζονται και γιατί δεν έχει φτάσει το 122 ακόμα στα σημεία αυτά, ενώ όπως φαίνεται από το link που ανέβασα σε προηγούμενο post έχει εγκριθεί.

Εδώ είναι κλειστές κοινωνίες, παρά την κοντινή τους απόσταση με την Αττική, και δεν σε παίρνει να κουνηθείς. Έτσι απλά. Ή πας με τα νερά τους, ή δεν χωράς εδώ και μένεις μόνος σου.

• Like 4
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω εγώ ως κάτοικος Σαρωνίδας. Όταν ήρθε για πρώτη φορά το Ε22 τότε (122) στη Σαρωνίδα, τα ΚΤΕΛ έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο απαιτώντας να φύγει. Έγινε κακός χαμός.

Αν σκεφτείς ότι αρκετά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αθηνών-Σουνίου ανήκουν σε Αναβυσσιότες, θα καταλάβεις τι συμφέροντα παίζονται και γιατί δεν έχει φτάσει το 122 ακόμα στα σημεία αυτά, ενώ όπως φαίνεται από το link που ανέβασα σε προηγούμενο post έχει εγκριθεί.

Εδώ είναι κλειστές κοινωνίες, παρά την κοντινή τους απόσταση με την Αττική, και δεν σε παίρνει να κουνηθείς. Έτσι απλά. Ή πας με τα νερά τους, ή δεν χωράς εδώ και μένεις μόνος σου.

Αρα δε μιλάμε για κανονική χώρα αλλά για 'χώρο'.

• Like 2
Δημοσ.

Οπου υπαρχει συνοστισμος ανθρωπων και δεν υπαρχει αναλογια πορων ... αυτα θα βλεπουμε...αγρια ενστικτα...και το εννοω...αγρια ενστικτα. Αυτα τα αγρια ενστικτα αποφασισαν για δημοψηφισμα και κυβερνηση χωρις ενας να δει ποιες ειναι οι 30 καλυτερες χωρες να ζει καποιος , τι συστημα εχουν  ? Ωπ !!! Φιλελευθερισμο !!!  Αλλα για να εφαρμοσεις τετοια συστηματα πρεπει να εχει ο λαος μια Α παιδεια ...ουτε να κυβερνα η ακροαριστερα ουτε στην βουλη να μπαινουν κοματα ακραια, ουτε να απειλουν την ελευθερια λογου , την ελευθερια θρησκειας και να καταδυναστευουν την ελευθερια στην οικονομια... Ο μεσος Ελληνας δεν εχει ιδεα τι τρεχει στον κοσμο ...εχει μεινει στο 81 και στο διαμοιρασμο πορων χωρις εγγυησεις . Και μην με βαλετε κοκκινη καρτα δεν μιλαω πολιτικα ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΙΛΑΩ .

Οτι να ναι.

Επίσης, όσους ξέρεις και έφυγαν στην επαρχία για κάτι καλύτερο, εγώ άλλους τόσους ξέρω που δεν θέλουν να φύγουν παρόλο που έχουν σπίτι εκεί.

Μην κρίνεις τι είναι σωστό και τι θα συμβεί στην ζωή του καθενός που θα φύγει από κάπου με βάση την οικογένεια που περιγράφεις και μια μεμονωμένη περίπτωση..

Παρόλα αυτά ναι, το δημογραφικό πρόβλημα και η υπερσυγκέντρωση πληθυσμού σε έναν και μόνο νομό αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες για τα προβλήματα της χώρας και είναι θετική η αποχώρηση κόσμου από τις πόλεις προς τα χωριά.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω μια απορια ,επιτρεπεται να βιντεοσκοπεις καποιον και να τον ανεβαζεις στο youtube χωρις να τον εχεις ρωτησει πρωτα?

αντε πες αν το κανει καποιος ανωνυμα ειναι δυσκολο να τον εντοπισεις,αλλα εδω ο οδηγος εχει κανει μεγιστο fail αν τον παει καποιος δικαστικα δεν νομιζω να συνεχισει να κανει την δουλεια του για πολυ ακομα,γτ το να επιλεξω να χρησιμοποιησω μμμ δεν συνεπαγεται οτι ο οδηγος εχει το δικαιωμα να με τραβηξει και να με δειχνει για να εξηπυρετηση τους δικους του σκοπους..που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να αποδειξη ποσο μη ευγενικος μπορει να ειμαι κατω απο αυτες τις συνθηκες.

οταν μπαινεις σενα μαγαζι που εχει καμερα γραφει "ο χωρος βιντειοκοπειται",και αυτο για να μπορεσει να χρησιμοποιησει το βιντεο αν κανω κατι για να το αποδειξη,οχι για να κανει πλακα με το βιντεο..

ο οδηγος ουτε αδεια πηρε και για πλακα το χρησιμοποιει..

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω μια απορια ,επιτρεπεται να βιντεοσκοπεις καποιον και να τον ανεβαζεις στο youtube χωρις να τον εχεις ρωτησει πρωτα?

Γενικά για την βιντεοσκόπηση δεν ξέρω, αλλά όταν υπάρχει δόλιος σκοπός όπως να εκθέσεις τον άλλον και να φανεί κάτι αρνητικό θα έπρεπε να τον είχες ρωτήσει αλλιώς μπορεί να σε τρέξει δικαστικά.

Δημοσ.

Γενικά για την βιντεοσκόπηση δεν ξέρω, αλλά όταν υπάρχει δόλιος σκοπός όπως να εκθέσεις τον άλλον και να φανεί κάτι αρνητικό θα έπρεπε να τον είχες ρωτήσει αλλιώς μπορεί να σε τρέξει δικαστικά.

Μεχρι να βγει η αποφαση του δικαστηριου, θα εχει βγει στην συνταξη ο οδηγος :P

• Like 2
Δημοσ.

Ολόκληρο θέμα το κάνατε το Video.

Εντάξει είπαμε λάθος του που έβγαλε τα πρόσωπα όλων στην φόρα χωρίς την άδεια τους αλλά δεν είναι και λόγος να χάσει την δουλειά του ένας άνθρωπος ή ακόμα χειρότερα να μπλέξει με δικαστήρια, μηνύσεις κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ολόκληρο θέμα το κάνατε το Video.

Εντάξει είπαμε λάθος του που έβγαλε τα πρόσωπα όλων στην φόρα χωρίς την άδεια τους αλλά δεν είναι και λόγος να χάσει την δουλειά του ένας άνθρωπος ή ακόμα χειρότερα να μπλέξει με δικαστήρια, μηνύσεις κτλ. 

Γιατί; Αν στη δουλειά σου εσύ αρχίσεις να βιντεοσκοπείς πελάτες κι εκείνοι παραπονεθούν, νομίζεις ότι δεν θα έχεις πρόβλημα;

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Μιλάμε για δημόσιο μέσο μαζικής μεταφοράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...