Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πφφ.

Τι φταίνε οι καημένοι οι users του insomnia να ακούνε την γκομενοκατάσταση τις πίκρες και τα κερατιλίκια του καθενός. Και ποια η γνώμη μας; Γνώμη για κάτι που δεν το ζούμε εμείς αλλά κάποιος άλλος και καλούμαστε να εκφράσουμε μια υποκειμενική άποψη.

Δημοσ.

Πφφ.

Τι φταίνε οι καημένοι οι users του insomnia να ακούνε την γκομενοκατάσταση τις πίκρες και τα κερατιλίκια του καθενός. Και ποια η γνώμη μας; Γνώμη για κάτι που δεν το ζούμε εμείς αλλά κάποιος άλλος και καλούμαστε να εκφράσουμε μια υποκειμενική άποψη.

φταιτε που ανοίγετε thread του μπλα μπλα με κατατοπιστικοτατο και ξεκαθαρο τιτλο ενώ δε σας ψηνει εξ αρχης. Newsflash, η γνωση δεν είναι μονο βιωματικη, μπορεις να την αποκτησεις και απ την παρατηρηση, οποτε το να εκφράζονται υποκειμενικες αποψεις πανω σε βιωματα αλλων, οσο γινεται σε ασφαλες πλαισιο, μπορει να είναι και εποικοδομητικο  

• Like 2
Δημοσ.

Ηταν παντρεμενη ..... τελικα δικιο ειχε ο φιλος. Επαγγελματιες κερατάδες χαχαχα

Πηγα λεει στο γάμο του άλλου και του εδωσα συγχαρητηρια? γιατι ρε φιλε του ειπες συγχαρητηρια? αναβαθμιστηκε. Από ερασιτέχνης κερατας εγινε επαγγελματιας χαχχα

Καλά το ότι στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να πας με δεσμευμένη από το να πας με ελεύθερη αυτό είναι σε όλους γνωστό!

Θέμα όμως υπάρχει με το αν είναι ηθικά σωστό να το κάνεις..

• Like 3
Δημοσ.

Καλά το ότι στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να πας με δεσμευμένη από το να πας με ελεύθερη αυτό είναι σε όλους γνωστό!

Θέμα όμως υπάρχει με το αν είναι ηθικά σωστό να το κάνεις..

προτεινω να εξετάσουμε το κατά ποσο είναι ηθικος ο θεσμος του γαμου in the first place

Επισης αμφισβητω αυτήν την κοινη γνωση του ότι οι παντρεμένες είναι πιο ευκολες, μου φαινεται ακραια γενικευτικο και μου φαινεται και λιγο ασχημο το ότι εστιάζουμε μονο στις γυναικες ενώ οι παντρεμένοι αντρες και το κατά ποσο είναι ευκολοι αυτοι δεν εχει τεθει καν σαν ζητουμενο :S

γιατι θα επρεπε η γυναικες εντος γαμου να είναι αυτές που θα επιδιωκουν να είναι οι "ηθικες" και να κραταν το γαμο ενώ οι αντρες είναι αυτοι που "παραστρατουν" ? ολο αυτό μου φαινεται σαν μια κακοστημενη ταινια που εχω δει περισσοτερες φορες απ οσο θα ηθελα. Βαριέμαι.

Συγγνωμη Μαου, αφορμή πηρα μονο, δεν είναι ότι μιλαω σε/για εσενα συγκεκριμένα :)

Επι τη ευκαιρια, TS, αν αυτό είναι το "απλο" κερατο, υποθετω επειδή είναι σκετο σεξ χωρις συναισθημα, το περιπλοκο είναι η γεματη ιντριγκα καλοστημενη κομπινα παράλληλης κρυφης σχεσης? Συνθετο κερατο. Ενώ το βρισκω χωρις λογο, με διασκεδαζει σε τι εκταση θα εφταναν οι ανθρωποι για να μην πουν την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα είναι θέμα οπτικής. Ο φίλος σου το θεωρεί εναλλακτικό τράβηγμα και στο μυαλό του είναι σωστός. Κανείς δε το ξέρει, κανείς δεν πληγώνεται. Ποια η διαφορά να την βγάλω με xvideos και να την βγάλω σκέτο; Η συναισθηματική του κατάσταση μετά απο αυτό είναι η ίδια και μάλλον και λίγο πιο έντονα προσκείμενη στη μόνιμη κοπέλα του λόγω τύψεων.

Δεν είναι παράλογο να κάνει κάποιος σέξ χωρίς το παραμικρό feeling. Μιά ώρα σε έναν αδιάφορο χώρο με ένα αδιάφορο άτομο.

Λίγο πιο φουσκωμένο ego, λίγο πιο ξεφούσκωτα @@.

Το θέμα ειναι οτι ηθικά δεν είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο. Με βάση τα υπάρχοντα πρότυπα "ξεφτιλίζει" την κοπέλα του κοινωνικά σε περίπτωση που μαθευτεί. Ή ακόμα και αν δε μαθευτει, στο παράδειγμα του luci, δινει πάτημα στην οποιαδήποτε τυχαία κάργια να δείχνει ασέβεια προς αυτην.

Σε ένα λιγότερο συμπλεγματικό σύμπαν δε θα ήταν καθόλου περίεργο να είματε συναισθηματικά δεμένοι με κάποιον ενώ κάνουμε παράλληλα mindless sex ανεπηρέαστα με randoms. Παίρνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα απο μια σχέση και ένα τυχαίο sex. Το θέμα είναι οτι δεν θα αντέχαμε να μας το κάνουν γιατί ο εγωισμός μας δεν το επιτρέπει, οπότε σκάμε και ελπίζουμε οτι με το να είμαστε σωστοί θα έχουμε αντίστοιχα σωστή αντιμετώπιση.

Κάνουμε ότι καλύτερο με το εγώ μας και με τα πρότυπα που μας έχουν δωθεί.

• Like 3
Δημοσ.

Απλη εξηγηση,κανενα προβλημα με το να πηγαινει καποιος με πολλες,αν τον ευχαριστει.

Το να εχει καποιος μονιμη σχεση και να πηγαινει ταυτοχρονα με αλλες,βγαζει μεγαλα συμπλεγματα,εν ολιγης ολοι η δυναμη που προσπαθει να αντλησει απο το σεξ με αλλες γυναικες ειναι απλα παρηγορια στο οτι φοβαται να ζησει μονος του.

Μα έτσι κι αλλίως εκείνος που επιλέγει να πετά επ' αόριστον "από κανάρα σε κανάρα", στο τέλος βιώνει την απόλυτη μοναξιά, κατά τη γνώμη μου. Ζει την ψευδαίσθηση της ελευθερίας, θεωρώντας ότι πάντα θα είναι νέος και αυτόνομος. Έλα όμως που δεν γίνεται αυτό και όταν το συνειδητοποιούμε είναι πολύ αργά... Και είναι έτσι η ζωή, πιστεύω, όπου οι πιο πολλοί από τους ανεξάρτητους γύρω μας στο τέλος κάνουν οικογένεια, προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα, στην οποία το μπακούρι-φίλος δεν χωράει πουθενά γιατί παύει να είναι ένας από αυτούς κι έτσι απομακρύνεται ή τον απομακρύνουν οι συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να μπω κατευθείαν στο ψητό. Προχθες συζητούσαμε με κάτι φιλαράκια με αφορμή κάτι πρόσφατα περιστατικά. Ένας λοιπόν έχει σχέση εδώ κ πολλά χρόνια, και κατά τη διάρκεια έχει τύχει να κερατωσει αρκετές φορές. Ο ίδιος λοιπόν υποστηρίζει ότι όσες φορές το έχει κάνει ήταν "χωρίς συναίσθημα" κ πως σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επειδή δεν γουστάρει/σέβεται τη κοπέλα του, αλλά πιο πολύ για τη "καβλατζα". Η αλήθεια είναι πως τη κοπέλα του την προσέχει πολύ, κ πως τις φορές που έχει "τύχει" ήμασταν συνήθως αντροπαρεα, roadtrip, ταξίδι, διακοπές κτλ.

Από την άλλη εγώ έλεγα ότι ανεξαρτήτως σεβασμού/ηθικής κτλ, αν σε ψήνει να πηδηχτεις με άλλη γκομενα "ίσως" κ να σημαίνει κάτι για την υπάρχουσα σου σχέση. Κ ξαναλέω, δεν μιλάω για "πρέπει" κτλ, αλλά ότι αν η σχέση σου σε καλύπτει (κρεβάτι, επικοινωνία, εμπιστοσύνη κτλ) τότε εννοείται πως θα φλερτάρεις, να κάνεις δυο κουβέντες αλλά μέχρι εκεί. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου βγαίνει, τουλάχιστον με τη κοπέλα που είμαστε τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι το λέω για εκείνον, ότι ρε φίλε ενώ είσαι καλά με τη κοπέλα σου, μήπως υπάρχει κάτι που δεν σε καλύπτει τελειως κ το ψάχνεις καπου αλλού;

Τεσπα, εσεις τι γνώμη έχετε επ ατού;

Να πιάσουμε από έναν τοίχο οι υπόλοιποι γιατί μας βγήκατε πηδήκουλες εσύ και οι φίλοι σου..

Δημοσ.

1. Ο πραγματιστής / ρεαλιστής. Αν πεσει ενα δεντρο σε ερημο δασος, κανει ηχο ? Στη προκειμενη, εφοσον δε το ξερει ο αλλος οτι εχει φαει κερατονι, και δεδομενου οτι ο ο ρινοκερος που ριχνει το κερατο μεταχειριζεται το συντροφο τελεια, τον αγαπαει, δινει οτι χρειαζεται στη σχεση και παραπανω και παει λεγοντας απλα ειναι nympho και δε κρατιεται, ο ρεαλιστης θα σου πει οτι δεν εχει καμια σημασια. Και οι δυο ειναι πανευτυχης. Δεν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης διαφανιας σε αυτο το παραδειγμα διοτι ο συγκεκριμενος ηδη γνωριζει οτι οι ανθρωπινες σχεσεις ποτε δεν ειναι 100% transparent, οποτε ολα κουλ.

Ο ρεαλιστής λέει ότι αυτό που δε γνωρίζεις δε σε πειράζει.

Αλλά το δε σε πειράζει επειδή σου κρύβω την αλήθεια μονομερώς δεν είναι ρεαλισμός, είναι σκατένια συμπεριφορά.

"Ναι ρε συ καλύτερέ μου φίλε, πηδούσα την αρραβωνιαστικιά σου αλλά σκεφτόμασταν πως αφού δεν το ξέρεις δεν πειράζει".

Αν εχω κερατωσει μια φορα αλλα ειμαι φουλ στη σχεση, δε θα το πω, γιατι να γαμ*σω τη σχεση ενω γουσταρω? Γιατι θελω να τα χω καλα με τη συνειδηση μου? Αν αυτος ειναι ο λογος ειμαι weak και αξιζω να με στειλει και να πεσω σε καταθλα.

Με την ίδια λογική ακριβώς (και όπως παραπάνω), αν κλέψεις από τον (κολλητό σου/σύντροφό σου/πατέρα σου/αδερφό σου/κλπ) δε θα το πεις, γιατί να γαμήσεις τη σχέση αφού τους εκτιμάς;

Cool story bro αλλά μεταξύ μας, δεν είσαι weak αν το πεις. Είσαι θρασύδειλος αν δεν το πεις, γιατί πολύ απλά κάνεις πράγματα μόνο όσο δε σε βλέπουν. Αν εσένα σε βολεύει να σκέφτεσαι ότι είσαι strong γι' αυτό δεν το λες πάσο, that doesn't mean it is like that.

Τελος η ηθικη ειναι λεπτο ζητημα. Η μοντερνα ηθικη παει σε πολλα αντιθετα με την ανατομια του ανθρωπου. Δεν ειμαστε μονογαμικα ζωα εκ φυσεως, αλλα η κοινωνια μας το επιβαλει. Υπερασπιζομαστε την αλληλεγγυη τη φιλανθρωπια την ισοτητα, yet ακομα και ο πιο δικαιος ανθρωπος ελκυεται απο την εξουσια /κυριαρχια/ δυναμη. Γιατι ετσι ειμαστε καλωδιωμενοι.

Η μοντέρνα ηθική λέει ξεκαθάρισέ το με τον άλλο και μετά πήγαινε ξενοπήδα όλη μέρα κάθε μέρα. Η μονογαμία αυτή καθαυτή δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση.

Το να εχει καποιος μονιμη σχεση και να πηγαινει ταυτοχρονα με αλλες,βγαζει μεγαλα συμπλεγματα,εν ολιγης ολοι η δυναμη που προσπαθει να αντλησει απο το σεξ με αλλες γυναικες ειναι απλα παρηγορια στο οτι φοβαται να ζησει μονος του.

Αν είναι να πιάσουμε την ψυχολογία του κώλου, αυτός που είναι όλη του τη ζωή αυστηρά μονογαμικός το κάνει επειδή φοβάται την απόρριψη και τρίχες κατσαρές.

Δε θα επεκταθώ περισσότερο, το ότι έχεις τσουβαλιάσει όλο το μη μονογαμικό πληθυσμό (συντριπτική πλειοψηφία) σε μια πρόταση θα έπρεπε να σου λέει και σένα κάποια πράγματα.

• Like 3
Δημοσ.

Πιστεύω ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν τους 'άπιστους' άντρες όταν κάνουν σχέση μαζί τους και συνεχίζουν να είναι στη σχέση για άλλους λόγους.

Δεν μπορεί εμείς οι άνδρες να καταλαβαίνουμε τους 'ζωηρούς' άνδρες από 10 χιλιόμετρα μακριά και οι γυναίκες να μην παίρνουν μυρωδιά.

Πες ταααααα...με πρόλαβες...μας παίρνουν χαμπάρι αμέσως, μάλλον εμείς δεν τις παίρνουμε όταν τρώμε κέρατο...

Δημοσ.

Δειτε τους/τις κεραταδες/κερατωμενους σαν ...ψηφοφορους.Φταινε παντα οι αλλοι, οι ιδιοι ποτε δεν το εκαναν ουτε θα το εκαναν,αν τους τυχει θα δωσουν μια και μονο μια τελευταια ευκαιρια , αν και αγανακτισμενοι απο την προδοσια , αν το κανουν θα ειναι επειδη ουσιαστικα η σχεση τους με το παλιο εχει τελειωσει,και στην τελικη υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα στον κοσμο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σταθείτε λίγο. Μόνο την πρώτη σελίδα διάβασα.

Επειδή το θίξατε αρκετές φορές.

Εάν εμένα η δική μου κοπέλα ή γκόμενος μου, με κερατώσει.. και εγώ δεν έχω θέμα.. τότε είμαι μάγκας, σταμπιλαρισμένος, όλα ΟΚ;

Γιατί αυτό κάνω, και το αισθάνομαι 100%, αλλά κανείς δεν με έχει πει μάγκα so far.

Θα ήθελα POLL σε ένα τέτοιο θέμα. Θα ήθελα να ξέρω εάν το "περιουσιακό στοιχείο για λίγο καιρό / άνθρωπος δεκανίκι" επηρεάζει και αν ναι κατά πόσο, το ίδιο το μέσον όρο των ινσομνιτών.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σταθείτε λίγο. Μόνο την πρώτη σελίδα διάβασα.

Επειδή το θίξατε αρκετές φορές.

Εάν εμένα η δική μου κοπέλα ή γκόμενος μου, με κερατώσει.. και εγώ δεν έχω θέμα.. τότε είμαι μάγκας, σταμπιλαρισμένος, όλα ΟΚ;

Γιατί αυτό κάνω, και το αισθάνομαι 100%, αλλά κανείς δεν με έχει πει μάγκα so far.

Θα ήθελα POLL σε ένα τέτοιο θέμα. Θα ήθελα να ξέρω εάν το "περιουσιακό στοιχείο για λίγο καιρό / άνθρωπος δεκανίκι" επηρεάζει και αν ναι κατά πόσο, το ίδιο το μέσον όρο των ινσομνιτών.

Ευχαριστώ.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Γεροντική άνοια φαίνεται. Το εξηγείς λίγο;

Δημοσ.

"Κερατώσει"?

As in "το συζητήσαμε και μπορεί να πηγαίνει και με άλλους" ή "μωρή καριόλααα γιατι σε μεναααααααααα;"

Αλλά όπως και να 'χει, αν εν τέλει δεν έχεις θέμα εσύ με τον εαυτό σου και τη σχέση σου who cares what the fuck θα πουν οι άλλοι;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...