Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα λένε ότι ζήτησε άσυλο στη Γερμανία. Φαίνεται ότι από την επιλογή να ξεφτιλιστεί ζητώντας άσυλο στην Ελλάδα, προτίμησε να ξεφτιλιστεί στη Μέρκελ.

• Like 1
Δημοσ.

Τα livestream απο το facebook ειναι ανατριχιαστικα. Μεσω του χαρτη επιλεγεις ενα μερος στην τουρκια και ο κοσμος ειναι στους δρομους, επιλεγεις ενα αλλο 1000χλμ μακρυα και υποστηριζουν κατι αλλο

https://www.facebook.com/livemap/

Άμα πας στα video της Ελλάδας έχει κάτι χαμούρες στην εκάστοτε παραλιακή της κάθε πόλης :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι κότες φάση Ερντογαν είναι οι οι πρώτοι που θα τρεξουν. Ξέρει τι τον περιμένει.

Δεν χρειάζεται καμία σφαίρα να πέσει. Κανένας αθώος να πεθάνει για έναν δικτάτορα.

Δημοσ.

Σε λίγο θα πάω γ ύπνο.

Ελπίζω να μην ξυπνησω και να με λένε mustafa και απ έξω να έχει μιναρέ με ιμαμη! Κανονιστε ε!

Τσαμπα τα φράγκα που έριξε για το παλάτι(βέβαια ήταν του λαού χρήματα αλλα άλλο αυτο).θα το χαρεί άλλος το παλάτι.

• Like 6
Δημοσ.

Βρίσκομαι από τον Ιούνιο για διακοπές Ελλάδα μέχρι νέο έτος. Και παρατήρησα απόψε ότι παρά το ότι είμαι 40, έχω ακόμα πράσινο φύλο πορείας για νησί.

Και δεν με τρομάζει τίποτα, ούτε είμαι κιότης. Έδωσα έναν όρκο πριν 21 χρόνια και θα τον κρατήσω.

Τραβάτε φύγετε σαν τα ποντίκια οι υπόλοιποι, και μείνετε εκεί....... :ph34r:

Καλα λεει ο Apoll ρε τζουτζεδες! Ετσι κι αλλιως ολοι μια μερα θα πεθανουμε, τι σημασια εχει αν ειναι αυριο η μετα απο 50 χρονια.

Αναρωτιεμαι μερικα χρυσαυγουλακια, στρατοκαυλοι της φακης, ποσα βρακακια εχουν αλλαξει μεχρι τωρα...

• Like 2
Δημοσ.

Σε λίγο θα πάω γ ύπνο.

Ελπίζω να μην ξυπνησω και να με λένε mustafa και απ έξω να έχει μιναρέ με ιμαμη! Κανονιστε ε!

ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ! :(

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...