anikologr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Διαθέτω στην κατοχή μου μαγαζί. Ο επί 10 έτη ενοικιαστής άφησε το ακίνητο τον προηγούμενο Νοέμβη. Φυσικά το ρολόι της ΔΕΗ ήταν στο όνομα του ενοικιαστή και το νερό στο δικό μου ως είθισται. Θεώρησα πως έκοψε το ρεύμα. Σήμερα που έτυχε να περναω ταυτόχρονα με τον ταχυδρόμο διαπίστωσα ότι ο ταχυδρόμος έφερε λογαριασμό κανονικά με μηδενική κατανάλωση. Προφανώς το ρεύμα δεν έχει κοπεί (σε ένα σημείο του λογαριασμού λέει με κεφαλαία ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΉς ΡΕΎΜΑΤΟς. έχετε οφειλές από προηγούμενους λογαριασμούς και παρακαλούμε για την άμεση εξόφληση τους. Η κοινοποίηση της εντολής διακοπής προϊστάμενου το Διαχειριστή Δικτύου έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε προηγούμενο λογαριασμό σας) και το ύψος του λογαριασμού έχει φτάσει στα 2.545 ευρώ!!! Προφανώς φρόντιζε να παίρνει τους λογαριασμούς αφότου έφυγε. Από εδώ και πέρα πως πρέπει να κινηθώ? Σήμερα πήγα στην ΔΕΗ και με το Ε2 του 2015 έκανα αίτηση διακοπής. Με διαβεβαίωσαν πως το χρέος ακολουθεί τον ενοικιαστή αλλά εγώ το έχω άγχος. Έχει κανείς εμπεριστατωμένη άποψη να βοηθήσει? Υπόψιν δεν μου ζήτησαν κάποιο στοιχείο για το που μένει.. Λέτε σε πιθανή επανασύνδεση να μου ζητήσουν τα χρήματα? Ευχαριστώ
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Λες ότι ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του πρώην ενοικιαστή, που σημαίνει ότι το είχε γυρίσει στο όνομά του όταν νοίκιασε τον χώρο σου; Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, λογικά το χρέος θα πάει μέσω εφορίας αν δεν το πληρώσει, αλλά θα κολλήσει στο δικό του ΑΦΜ, όχι στο δικό σου.
anikologr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ακριβώς στο δικό του όνομα ερχόταν ο λογαριασμός.. Απλά επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα ήθελα να το επιβεβαιώσω..
siracos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Από την ΔΕΗ δεν έχεις θέμα . Το νερό όμως λες ότι είναι στο δικό σου όνομα. Εκεί κοίτα αν υπάρχει χρέος ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Από την ΔΕΗ δεν έχεις θέμα . Το νερό όμως λες ότι είναι στο δικό σου όνομα. Εκεί κοίτα αν υπάρχει χρέος ; Ετσι ακριβως !!!!
anikologr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εκεί έφαγα μια 400 ευρώ και έμαθα τα μάθημα μου... 1
Dannie Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 2.500 λογαριασμο και δεν εχουν κοψει ακομα την ΔΕΗ τελικα πολλα πραγματα δεν λειτουργουν σωστα. Νομιζω το νερο δεν μπορει να μπει στο ονομα του ενοικιαστη αλλα αν ειναι στο ονομα σου μπορεις να τον παρακολουθεις γιατι και εκει μπορει να 1000 ευρω και να μην το κοψουν....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 2.500 λογαριασμο και δεν εχουν κοψει ακομα την ΔΕΗ τελικα πολλα πραγματα δεν λειτουργουν σωστα. Νομιζω το νερο δεν μπορει να μπει στο ονομα του ενοικιαστη αλλα αν ειναι στο ονομα σου μπορεις να τον παρακολουθεις γιατι και εκει μπορει να 1000 ευρω και να μην το κοψουν.... Ο μετρητης της ΔΕΗ ειναι προσβασιμος απο τον ΔΕΔΔΗΕ ?
Dannie Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ο μετρητης της ΔΕΗ ειναι προσβασιμος απο τον ΔΕΔΔΗΕ ? Υπαρχει τηλεφωνο οπου μπορεις να ενημερωθεις αν στην πολυκατοικια σου υπαρχει μετρητης της ΔΕΗ που πρεπει να διακοπει? Πλεον οι περισσοτερες πολυκατοικιες κλεινουν την διοδο προς το υπογειο οπου ειναι οι μετρητες(γιατι γινοντουσαν πολλα)αρα η ΔΕΔΔΗΕ αν δεν βρει τροπο να παει στον μετρητη θα αφησει τον λογαριασμο να παει 5.000??Αν ηταν ιδιωτικη επιχειρηση και ιδιωτικος υπαλληλος θα ενοχλουσε ολη την πολυκατοικια μεχρι να του ανοιξουν την πορτα του υπογειου??
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Υπαρχει τηλεφωνο οπου μπορεις να ενημερωθεις αν στην πολυκατοικια σου υπαρχει μετρητης της ΔΕΗ που πρεπει να διακοπει? Πλεον οι περισσοτερες πολυκατοικιες κλεινουν την διοδο προς το υπογειο οπου ειναι οι μετρητες(γιατι γινοντουσαν πολλα)αρα η ΔΕΔΔΗΕ αν δεν βρει τροπο να παει στον μετρητη θα αφησει τον λογαριασμο να παει 5.000??Αν ηταν ιδιωτικη επιχειρηση και ιδιωτικος υπαλληλος θα ενοχλουσε ολη την πολυκατοικια μεχρι να του ανοιξουν την πορτα του υπογειου?? Καλως ή κακως (κακως κατα την γνωμη μου) αν ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει προσβαση στον μετρητη δεν μπορει να κοψει την παροχη .Οταν λεμε κοβει την παροχη αφαιρει τηην κεντρικη ασφαλεια μου εχει μεσα το κουτι. Μπορει να το κοψει απο κολωνα αλλα αν αιρνουν και αλλοι ειναι δυσκολο.
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Νομιζω το νερο δεν μπορει να μπει στο ονομα του ενοικιαστη αλλα αν ειναι στο ονομα σου μπορεις να τον παρακολουθεις γιατι και εκει μπορει να 1000 ευρω και να μην το κοψουν.... Kι εγώ αυτό ξέρω αλλά δε μπορείς να αποδείξεις ότι το νοίκιαζες οπότε και το χρέος πάει στον ενοικιαστή; Αν σου αφήσει ένα φέσι 1000€ όπως λες τι γίνεται;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Kι εγώ αυτό ξέρω αλλά δε μπορείς να αποδείξεις ότι το νοίκιαζες οπότε και το χρέος πάει στον ενοικιαστή; Αν σου αφήσει ένα φέσι 1000€ όπως λες τι γίνεται; Όχι δεν γινεται τιποτα ...Μονο δικαστικα αν μπορεις να τα διεκδικήσεις . Για αυτό εγω σε δυο ενοικιαστες εγω κανει λογαριασμο ηλεκτρονικα σε ΕΥΔΑΠ να παρακολουθώ τυχον ...ατασθαλίες.Αν δω κατι να πηγαινει στραβα μπορω να ζητησω διακοπη παροχης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα