SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τα λόγια σου είναι λόγια ανίδεου και ανιστόρητου και πραγματικά λυπάμαι το χρόνο που χάνω μαζί σου. Αν σε βολεύει καλύτερα τότε οι άντρες είναι κτήνη επειδή πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν το ελεύθερο και το παίρνουν. Εντάξει τώρα ή θελεις να δοκιμάσεις κάποιο άλλο κενό νοήματος τσαλιμάκι όπως "άντρας γεννιέσαι, μουσουλμάνος γίνεσαι, άρα δε στρέχει"; Αν ήξερες τι είναι loaded question ή έκανες τον κόπο να ξεστραβωθείς από το link που έδωσα θα καταλάβαινες ότι μιλάμε για τον ορισμό του loaded question. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιον τρίτο σχετικά. Τα "τελευταία" χρόνια είναι μέχρι που ακριβώς; Και τι το ιδιαίτερο έχουν; Γιατί έγιναν επίσης πολλά και από τον IRA και από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες και ο McVeigh μόνος του έφαγε τριψήφιο αριθμό και 600 τραυματίες και βέβαια Breivik και τόσοι άλλοι που δεν έφτασαν βέβαια 100+ νεκρούς αλλά φαίνεται πως δε θέλεις να μιλήσεις γι' αυτά. Αν το πρόβλημα είναι εγγενές στην Χ θρησκεία τότε γιατί δεν είχε εμφανιστεί πριν το 2001; Με κουράζεις, σταματάω εδώ. Καλή συνέχεια. Ανιστόρητος το ξέρω ότι είμαι, αλλά εσύ σκας γαϊδαρό Defacer!!! Και ναι... άντρας γεννιέσαι, Μουσουλμάνος γίνεσαι! Και αυτό σε μπερδεύει;;; Εδώ σου ποστάρω μία λίστα με Ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις από τα ειδυλλιακά 80s μέχρι και σήμερα. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks Στη Δύση συγκεκριμένα έγιναν 8 επιθέσεις, πριν την 9/11, συν αρκετές άλλες στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης αν και ανιστόρητος κάτι μου λέει ότι η Μέση Ανατολή και πριν τα 80s δεν ήταν ένας Ισλαμικός παράδεισος αλλά ζούσαν κάτω από μεσαιωνικούς θρησκευτικούς νόμους. Ας συμπληρώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα ιστορία. 1
xstreamgamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όταν θίγεται ο τρόπος και η ίδια η ζωή σου δεν υπάρχει θέμα απόψεων! Πολύ ευνοϊκά τους φέρθηκε η Δύση ξαναλέω. Το πετρελαιο (μοναδικό τους αγαθό) με ενα πόλεμο λίγων ημερών κατακτούσε τις περιοχές τους και τέλος. Αντί αυτού τους άφησε να το εκμεταλλευτούν. Δικές τους ατασθαλίες και εσωτερική αστάθεια προκάλεσαν τις επεμβασεις που λες. Το Ιρσαηλ υπήρχε 2000+ χρόνια πριν, δες ποτέ εφευρέθηκε το ισλαμ Δεν γίνεται να τα έχεις μονά ζυγά δικά σου.Δηλαδή έχω οικόπεδο στο χωριό μου και βγαίνει από αυτό πετρέλαιο ενώ από σένα δεν βγαίνει ούτε νερό.Επειδή λοιπόν είσαι πιο δυνατός έρχεσαι με το έτσι θέλω και μου το παίρνεις. Σοβαρά τώρα;Δύο τι κουφό είναι αυτό ότι το Ισραήλ ήταν εκεί πριν δύο χιλιάδες χρόνια;Ωραία και στην Ελλάδα πριν τρεις χιλιάδες χρόνια δεν ήταν οι Δωριείς και οι Ίωνες ήταν άλλες φυλές τι λες να κάνουμε να αρχίσουμε να εκκενώνουμε την χώρα από αύριο το πρωί;Τι θα πει το πετρέλαιο ήταν το μόνο τους προϊόν τους κατακτούσες και τέλος; Ποια είναι η λογική σου, μήπως αυτήν που έγραψα στην αρχή ότι επειδή είσαι πιο δυνατός μου παίρνεις το οικόπεδο;Δεν το ξέρα αυτό υπάρχουν στο χωριό μου τουλάχιστον 50 που τους σπάω άνετα στο ξύλο και μιλάω για νέους όχι για γέρους,ρε λες να σκεφτώ σοβαρά την λογική σου μήπως και αποκτήσω 100 οικόπεδα ας πούμε;
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Να κάνω εγώ τρεις ερωτήσεις αφού μου τις κάνεις και εσύ να δούμε που θα μας βγάλει αυτό.Τους πήρες τα εδάφη τους εμφανίζοντας Ισραηλινό κράτος από το πουθενά το 1957;Σαν συνέπεια αυτού του γεγονότος τους έχεις αφήσει μόνο με σφεντόνες ενώ το Ισραήλ έχει πυρηνικά;.Δύο)Είπες ψέματα ότι το Ιράκ διαθέτει πυρηνικά για να δικαιολογήσεις την εισβολή σου σε αυτό;Κατά την διάρκεια της αυτής της εισβολής που εδραιώθηκε με ψέματα έπεσαν βόμβες που χτύπησαν νοσοκομεία σχολεία κ.α.Αν κάποιος πατέρας που έχασε το κοριτσάκι του κατά την διάρκεια της εισβολής αυτής πάρει μία βόμβα και ανατιναχτεί έξω από το καπιτώλιο θα λέμε και σωστά κρίμα για τον κόσμο που χάθηκε,πάντως όπως και να το δεις κρίμα ήταν και η δική του κόρη που πήγε από ανθρωπιστικό Τόμαχωκ.Τρία σε κάλεσε κανένα από τα κράτη που αναφέρεις ότι θα κυκλοφορούσαν με τα γαϊδούρια να τους εκπολιτίσεις;Και αν ναι το τίμημα το εκπολιτισμού είναι χιλιάδες άμαχοι;Μπορώ να κάνω και εγώ ερωτήσεις και μάλιστα όλη μέρα.Έτσι δεν βγαίνει άκρη.Το θέμα είναι ότι εγώ π.χ σε έσπασα στο ξύλο και φωνάζω κιόλας επειδή με γρατζούνισες.Τέλος πάντων άκρη δεν θα βγει με τπτ ο καθένας έχει τις απόψεις του θα σχολιάσω ξανά μόνο αν θεωρήσω ότι υπάρχει σημαντικός λογος Στο Ισραήλ υπήρχαν Εβραίοι,λίγοι,αλλά υπήρχαν. Επίσης στο 1949 νίκησαν με τις πέτρες,κυριολεκτικά έκλεβαν οχήματα και έκαναν τρελές πατέντες για να έχουν μια στα χαρτιά εξοπλισμένη δύναμη με πανσπερμία εξοπλισμού, τους Άραβες που είχαν καλύτερο εξοπλισμό και υποστήριξη. Από τότε και μέχρι τα 90s ήταν proxy war,με τα 50s-60s οι Άραβες να έχουν θάλασσες εξοπλισμού από τους Σοβιετικούς,απλά οι Ισραηλινοί ήταν καλύτεροι(στις περισσότερες περιπτώσεις). Από την άλλη όλοι χαιρόντουσαν στην Αραβία όταν ο Σαντάμης έριχνε τους SCUD στο Ισραήλ, όλοι γιορτάζουν στην Παλαιστίνη του 2016 όταν ένας ανώμαλος σκοτώνει την Εβραία ανήλικη στον ύπνο της(την προηγούμενη εβδομάδα έγινε) μπαίνοντας από το παράθυρο στο δωμάτιο της.Τον έβγαλαν και μάρτυρα από ότι είδα σε κάποια σάιτ. Αυτά κάνουν οι φιλήσυχοι και αδικημένοι. Όλοι έχουν ευθύνες. 1
Perfect Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν γίνεται να τα έχεις μονά ζυγά δικά σου.Δηλαδή έχω οικόπεδο στο χωριό μου και βγαίνει από αυτό πετρέλαιο ενώ από σένα δεν βγαίνει ούτε νερό.Επειδή λοιπόν είσαι πιο δυνατός έρχεσαι με το έτσι θέλω και μου το παίρνεις. Σοβαρά τώρα;Δύο τι κουφό είναι αυτό ότι το Ισραήλ ήταν εκεί πριν δύο χιλιάδες χρόνια;Ωραία και στην Ελλάδα πριν τρεις χιλιάδες χρόνια δεν ήταν οι Δωριείς και οι Ίωνες ήταν άλλες φυλές τι λες να κάνουμε να αρχίσουμε να εκκενώνουμε την χώρα από αύριο το πρωί;Τι θα πει το πετρέλαιο ήταν το μόνο τους προϊόν τους κατακτούσες και τέλος; Ποια είναι η λογική σου, μήπως αυτήν που έγραψα στην αρχή ότι επειδή είσαι πιο δυνατός μου παίρνεις το οικόπεδο;Δεν το ξέρα αυτό υπάρχουν στο χωριό μου τουλάχιστον 50 που τους σπάω άνετα στο ξύλο και μιλάω για νέους όχι για γέρους,ρε λες να σκεφτώ σοβαρά την λογική σου μήπως και αποκτήσω 100 οικόπεδα ας πούμε;Είτε σου αρέσει είτε όχι ο πόλεμος ήταν και μάλλον θα είναι μια πραγματικότητα σε όλη την γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας.Χωρίς τον πόλεμο θα γλύφαμε τις πατούσες του σουλτάνου για όσους ξεχνούν τόσο εύκολα
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ανιστόρητος το ξέρω ότι είμαι, αλλά εσύ σκας γαϊδαρό Defacer!!! Και ναι... άντρας γεννιέσαι, Μουσουλμάνος γίνεσαι! Και αυτό σε μπερδεύει;;; Με αυτό που είπες διαπίστωσα μία ακόμα υποκρισία των φιλοισλαμιστών. Από τη μία κράζουν τους "χριστιανοταλιμπάν" που βαφτίζουν τα παιδιά και τα κάνουν με το ζόρι χριστιανούς, αλλά για τα μουσουλμανάκια που όχι μόνο δεν έχουν επιλογή από όταν γεννηθούν, πολλές φορές δε μπορούν καν να φύγουν από τη θρησκεία όταν έχουν μεγαλώσει, ούτε κουβέντα. 3
SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Με αυτό που είπες διαπίστωσα μία ακόμα υποκρισία των φιλοισλαμιστών. Από τη μία κράζουν τους "χριστιανοταλιμπάν" που βαφτίζουν τα παιδιά και τα κάνουν με το ζόρι χριστιανούς, αλλά για τα μουσουλμανάκια που όχι μόνο δεν έχουν επιλογή από όταν γεννηθούν, πολλές φορές δε μπορούν καν να φύγουν από τη θρησκεία όταν έχουν μεγαλώσει, ούτε κουβέντα. Φταίει η Δύση και για αυτό... 1
xstreamgamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ανιστόρητος το ξέρω ότι είμαι, αλλά εσύ σκας γαϊδαρό Defacer!!! Και ναι... άντρας γεννιέσαι, Μουσουλμάνος γίνεσαι! Και αυτό σε μπερδεύει;;; Εδώ σου ποστάρω μία λίστα με Ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις από τα ειδυλλιακά 80s μέχρι και σήμερα. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks Στη Δύση συγκεκριμένα έγιναν 8 επιθέσεις, πριν την 9/11, συν αρκετές άλλες στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης αν και ανιστόρητος κάτι μου λέει ότι η Μέση Ανατολή και πριν τα 80s δεν ήταν ένας Ισλαμικός παράδεισος αλλά ζούσαν κάτω από μεσαιωνικούς θρησκευτικούς νόμους. Ας συμπληρώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα ιστορία. Παρέθεσε μου μία λίστα με τρομοκρατικές επιθέσεις από το 1957 και πριν όπου τους άρπαξε τα εδάφη τους το Ισραήλ χωρίς ντροπή για να εξυπηρετηθεί το Εβραϊκό loby στο usa.Αν δεν βρεις τότε έχεις την απάντηση σου στο πως ξεκίνησε ο Ισλαμικός Εξτρεμισμός.Βασικά τον εισήγαγε ο Γιάσερ Αραφάτ με ομηρίες και ανατινάξεις αεροσκαφών ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.Πιο πριν δεν είχαμε τέτοια ντράβαλα.Οι απαντήσεις είναι μπροστά μας απλά αρνούμαστε να τις δούμε. Είτε σου αρέσει είτε όχι ο πόλεμος ήταν και μάλλον θα είναι μια πραγματικότητα σε όλη την γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας. Χωρίς τον πόλεμο θα γλύφαμε τις πατούσες του σουλτάνου για όσους ξεχνούν τόσο εύκολα Δεν διαφωνώ αλλά τον πόλεμο τον κηρύξαμε εμείς και λέγοντας εμείς εννοώ τους δυτικούς.Άρα ποιος είναι σε άμυνα και ποιος σε επίθεση.Ακόμα και σήμερα.Σου είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει λογική του να σε σπάσω στο ξύλο και να φωνάζω γιατί μου έριξες και συ μία ψιλή.
SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παρέθεσε μου μία λίστα με τρομοκρατικές επιθέσεις από το 1957 και πριν όπου τους άρπαξε τα εδάφη τους το Ισραήλ χωρίς ντροπή για να εξυπηρετηθεί το Εβραϊκό loby στο usa.Αν δεν βρεις τότε έχεις την απάντηση σου στο πως ξεκίνησε ο Ισλαμικός Εξτρεμισμός.Βασικά τον εισήγαγε ο Γιάσερ Αραφάτ με ομηρίες και ανατινάξεις αεροσκαφών ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.Πιο πριν δεν είχαμε τέτοια ντράβαλα.Οι απαντήσεις είναι μπροστά μας απλά αρνούμαστε να τις δούμε. Ωραία, μαζί σου 100%! Αρά υπάρχει Ισλαμικός εξτρεμισμός και έχουμε πρόβλημα. Μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι για τον Ισλαμικό εξτρεμισμό;;;; 1
xstreamgamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είτε σου αρέσει είτε όχι ο πόλεμος ήταν και μάλλον θα είναι μια πραγματικότητα σε όλη την γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας. Χωρίς τον πόλεμο θα γλύφαμε τις πατούσες του σουλτάνου για όσους ξεχνούν τόσο εύκολα Δεν διαφωνώ αλλά τον πόλεμο τον κηρύξαμε εμείς και λέγοντας εμείς εννοώ τους δυτικούς.Άρα ποιος είναι σε άμυνα και ποιος σε επίθεση;Ακόμα και σήμερα.Σου είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει λογική του να σε σπάσω στο ξύλο και να φωνάζω γιατί μου έριξες και συ μία ψιλή.
akpe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Επίσης αν και ανιστόρητος κάτι μου λέει ότι η Μέση Ανατολή και πριν τα 80s δεν ήταν ένας Ισλαμικός παράδεισος αλλά ζούσαν κάτω από μεσαιωνικούς θρησκευτικούς νόμους. Ας συμπληρώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα ιστορία. Δεν γνωρίζω, από τα όσα έχω διαβάσει (εντελώς εγκυκλοπαιδικά) τα πράγματα π.χ. στο Ιρακ και το Ιραν πριν την «ισλαμική επανάσταση» ήταν εντελώς διαφορετικά και δε συγκρίνονταν με το σημερινό μεσαίωνα. Αν έχει ασχοληθεί εκτενέστερα κάποιος ας μας διορθώσει. Edit: δεν βρίσκω πηγές για το τι γινόταν στο Ιρακ, οπότε μάλλον πήρα λανθασμένο παράδειγμα, mea culpa.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ωραία, μαζί σου 100%! Αρά υπάρχει Ισλαμικός εξτρεμισμός και έχουμε πρόβλημα. Μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι για τον Ισλαμικό εξτρεμισμό;;;; Ναι το έχω γράψει τρεις φορές μέχρι τώρα.Άμεση απομάκρυνση από τα εδάφη τους να μην υπάρχει ούτε ένας στρατιώτης δυτικός στα κράτη τους.Επαναφορά των εδαφών της Παλαιστίνης στο καθεστώς πριν το 1957.Αυτό που γράφω και δεν το καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι να τους αφαιρέσουμε το όποιο ηθικό κατά αυτούς υπόβαθρο τους οδηγεί σε τέτοιες πράξεις.Και αν συνεχιστεί αυτό το κακό χωρίς λόγο τότε να δεχτώ τις δικές σας απόψεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με αυτούς.Ως τότε θεωρώ ότι βρίσκουν πάτημα όλοι αυτοί οι αχαρακτήριστοι και δικαιολογούν σε ανθρώπους που έχουν βιώσει ανείπωτο πόνο τις πράξεις τους.Αυτό λέω και δεν το καταλαβαίνετε.
katz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν διαφωνώ αλλά τον πόλεμο τον κηρύξαμε εμείς και λέγοντας εμείς εννοώ τους δυτικούς.Άρα ποιος είναι σε άμυνα και ποιος σε επίθεση.Ακόμα και σήμερα.Σου είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει λογική του να σε σπάσω στο ξύλο και να φωνάζω γιατί μου έριξες και συ μία ψιλή. Ρε φιλε οι ιδιοι λενε οτι το κανουν για την θρησκεια . ρε γμτ κολλημα να τους βγαλουμε ανταρτες αντιεξουσιαστες. Ειδες πουθενα να αναφερουν τετοια πραγματα?? Ολες οι διακυρυξεις τους λενε για απιστους, για κρατος μουσουλμανων, και για πιστη εφαρμογη σαριας. Δηλαδη τι τρελα ειναι αυτη να προσπαθειτε να τους δικαιολογησετε οταν ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!! 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ρε φιλε οι ιδιοι λενε οτι το κανουν για την θρησκεια . ρε γμτ κολλημα να τους βγαλουμε ανταρτες αντιεξουσιαστες. Ειδες πουθενα να αναφερουν τετοια πραγματα?? Ολες οι διακυρυξεις τους λενε για απιστους, για κρατος μουσουλμανων, και για πιστη εφαρμογη σαριας. Δηλαδη τι τρελα ειναι αυτη να προσπαθειτε να τους δικαιολογησετε οταν ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!! Που χαρακτηρίζει ο άλλος τους τρελάρες ως αντάρτες και αντιεξουσιαστές;
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αυτές τις πίπες δεν τις πιστεύει κανένας νορμάλ άνθρωπος παραπάνω απ' όσο η μάνα μου πιστεύει ότι αν κάνει αμαρτίες θα βασανίζεται αιώνια σε καζάνια στην κόλαση. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω από το ότι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που αν τους πεις ότι κάποιος πιστεύει κυριολεκτικά τα καζάνια στην κόλαση θα γελάσουν και θα πουν τι βλήμα θεέ μου, αλλά ταυτόχρονα το βρίσκουν λογικό ότι ένας νορμάλ αλλόθρησκος πιστεύει στις 77 παρθένες και το χρησιμοποιούν για να στηρίξουν απόψεις. Πρέπει να έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Όπως ξαναείπα και πολλές φιλήσυχες θρησκείες υπάρχουν/υπήρχαν σε χώρες με καθόλου φιλήσυχους λαούς. Αυτό πως το εξηγείς; Κοιτάξτε, δεν είναι μόνο το πρόβλημα της ανθρώπινης βλακείας και παράνοιας. Μην προσπαθήσετε να το λογικεύσετε στο βαθμό που πάτε να το κάνετε γιατί πρώτον δεν υπάρχει λογική στην ανθρώπινη βλακεία και αφετέρου αν το πάμε έτσι αυτή η θρησκεία ακολουθείτε από πολλούς "βλάκες" που είναι έτσι και αλλιώς συνδυασμός θανατηφόρος. Βλάκες έχουν όλες οι θρησκείες, αυτό δεν το αντιπαρέρχομαι σίγουρα. Βλάκες όμως που είναι σε τέτοιο βαθμό φανατισμένοι δεν έχω ξαναματαδεί. Υπόψην ότι δεν είναι καν ανάγκη να ζώνονται με εκρηκτικά ή να πιάνουν τα όπλα, είναι ερειστικοί και απροσάρμοστοι ακόμα και στην καθημερινότητα τους. Θες να τους πιάσεις για την απαίτηση τους να αφαιρούνται οι σταυροί από τις σημαίες, θες να τους πιάσεις από το ότι δεν δέχονται ανθρωπιστική βοήθεια από τον ερυθρό σταυρό επειδή μόνο και μόνο έχει σταυρούς, θες να τους πιάσεις ότι οι διπλανοί μου κάθε φορά που βλέπουν τη μάνα μου με αμάνικο την φτύνουν; Οχι, δεν είναι μόνο οι θάνατοι που προκαλούν. Η "βλακεία" που τους δέρνει τους κάνει απλά ασύμβατους με εμάς. Το ότι έχουν την άνεση λόγο βλακείας ή παράνοιας ή οτιδήποτε να παίρνουν και μερικούς στον τάφο μαζί τους δεν με βοηθάει στο να τους κατανοήσω. 4
Perfect Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι το έχω γράψει τρεις φορές μέχρι τώρα.Άμεση απομάκρυνση από τα εδάφη τους να μην υπάρχει ούτε ένας στρατιώτης δυτικός στα κράτη τους.Επαναφορά των εδαφών της Παλαιστίνης στο καθεστώς πριν το 1957.Αυτό που γράφω και δεν το καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι να τους αφαιρέσουμε το όποιο ηθικό κατά αυτούς υπόβαθρο τους οδηγεί σε τέτοιες πράξεις.Και αν συνεχιστεί αυτό το κακό χωρίς λόγο τότε να δεχτώ τις δικές σας απόψεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με αυτούς.Ως τότε θεωρώ ότι βρίσκουν πάτημα όλοι αυτοί οι αχαρακτήριστοι και δικαιολογούν σε ανθρώπους που έχουν βιώσει ανείπωτο πόνο τις πράξεις τους.Αυτό λέω και δεν το καταλαβαίνετε.Υπάρχει προφανές και πολύ καλύτερο σχέδιο.Άμεση απέλαση όλων των μουσουλμάνων, απαγόρευση του Ισλάμ, 100% εμπάργκο σε όσες χώρες είναι νόμιμο το Ισλάμ. Θα έρθουν κλαψουρίζοντας για να αλλαξοπιστήσουν και στις χώρες τους. Υπάρχει και η πολεμική λύση βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις