defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 zio υποθέτω το μετέπειτα edit μου δεν το πρόλαβες πριν απαντήσεις. Ίσως θα βοηθούσε, δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος σε τι έπρεπε να σε "καλύψω". Πήρα κάτι που έγραψες το οποίο στα δικά μου μάτια είναι κλασική περίπτωση για διδασκαλία ανθρώπινης αντίδρασης που λογικά/μαθηματικά είναι λάθος και προσπάθησα να δείξω με αντιπαράδειγμα ακριβώς ότι δεν έχει λογική βάση σαν επιχείρημα, παρά μόνο την ανθρώπινη συνιστώσα. Υποθέτω ότι ο παραλληλισμός είναι τουλάχιστον εν μέρει πετυχημένος γιατί αν δεν ήταν θα περίμενα να μου πεις εσύ ή κάποιος άλλος πού κάνω λάθος. Αν πάλι δεν κάνω κάπου λάθος αλλά το συμπέρασμά μου δε σημαίνει κάτι για σένα αυτό είναι δικό σου θέμα, ούτε μπορώ ούτε θέλω να σου υποδείξω με το ζόρι πως να σκέφτεσαι. 1
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μετράει αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας. Πουθενά, απλά λέω ότι υπάρχει θέμα. Είχα ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα ότι για μένα οι πρώτοι που θα έπρεπε να εναντιώνονται σε τέτοιες συμπεριφορές και που θα έπρεπε να δίνουν πληροφορίες και να βοηθάνε όπως μπορούν να προλάβουμε - αποτρέψουμε ό,τι μπορούμε είναι οι νορμάλ μουσουλμάνοι που ζουν σε αυτούς τους κύκλους και σίγουρα ξέρουν καλύτερα ποιοι είναι ικανοί να κάνουν τέτοια πράγματα. Γιατί θίγονται κι αυτοί χωρίς να φταίνε. ΟΛΟΙ οι τρομοκρατες και οι δολοφονοι καταναλωναν ΝΕΡΟ, ανεπνεαν ΑΕΡΑ, ειχαν φωνη, ετρωγαν. Παρα πολλα κοινα χαρακτηριστικα. Ωστόσο εστιάζουμε στο ότι ηταν μουσουλμάνοι, και κατ επεκταση λεμε πως οι μουσουλμάνοι είναι εν δυναμει επικίνδυνοι. Ολοι είναι εν δυναμει επικίνδυνοι, καθως ολοι πινουν νερο και ολοι αναπνεουν και αυτά είναι χαρακτηριστικα που εχουν και οι τρομοκρατες. Μη γινεσαι ρατσιστης. Δε μας λεει τιποτα απολυτως το ότι είναι μουσουλμάνος. Δεν το δέχομαι φίλε μου, τα βλέπουμε αλλιώς. Για μένα αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που τους οδηγεί να κάνουν αυτά τα πράγματα μετράει φυσικά πολύ περισσότερο από το αν ήταν άντρες ή αν έπιναν νερό κλπ...είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση! (Για μένα, επαναλαμβάνω). zio υποθέτω το μετέπειτα edit μου δεν το πρόλαβες πριν απαντήσεις. Ίσως θα βοηθούσε, δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος σε τι έπρεπε να σε "καλύψω". Πήρα κάτι που έγραψες το οποίο στα δικά μου μάτια είναι κλασική περίπτωση για διδασκαλία ανθρώπινης αντίδρασης που λογικά/μαθηματικά είναι λάθος και προσπάθησα να δείξω με αντιπαράδειγμα ακριβώς ότι δεν έχει λογική βάση σαν επιχείρημα παρά μόνο ανθρώπινη. Υποθέτω ότι ο παραλληλισμός είναι τουλάχιστον εν μέρει πετυχημένος γιατί αν δεν ήταν θα περίμενα να μου πεις εσύ ή κάποιος άλλος πού κάνω αντικειμενικά λάθος. Αν πάλι δεν κάνω κάπου λάθος αλλά το συμπέρασμά μου δε σημαίνει κάτι για σένα αυτό είναι δικό σου θέμα, ούτε μπορώ ούτε θέλω να σου υποδείξω με το ζόρι πως να σκέφτεσαι. Για μένα (ξανά) έχει λογική βάση το να συνδέεις αυτό το χαρακτηριστικό με αυτές τις συμπεριφορές. Το άλλο δεν βρίσκω λογικό όπως είπα. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος.
kirdou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πως γινεται μια νταλικα να σκοτωσει 85 ατομα;μου φαινεται απιθανο.Πιο πιθανο οτι χρησιμοποιησαν οπλα.
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πουθενά, απλά λέω ότι υπάρχει θέμα. Είχα ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα ότι για μένα οι πρώτοι που θα έπρεπε να εναντιώνονται σε τέτοιες συμπεριφορές και που θα έπρεπε να δίνουν πληροφορίες και να βοηθάνε όπως μπορούν να προλάβουμε - αποτρέψουμε ό,τι μπορούμε είναι οι νορμάλ μουσουλμάνοι που ζουν σε αυτούς τους κύκλους και σίγουρα ξέρουν καλύτερα ποιοι είναι ικανοί να κάνουν τέτοια πράγματα. Γιατί θίγονται κι αυτοί χωρίς να φταίνε. Δεν το δέχομαι φίλε μου, τα βλέπουμε αλλιώς. Για μένα αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που τους οδηγεί να κάνουν αυτά τα πράγματα μετράει φυσικά πολύ περισσότερο από το αν ήταν άντρες ή αν έπιναν νερό κλπ...είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση! (Για μένα, επαναλαμβάνω). Για μένα (ξανά) έχει λογική βάση το να συνδέεις αυτό το χαρακτηριστικό με αυτές τις συμπεριφορές. Το άλλο δεν βρίσκω λογικό όπως είπα. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος. Ενας χριστιανος κλεβει ένα σουπερμάρκετ και σκοτωνει και 5 ατομα. Αληθεια, θεωρεις ότι κι εσυ ως χριστιανος εχεις πληροφοριες για αυτόν? Θίγονται γιατι το μονο που ακούγεται είναι "οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκρατες" και "εμεις φταιμε που τους αφήσαμε να μπουν στη χωρα, ας πανε από κει που ηρθαν"
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Σκότωνε για 20 λεπτά, πετούσε τα πτώματα σαν κούκλες! Επίσης ήταν επαγγελματίας οδηγός έκανε ελιγμούς και σκότωνε όσους περισσότερους μπορούσε..
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 zio, corellation vs causation, υποπερίπτωση "third factor C" (spurious relationship). Εδώ ο κρυφός παράγοντας είναι πως μόνο αν είναι κανείς μουσουλμάνος μπορεί να οδηγηθεί στον εξτρεμισμό από παρέμβαση τρίτων που του πιπιλάνε το μυαλό με ιστορίες όπως αυτές που παρέθεσα νωρίτερα. Αν αυτό είναι το συμπέρασμα που θες να βγάλεις τότε φυσικά μετράει στην πράξη, μ' αυτό δε διαφωνεί κανείς. Αν όμως το συμπέρασμα είναι ότι διαβάζοντας το κοράνι νορμάλ κόσμος ζώνεται εκρηκτικά άρα το κοράνι είναι πρόβλημα... 2
ant_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Η ευρωπη εστρωσε το κρεβατι της απο μονη της. Πραγματι αφου αφηνει ακομα να ζουνε στην ευρωπη ατομα που η θρησκειοιδεολογια τους ειναι να σφαγιασουν τους "απιστους"
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ενας χριστιανος κλεβει ένα σουπερμάρκετ και σκοτωνει και 5 ατομα. Αληθεια, θεωρεις ότι κι εσυ ως χριστιανος εχεις πληροφοριες για αυτόν? Θίγονται γιατι το μονο που ακούγεται είναι "οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκρατες" και "εμεις φταιμε που τους αφήσαμε να μπουν στη χωρα, ας πανε από κει που ηρθαν" Και θρησκευτικά να το πάμε δεν θεωρείται σωστό από τη θρησκεία του Χριστιανού να κλέβει, αντίθετα το να εξοντώσουν όσους «άπιστους» μπορούν αυτοί το θεωρούν σωστό. Γι'αυτό λέω ότι παίζει μεγάλο ρόλο αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και ο φανατισμός τους. 3
Perfect Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Άργησε να κλειδωθεί! Υπάρχει ο κίνδυνος να δυσφημιστούν από το thread οι άγιοι μουσουλμάνοι. Οι καλοί αυτοί ειρηνικοί άνθρωποι έχουν εξοντώσει σε 50 χώρες 11664 (χιλίαδες) + τους χτεσινούς μόνο για το 2016 ενώ 14087 (χιλιάδες) επέζησαν τραυματίες. https://www.thereligionofpeace.com/terror-2016.htm 1
lovesucks Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πραγματι αφου αφηνει ακομα να ζουνε στην ευρωπη ατομα που η θρησκειοιδεολογια τους ειναι να σφαγιασουν τους "απιστους" Για να καταλάβω...η ευρώπη πρέπει να διώξει όλους τους μουσουλμάνους;;βράζουν δλδ όλοι στο ίδιο καζάνι..;; 1
totem_lost Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πουθενά, απλά λέω ότι υπάρχει θέμα. Είχα ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα ότι για μένα οι πρώτοι που θα έπρεπε να εναντιώνονται σε τέτοιες συμπεριφορές και που θα έπρεπε να δίνουν πληροφορίες και να βοηθάνε όπως μπορούν να προλάβουμε - αποτρέψουμε ό,τι μπορούμε είναι οι νορμάλ μουσουλμάνοι που ζουν σε αυτούς τους κύκλους και σίγουρα ξέρουν καλύτερα ποιοι είναι ικανοί να κάνουν τέτοια πράγματα. Γιατί θίγονται κι αυτοί χωρίς να φταίνε. Δεν το δέχομαι φίλε μου, τα βλέπουμε αλλιώς. Για μένα αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που τους οδηγεί να κάνουν αυτά τα πράγματα μετράει φυσικά πολύ περισσότερο από το αν ήταν άντρες ή αν έπιναν νερό κλπ...είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση! (Για μένα, επαναλαμβάνω). Για μένα (ξανά) έχει λογική βάση το να συνδέεις αυτό το χαρακτηριστικό με αυτές τις συμπεριφορές. Το άλλο δεν βρίσκω λογικό όπως είπα. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος. Θίγονται από γενικολόγους που πιστεύουν οτι 1,5 δις μουσουλμάνων παγκοσμίως είναι πιθανοί τρομοκράτες, και που καμια πράξη 'καλής θέλησης' από 'νορμαλ' μουσουλμάνους δεν θα τους άλλαζε γνώμη. Πάντως κατα καιρούς έχει υπάρξει επίσημη κατακραυγή από μουσουλμανικές κοινότητες προς τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων. Αυτό βέβαια δεν έχει βοηθήσει κάπου στην πράξη. Ούτε στον περιορισμό επιθέσεων ούτε και στον κοινωνικό αναβρασμό που προκύπτει στη συνέχεια. Το ζήτημα είναι πως αξιολογεί ο καθένας το συμπέρασμα "οι τρομοκράτες είναι και πάλι Μουσουλμάνοι". Γίνεται μια χώρα όπως πχ η Γαλλία να απομακρύνει όλους τους μουσουλμάνους υπηκόους της; Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το ζήτημα. 3
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 αντίθετα το να εξοντώσουν όσους «άπιστους» μπορούν αυτοί το θεωρούν σωστό Έχεις γνωρίσει έναν έστω μουσουλμάνο στη ζωή σου που να σου πει ότι το θεωρεί σωστό; Από τους μουσουλμάνους που γνωρίζεις, πόσοι λένε αντίθετα ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρούν σωστές τέτοιες καφρίλες, what the fuck is wrong with you? Αν οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι "όχι" και "κανένας"/"δε γνωρίζω μουσουλμάνους" τότε πώς βγάζεις το συμπέρασμα;
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πραγματι αφου αφηνει ακομα να ζουνε στην ευρωπη ατομα που η θρησκειοιδεολογια τους ειναι να σφαγιασουν τους "απιστους" εχεις καποιον τροπο να προτείνεις για το τι θα μπορουσε να ειχε κανει?
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 zio, corellation vs causation, υποπερίπτωση "third factor C" (spurious relationship). Εδώ ο κρυφός παράγοντας είναι πως μόνο αν είναι κανείς μουσουλμάνος μπορεί να οδηγηθεί στον εξτρεμισμό από παρέμβαση τρίτων που του πιπιλάνε το μυαλό με ιστορίες όπως αυτές που παρέθεσα νωρίτερα. Αν αυτό είναι το συμπέρασμα που θες να βγάλεις τότε φυσικά μετράει στην πράξη, μ' αυτό δε διαφωνεί κανείς. Αν όμως το συμπέρασμα είναι ότι διαβάζοντας το κοράνι νορμάλ κόσμος ζώνεται εκρηκτικά άρα το κοράνι είναι πρόβλημα... Βλέπουμε ότι είναι πιο πιθανό πάντως. Έχεις γνωρίσει έναν έστω μουσουλμάνο στη ζωή σου που να σου πει ότι το θεωρεί σωστό; Από τους μουσουλμάνους που γνωρίζεις, πόσοι λένε αντίθετα ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρούν σωστές τέτοιες καφρίλες, what the fuck is wrong with you? Αν οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι "όχι" και "κανένας"/"δε γνωρίζω μουσουλμάνους" τότε πώς βγάζεις το συμπέρασμα; Από αυτά που ακούω και διαβάζω, αν είναι λάθος οκ. Μουσουλμάνους έχω γνωρίσει ναι.
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Άργησε να κλειδωθεί! Υπάρχει ο κίνδυνος να δυσφημιστούν από το thread οι άγιοι μουσουλμάνοι. Οι καλοί αυτοί ειρηνικοί άνθρωποι έχουν εξοντώσει σε 50 χώρες 11664 (χιλίαδες) + τους χτεσινούς μόνο για το 2016 ενώ 14087 (χιλιάδες) επέζησαν τραυματίες. https://www.thereligionofpeace.com/terror-2016.htm παρα πολύ προβληματικη προσεγγιση, το ότι οι ιδιοι δηλωναν μουσουλμάνοι δεν τους εκανε και υπόδειγμα μουσουλμανου κανεις παρα πολλα λογικα αλματα και καταληγεις σε επικίνδυνες ρατσιστικες γενικευσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις