Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήταν φίλος μου, δεν τον ξέρω καν

Απλά τι περίπου ειπώθηκε από αυτούς που τον απέρριψαν παραθέτω

Τώρα αν έγινε από προσωπικα κόμπλεξ ή επειδή αυτή είναι η γραμμή ή αυτό τους έμαθαν εκεί που εκπαιδευτικαν/σπούδασαν δε ξέρω.

Ξέρω απλά τι έγινε.

Γενικά πάντως αν εχεις κάποια οικονομική άνεση καλό είναι να μην τη κάνεις να φαίνεται στο χώρο εργασίας σου στην ελ πραγματικότητα, μόνο πρόβλημα θα έχεις ο κόσμος δε πάει καλά

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσεχε , έχεις δίκιο , αλλα ρε φίλε στον τύπο που τον πείραξε οτι δεν βλεπω Game of Thrones , ΤΙ ακριβως επικοινωνιακό να κάνω?

Στην πρώτη συνέντευξη μου φαίνονται σχετικά κυριλέ ερωτήσεις, πάρα πολλούς τους ρωτάνε γιατί να επιλέξουμε εσας και οχι έναν άλλον, θέλουνε να δούνε τι πλεονέκτημα έχεις εσύ σε σχέση με τον άλλον.

Στην δεύτερη που είναι οτι να ναι ο τύπος. Πιστεύω μάλλον πως ισχύει είτε αυτό που είπε ο YourTrueLegend και μάλλον απορρίφθηκες και στο γύρισαν σε κάτι άσχετο, είτε σε ρώτησε επίτηδες για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Εγώ στην θέση σου θα τους έλεγα οτι δεν ασχολούμαι γενικότερα με σειρές και cinema που αυτή είναι και η αλήθεια δηλαδή τώρα δεν θα τους έλεγα οτι βλέπω anime, αν ενοχλούταν από την απάντησή μου θα του έλεγα γιατί σας πείραξε που δε ενδιαφέρομαι για τέτοια, κι αν μου έλεγε "δηλαδή όλοι εμείς εδώ είμαστε τρελοί" θα τον ρωτούσα με έντονο ύφος αν είπα εγώ πως είσαστε τρελοί?

Γενικά πιστεύω πως σχεδόν τα πάντα σε μια συνέντευξη αντιμετωπίζονται ασχέτως του αν περάσεις ή οχι αρκεί να είσαι προετοιμασμένος στο τι θα απαντήσεις και να έχεις εμπειρία από συνεντεύξεις.

Εξαίρεση από το παραπάνω αποτελεί αν σε καλέσουν και σε βρίσουν ή σου ρίξουν καντήλια, οπότε ρίχνεις και εσύ τα δικά σου και σηκώνεσαι και φεύγεις, είχε συμβεί με έναν φίλο που τον έκραξαν για κάτι χωρίς να φταίει αυτός και δεν είπε τίποτα ιδιαίτερο, μετά τον πήρανε για μερικούς μήνες και τα παράτησε γιατί δεν τον πλήρωναν.

Δημοσ.

3ο και 4ο ραντεβού; Μιλάμε για θέση προέδρου; Γιατί μόνο σε θέσεις στρατηγικής σημασίας για τον οργανισμό μπορώ να δικαιολογήσω τέτοια (και πολύ μεγαλύτερη ακόμα για να λέμε την αλήθεια) "επένδυση" στον υποψήφιο.

3 φορές για θέση ανειδίκευτου.

5 για θέση μηχανολόγου μηχανικού όπου ακόμα περιμένω να μου πουν ποτέ θα ξεκινήσω εδώ και 2 μήνες! :P

Δημοσ.

Μιλάς για Ελλάδα; λογικό, ζούγκλα τρίτο κοσμική.

Εξωτερικό; μυνηση στον recruiter και τέλος.

Ειδικά στην Αγγλία δε θα γινόταν ποτέ αυτό/αυτά. Αφού βλέπεις που πάει, τουλάχιστον ρίξε χριστοπαναγιδια

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα παραπάνω, μιας και είμαι διακοπές Ελλάδα μέχρι Ιανουάριο, σκέφτομαι να ρίξω λίγο trolling στην αγορά εργασίας και σε τέτοιες εταιρίες :devil:

• Like 1
Δημοσ.

3 φορές για θέση ανειδίκευτου.

5 για θέση μηχανολόγου μηχανικού όπου ακόμα περιμένω να μου πουν ποτέ θα ξεκινήσω εδώ και 2 μήνες! :P

Θέλουν λίγα ραντεβού ακόμα, μην είσαι ανυπόμονος! :P :D

Διαβάζοντας τα παραπάνω, μιας και είμαι διακοπές Ελλάδα μέχρι Ιανουάριο, σκέφτομαι να ρίξω λίγο trolling στην αγορά εργασίας και σε τέτοιες εταιρίες :devil:

Εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω πιστεύω ότι θα καταφέρουν να σου σπάσουν τα νεύρα ακόμα και υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες που θα πας! :D

Δημοσ.

Θέλουν λίγα ραντεβού ακόμα, μην είσαι ανυπόμονος! :P :D

Ευτυχώς που περίμενα πριν πω τίποτα στους προηγούμενους!

• Like 1
Δημοσ.

Όσο πιο ξεκάθαρες είναι οι συζητήσεις και ειλικρινής, τόσο το καλύτερο. Ούτε HRιλίκια χρειάζονται από τους εργοδότες, ούτε χυμαδιό και υπεροψία από τους υποψήφιους.

Από μια συζήτηση 10 λεπτών με ξεκάθαρες ερωταπαντήσεις μπορούν και οι 2 πλευρές να καταλάβουν κατά 90% αν «δένουν» ή όχι.

Επίσης, αυτή τη μ@λ@κια που δεν πρέπει και καλά ο υποψήφιος να ρωτήσει για το πόσα θα παίρνει κτλ. ποτέ δεν την κατάλαβα.

Δεν έχει χρειαστεί να ζητήσω δουλειά ακόμα, αλλά με αυτά που διαβάζω, φοβάμαι τι θα συναντήσω  :cry:

Πρώην εργοδότης

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα εργοδότης που θα τσινισει με αυτή την ερωτηση να ξέρεις ότι γενικα έχει θεμα με τα χρηματα. Θα έχεις δηλαδή θεματα μαζι του στο χρηματικο.

Εγω μια φορα ειχα πάει συστημένος κιολας σε έναν εκει και τον ρωτησα σε κάποια φαση για το χρηματικο και μου λεει ότι αμα κάνω τέτοιες ερωτήσεις είμαι ακατάλληλος για τη θέση του , τον ρωτησα αμα κάνει πλάκες γενικοτερα ή τα λεει σοβαρά όλα αυτά αλλα αυτος τα έλεγε σοβαρά :-D

Μετα εμαθα από τον γνωστο μου που εχει μαγαζι με υπολογιστες ότι πηγε από το μαγαζι και ηθελε να του κάνει μια επισκευή αλλα παλι πηγε να δημιουργησει θέματα με τα λεφτά. Του κανω ειδες που στο ειπα? ο τυπος έχει θεματα με τα λεφτά δεν θελει να πληρώνει. Και εγω όταν τον ρωτησα για το χρηματικο φοβηθηκε και για αυτό με ειπε ακατάλληλο

Εμενα παντως αυτή η ερωτηση που κάποιοι λενε να μην τις κάνεις με την μια με βοηθησε να καταλαβω ότι ο τύπος δεν θα ηταν εντάξει. Οποτε δεν χρειαστηκε να χαραμίσουμε καν χρονο σε ασκοπες συνεντεύξεις κτλπ εχει δικιο ο φιλος από πάνω οση περισσοτερη ειλικρινεια τοσο το καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

σε κάποια φαση για το χρηματικο και μου λεει ότι αμα κάνω τέτοιες ερωτήσεις είμαι ακατάλληλος για τη θέση του

Αυτό το έχω ξαναδιαβάσει στο insomnia, θυμάμαι που είχε γραφτεί σε παλαιότερη κουβέντα με παρόμοια θεματολογία.

Δημοσ.

Εξαίρεση από το παραπάνω αποτελεί αν σε καλέσουν και σε βρίσουν ή σου ρίξουν καντήλια, οπότε ρίχνεις και εσύ τα δικά σου και σηκώνεσαι και φεύγεις, είχε συμβεί με έναν φίλο που τον έκραξαν για κάτι χωρίς να φταίει αυτός και δεν είπε τίποτα ιδιαίτερο, μετά τον πήρανε για μερικούς μήνες και τα παράτησε γιατί δεν τον πλήρωναν.

Eξαρτάται τι θα σου πουν εμενα αμα μου βρισουν τη μάνα ή τον χριστό θα ρίξω. Για ποιο λογο να αρχισετε τα καντηλια? δεν μ αρεσει η εικονα στο δρομο να βριζονται 2 οδηγοι αναψοκοκκινισμένοι και μετα να λένε ελα ρε φιλαράκι δεν έγινε και τιποτα. Όχι έγινε και αμα δεν ζητήσεις συγγνώμη θα φάς και ξύλο. Εγω δεν σε εβρισα θα μάθεις να εισαι κοσμιος

Τι θα κάνει μηνυση? να τους πει πρωτα για ποιο λογο τον αρπάξανε. Μηπως προκάλεσε? αθωος θα εβγαινε ο οποιοσδήποτε. Εδώ φιλος μου έχει δειρει στο στρατο ανώτερο που του πηγε να του κάνει καψονι που τον προσβαλλε σαν προσωπικοτητα και τον άρχισε στις μπουνιές. Δεν του εκαναν τιποτα πηγε στον διοικητη και ειπε οτι τον εδειρα για αυτό το λογο και θα τον ξαναδειρω αμα το ξανακάνει χωρις πολλά πολλά. Την γλιτωσε και ειπε στον άλλον ότι αν ξαναπλησιάσει θα φαει περισσοτερο την δευτερη φορά. Ο τυπος δεν ξαναπλησιασε ουτε τον ενοχλησε ξανα σε ολη τη θητεια του οποτε η επιχειρηση στεφθηκε με επιτυχια :-D

Ειμαι κατά της βιας αλλα κάποιες φορές 2-3 ψιλές ισως χρειαστουν οποτε πέρα από τις ατάκες να ειμαστε έτοιμοι και για αυτό ή που εμαθα την άλλη φορά ότι πέρασε ενας και ειπε στην μανα ενός "Καλημέρα κουφάλα." σε αυτόν τι καντηλια να πας να αρχισεις πας τον πιανεις και αρχιζει το ξυλο απευθειας δεν εχει λογια και επιχειρηματα.Και ας φωναξει την αστυνομια να κάνει μηνυση.

Δημοσ.

Εχω κολλητό που εχει στείλει στο νοσοκομείο hr με σπασμένα δόντια και 4 ράμματα... Το αστείο ειναι οτι δεν τόλμησε καν να του κανει κατι νομικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...