Προς το περιεχόμενο

LG K7 & LG K8 Review


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ίσως μία από τις λίγες φορές που έρχονται στα χέρια μου, ταυτόχρονα, δύο συσκευές για παρουσίαση, οι οποίες όχι μόνο ανήκουν στην ίδια σειρά, στην προκειμένη περίπτωση στη σειρά Κ της LG, αλλά και διαδέχονται - κατασκευαστικά - η μία την άλλη.

Τα LG K7 και LG K8 μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, καθώς η νοτιοκορεατική κατασκευάστρια ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή και για τις δύο, ενώ από πλευράς χαρακτηριστικών και τιμών λιανικής πώλησης κινούνται στο τιμολογιακό εκείνο φάσμα, το οποίο ευθύνεται για τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων των περισσοτέρων κατασκευαστών, παραμένοντας αυστηρά κάτω από τα €200. Τα τελευταία δύο χρόνια η LG προσπαθεί έντονα να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στο φάσμα αυτό, παρουσιάζοντας προτάσεις με ελκυστική σχεδίαση και ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, εισάγοντας σε αυτές στοιχεία και τεχνολογίες από τα ακριβότερα μοντέλα της.

Παρόλες τις προσπάθειες της εταιρείας, οι πωλήσεις των συσκευών αυτών δεν ήταν οι προσδοκώμενες, καθώς η μέθοδος ονοματοδοσίας (Bello, Fino, Spirit, Leon, Magna) που ακολούθησε η νοτιοκορεατική εταιρεία προκαλούσε σύγχυση στο αγοραστικό κοινό, το οποίο είχε συνηθίσει να αναγνωρίζει τις δυνατότητες και τις γενιές των συσκευών μέσα από συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών (πχ. LG G2, LG G3, LG G4 κ.ο.κ.).

 

front.jpg

Με τις νέες σειρές συσκευών της, η LG φαίνεται πλέον αποφασισμένη να ακολουθήσει μία πιο συγκροτημένη στρατηγική πωλήσεων, διαχωρίζοντας τες σε διακριτές σειρές (Κ, V, X, G) και βαθμολογώντας τες, ανάλογα με τις ικανότητες και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους - όσο υψηλότερο είναι το νούμερο μίας συσκευής, τόσο υψηλότερα κατατάσσεται η συσκευή στην εκάστοτε σειρά. Βέβαια αυτό, όπως θα καταλάβετε και στη συνέχεια, αυτό μάλλον δεν ισχύει για τα μοντέλα K7 και K8, καθώς το πρώτο συγκαταλέγεται στις entry-level συσκευές, ενώ το ελάχιστα ακριβότερο Κ8 “φλερτάρει” έντονα με τη μεσαία κατηγορία.

 

Link.png Site: LG K7 & LG K8 Review  
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενώ η lenovo motorola ετοιμάζεται να βγαλει το νέο moto E ,το moto 4g κυκλοφορεί ήδη σε 3 εκδόσεις...άρα θα έχουν την τύχη των mgna,spirit...και το moto g3 με 120€...γιατί να επιλεξω LG στα φθηνά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο Motorola σε αυτα τα χρηματα και συγκεκριμενα Moto G3 που τα εχει ολα και συμφερει,τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη κατω απο τα 120ευρω.

 

Η LG εχει χασει την μπαλα δυστηχως κατι που φενεται στην ποιοτητα των ναυαρχιδων της πως εχει πεσει μετα το G2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

49 ευρώ το LG K8 στον Γερμανό  , δεν γνωρίζω πόσα τεμμάχια έχουν ή αν είναι εκθεσιακά.

 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...