filipN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 «Οι άμεσες μαζικές συλλήψεις δικαστικών, στρατιωτικών και άλλων πολιτών που έγιναν στην Τουρκία αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της περασμένης Παρασκευής υποδεικνύουν ότι η τουρκική κυβέρνηση είχε ετοιμάσει μία λίστα εκ των προτέρων. » «Φαίνεται σαν κάτι να ήταν προετοιμασμένο. Οι λίστες ήταν διαθέσιμες, κάτι που υποδεικνύει ότι ήταν προετοιμασμένοι για να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή», […] «Είμαι πολύ ανήσυχος. Είναι ακριβώς αυτό που φοβόμασταν». Γιοχάνες Χαν: http://ec.europa.eu/commission/2014-2019/hahn_en Αυστριακός Επίτροπος της Ε.Ε. υπεύθυνος για ζητήματα Γειτονίας και Διεύρυνσης, και υπεύθυνος για την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε. http://www.kathimerini.gr/867872/article/epikairothta/kosmos/proeidopoihseis-eyrwphs-kai-hpa-gia-tis-ekka8ariseis-erntogan 1
lightspeed Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δραματικές εξελίξεις για τον τουρκικό λαό, καταστρατηγούνται ολα τα δικαιωματα τους. H κατάσταση θυμίζει έντονα Γερμανία το 33. Το 1933 το Ράιχσταγκ πυρπολήθηκε ίσως από τους εθνικοσοσιαλιστες με στόχο να ρίξουν την ευθύνη στους κομμουνιστές, προκειμένου να αρχίσουν μεγάλης κλίμακας διώξεις κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και να οδηγήσουν την Γερμανία στην δικτατορία. 2
Muchacho Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η αληθεια ειναι πως ο Ερντογαν κοπιαρει αρκετα Χιτλερ και στο παρελθον εχει κανει αρκετες ατυχεις δηλωσεις 1
Flaoutistas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η Τουρκια φέρεται εξαιρετικά βάρβαρα. Με θλιβει το γεγονος οτι τα χουν βαλει με τους φανταρους.
Muchacho Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εμενα με θλιβει το γεγονος που κανεις δεν αναφερεται στις επιθεσεις που γινονται,ειδικα τα τελευταια 24ωρα σε Αλεβιτες,Κουρδους αλλα και Τουρκους που τολμησαν να πιουν αλκοολ... 1
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Τους 8 καταλαβαίνω ότι η Ελλάδα τους έχει πουλήσει ήδη, τα καλά του Οτσαλάν πάλι ... ισχυρό επιχείρημα ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα βλακεία τους ήρθαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα , έπρεπε να έρθουν με βάρκα (αφού είμαστε βέβαιοι ότι κανείς που ήρθε με βάρκα δε συμμετείχε σε πραξικόπημα ενάντια στη "νομιμη κυβέρνηση" της χώρας του). 1
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ισχυρό επιχείρημα ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα Οι νομικες σου γνωσεις λενε οτι δεν ειναι; 2
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 To θεατρο του παραλογου πριν λιγες μερες που εγινε το πραξικοπημα ελεγαν ολες οι κυβερνησεις ειμαστε υπερ της δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησεις του Ερτογκαν, τωρα λεει καταδικαζουν την προθεση του να επαναφερει την θανατικη ποινη γιατι ειναι κατα της δημοκρατιας και των ανθρωπινων δικαιωματων, να γελας και να κλαις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν βλέπω κάτι παράλογο. Αν θέλει να μπει στην ΕΕ θα πράξει αναλόγως... Mόνο η Λευκορωσία διατηρεί ακόμα την θανατική ποινή στην Ευρώπη, ούτε καν η Ρωσία...
xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ναι τους π*#%ξε "με το γάντι". Αναρωτιεμαι ποιες ειναι οι πιθανότητες να (μην) ήταν στημένο. 1
akpe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό που οι ΗΠΑ την λένε στην Τουρκία για τη θανατική ποινή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό που οι ΗΠΑ την λένε στην Τουρκία για τη θανατική ποινή; Για τα υπόλοιπα λένε νομίζω, οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που λένε και για την θανατική ποινή... 3
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν βλέπω κάτι παράλογο. Αν θέλει να μπει στην ΕΕ θα πράξει αναλόγως... Mόνο η Λευκορωσία διατηρεί ακόμα την θανατική ποινή στην Ευρώπη, ούτε καν η Ρωσία... απο την μια η ΕΕ λεει οτι αυτο δεν ειναι δημοκρατικο απο την αλλη ο ερτογκαν λεει οτι ειναι γιατι το θελει ο λαος, μαλιστα ειρωνικα ειπε τι να τους εχω να τους ταιζω τσαμπα τοσα χρονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Όταν αρχίζει να στέλνει στο απόσπασμα (or whatever) Κούρδους για τρομοκρατία τα ξαναλέμε μιας κι εκεί θα τον ακούσεις να ξαναλέει ότι "το θέλει ο λαός"... Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει ήδη εδώ και μερικούς μήνες νομοσχέδιο για την άρση ασυλίας βουλευτών από δικαστικές διώξεις. Σε συνδιασμό με την θανατική ποινή ξεμπερδεύει μπαμ μπαμ με το φιλοκουρδικό κόμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις