xpapias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Γειά χαρά. Θα παω επαρχία για διακοπές και θα ηθελα να εχω προσβαση στο ιντερνετ, μαλλον απο ταμπλετ. Θα ήθελα να ρωτήσω - για μη φοιτητη - που δεν ειναι σε καποια εταιρεία, ποια ειναι η καλύτερη προσφορά αυτη τη στιγμη; Θα χρειαστω σιγουρα γυρω στα 5gb για ενα μηνα. Πιστευω οχι περισσότερο.
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν έχεις κάποιον αριθμό Vodafone CU πάρε ένα στικακι ενεργοποίησε την προσφορά που σου δίνει με 5 ευρώ για 2 μήνες κάθε μέρα 1,5 GB Internet (6 το απογευμα με 6 το πρωί) βάλε την κάρτα στο στικακι,αλλιώς την έχεις στο κινητό και μεταφέρεις το Internet από εκεί με tethering Εννοείται βάλε 10 ευρώ να πάρεις και 1 ακομα GB δώρο να χρησιμοποιεις και τις ώρες που δεν έχεις την προσφορά
tarantules Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν έχεις κάποιον αριθμό Vodafone CU πάρε ένα στικακι ενεργοποίησε την προσφορά που σου δίνει με 5 ευρώ για 2 μήνες κάθε μέρα 1,5 GB Internet (6 το απογευμα με 6 το πρωί) βάλε την κάρτα στο στικακι,αλλιώς την έχεις στο κινητό και μεταφέρεις το Internet από εκεί με tethering Εννοείται βάλε 10 ευρώ να πάρεις και 1 ακομα GB δώρο να χρησιμοποιεις και τις ώρες που δεν έχεις την προσφορά Έχεις κάποιο λινκ για αυτή την προσφορά; Δεν την βρίσκω κάπου
Amix Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έχεις κάποιο λινκ για αυτή την προσφορά; Δεν την βρίσκω κάπου Η προσφορα ενεργοποιηται απο το My CU app. 1
tarantules Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Η προσφορα ενεργοποιηται απο το My CU app. Σου είναι εύκολο να μου πεις που ακριβώς γιατί έχω μπει και εξακολουθω να μην τη βρίσκω; Το βρήκα.Το λέει Summer endless data
nick_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το αρνητικό είναι ότι η κάρτα σου πρέπει να είχε ενεργοποιηθεί πριν την 1/5/2016.
xpapias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πρέπει να εχω ενα παλιο cu. Ειχα ακουσει ομως οτι αν πχ εχεις 1gb Internet το μηνα, τα απογεύματα φροντιζει να καταναλωθεί πρωτα το gb και μετα να σπυ δωσει το 1.5 επιπλεον. Ισχύει; Αλλες προσφορές παιζουν; Θυμάμαι wind και q ειχαν παλιοτερα καποιες καλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα